Benim boy 1.63 görenler kilo normal diyor ama benim bazen var biraz da sikilasmak istiyorum59 um tatlım boy kaç boy kilo oranı önemli.. misal ben 161 im kilo 54 olmalı .. ideal kilo hesapla dersen nette bulursun ideal kilonu :)
Çok üzülüyorum böyle haberler duyunca, kızlarda akıl kalmadıaynen canm çevremde de o kadar cok duydum ki gördüğümden sonraları artık eşime bile hep şüpheyle bakar oldum ..
amin canm amin:/Çok üzülüyorum böyle haberler duyunca, kızlarda akıl kalmadıRabbim korusun...
Orda sanki erkekler hakliymis gibi yazmışim..elbette değil onların günahı bin kat..evde eşin çocuğun beklerken...yazık yani... Amaaannn...amin canm amin:/
benim de esim samsun carsambali istanbulda oturuyoruz yazlari geliyoruz sen merkezdemi oturuyorsunBende samsunluyum ve samsunda oturuyorum. :)
cok gecmis olsun canim benimCanlarım ameliyatımı oldum geldim eve şükür, hepinize çok teşekkür ederim. Polipsiz bi kadınım artıkHepinizi seviyorum
cok gecmis olsun canim benim
yeni bir saya acildi hayatinda ins ALLAH bu sefer bu cigligi bebek icin atarsin
aminnn
Coook sevindim canim benim...sapsaglikli tospikler gelsin insaAllaaahhh :)
Geçmiş olsun canım.. Önce sağlık sonra da gelsin bebik :)
Evet canım merkezdeyim ben ama benim eşimde çarşambalıbenim de esim samsun carsambali istanbulda oturuyoruz yazlari geliyoruz sen merkezdemi oturuyorsun
sağol canım benim inşALLAHH BAKALIM NE DİYECEK..İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN BİZLERE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?