2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar ya ben 3 gun asırı adet olan bırısı sadece 1 ped degıstırdım nıye boyle oldukı progesteron testımde yuksektı kıstte olması ımkansız korkmaya basladım

Selam Secido nasılsın ? Adetin ne zaman basladı bu kaçıncı gün ? Bide bu ay içinde hiç ilaç aldın mı ?

Selam Secido nasılsın ? Adetin ne zaman basladı bu kaçıncı gün ? Bide bu ay içinde hiç ilaç aldın mı ?

kuzum daha bugun 3. gunu canım bır tane parol aldım ama onla alakası yok cunku benım progesteron testım 22 cıktı rahım kalınlıgı yuksek bu kadar hastalık hıc mantıklı değil bu arada ıyıym canım ya hala ugrasıyorum sen nasılsın kuzum

kızlar sinbonun ekmek yapma makinesi geldi a101 e alldım zeytinli ekmek yapıyorum.. zaten dışarıdan aldığım ekmeğekarşı huyluyum azcık.. bakalım nasıl olcak, eee sizler napıyorsunuz

kızlar sinbonun ekmek yapma makinesi geldi a101 e alldım zeytinli ekmek yapıyorum.. zaten dışarıdan aldığım ekmeğekarşı huyluyum azcık.. bakalım nasıl olcak, eee sizler napıyorsunuz

oyyyy oyyy ellerıne saglık marıfetlı gulum benım ohhhh mıs gıbı yumurta sut tereyag hersey dogal bırde buna ekmek eklenınce yasasınnnnnnn saglıklı yasamakkkkkkkkk

hmm ay içinde hani baska ilaclar kullandıysan belki o kesmiştir diye bunu sordum canım.
Acaba üstüne mi görüyosun ne biliyim bu aklıma geldi.
Rahim adet olacağın ve hamile kaldığın zaman mı kalınlaşıyodu ? kafam karıştı.
yarında gelmezse biterse yani test yap yada birkaç gün snra test yap inşallah hamilesinir kötü şeyler düşünme. Stresten de gelmiyodur belki. Bünyelerimiz sekilden sekle girdi. Bende napim aynı bu inanç yolunda devam bildiğin gibi. Evde ders çalışıorum bişeylerle ilgileniyorum böyle işde. Ama artık daha rahatım kasmıorum eskisi gibi.

oyyyy oyyy ellerıne saglık marıfetlı gulum benım ohhhh mıs gıbı yumurta sut tereyag hersey dogal bırde buna ekmek eklenınce yasasınnnnnnn saglıklı yasamakkkkkkkkk
aynen tatlımbakliyat abur cubur, alıyoz marketten ekmeği de kestik dışarıdan hem pratikte valla güzel olursa tavsiye edecem size yarı fiyatına çünkü belki yarında bulunur a101 de eğer ola ki sizin taraflarda temelli yaşarsak beraberce yaparız yine nolacak :)

Ayyyyyyyyy dusuncelı arkadasım benım sen gel buralara neler yaparız neler kuzucgum sevılıyorsun gulum benım bende cavdar ekmegı yıyıyorum artık saglıklı beslenmeye sardım bu sıralar:)

Yok balım yaa gogus agrisi var siddetli ama.uclari özellikle dokunamiyorum o kadar. Ama kasik agrisiymis bacak agrisiymis hak getire sabah test yapcam adet gunum yarin
benim de bat a 4 gün var ama belirti hak getire tık yok .....allah nasip etsin hepimize

Ben de arçelik almıştım ceyizime evlendik bi iki ay sonra bi yapiyim dedim cikardim içindeki bi parcasi yok yerleştirme asamasinda kaybolmus o gun bu gun duruyuo caanim.makina arçelik ten parca alınacak hatta sen aklima getirmisken alayim ben onu dur

insallah insallah. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun Melek Bende Liman hastanesindeki İpek Bolata birkaç kez gittim. Sende kist filan bişey var mı ? eşine test yapıldı mı ?
Yok canım bende hiçbir sorun çıkmadı Rabbime çoook şükür. Ama eşimde varikosel çikti. Ona da şükrediyorum çünkü tedavisi var. Beterin beteri var sonuçta. Biz elimizden geleni yapiyoruz takdiri Rabbimden...

ıyı yapıyorsun kuzum ben tedavı oluyorum ama olmazsa eskısı kadar uzulmuyorum elbet bıldıgı vardır Yaradanın diyorum.. yada bağısıklık kazandı bunyem :) cumartesı doktora gıtmem gerek ılacla son tedavı bu ayda olmazsa asılamaya gececek galıba ınsallah gerek kalmaz

al al tatlım arkadaşımda yemiştim nefisti bende aklımdaydı aldım :)

insallah insallah. sende en kısa zamanda Bebişine kavuşursun Melek Bende Liman hastanesindeki İpek Bolata birkaç kez gittim. Sende kist filan bişey var mı ? eşine test yapıldı mı ?
Bu arada annemin doktoruydu ipek bolat. Kadın doğumdaydı. Liman hastanesine geçmiş demek. Ćok ilgilenmişti annemle sağolsun...

canm ne oldu sacların mı dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…