2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Varikosel olup ta eşi hamile kalan çok oluyor dedi. Hem eşinin spernide çok az değil dedi. Umut var en azından dedi. O yüzden katlanıyorum bu ilaçlara
Canim meraba. Benim eşimde varikosel den ameliyat oldu. Ameliyatın üstünden 7 veya 8 ay geçti ben hamile kaldım ama düşük oldu. Ve eşimin değerleri de yükseldi. Benim eşimin de sperm ler 30 milyondu hareketlilikte sıkıntı vardı. Sonra ikinci defa hamile kaldım o da düştü artık tedaviyle devam ediyoruz biraz daha normal yollarla deneyin dedi doktor. Yani varikosel öyle zor ve sıkıntılı birsey değil

Samsun merkezdeyim ben. Bende 2 yıllık evliyim canım. Yaşım 27. Başlarda keşke hiç korunmasaydım diyorum bazen ama onda da vardır bir hayır... Sen nerde oturuyosun?

bnde samsun merkez canik tarafındayım yeni otogar tarafındaydım buraya gelin geldim
bnde 3 ay korundum snra korunmayı bıraktım bnde mesela keske 3 ay korunmasaydım diyorum ama kısmet böyleymiş herseyin bi zamanı var bu bebek işi ha deyince olmuyomuş bunu anladım bn korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandm 1 yıldır bekliyorum
yasın kaç peki ? hangi mahalledesin merkezin neresinden ?

Evet çok araştırdım zor değilmiş dediğin gibi. Peki senin bişeyin varmı. Yoksa sadece sizinde varikoselmi?

Makroya yakınsın yani. Ben 27 yaşındayım canım. Bu arada hoşgeldin memleketimize . Bende duruşehire yakınım tatlım.

Makroya yakınsın yani. Ben 27 yaşındayım canım. Bu arada hoşgeldin memleketimize . Bende duruşehire yakınım tatlım.

Makroya yakın sayılırım Medicana hastanesi varya onun yukarısındayım baumaxı duymuşsundur onun yukarsında kalıyo evim. Gaziosmanpaşa mahallesi diye geçiyo oturduğum yer.
Canım ben zaten samsunluydum aslen Rizeliyim köken Rize bekarken yeni otogara yakın annemin evi. şimdi canik tarafındayım.Bende 25 yasındayım ismim hanife. Memnun oldum bu arada Duruşehirle Gaziosmanpaşa mah. yakın aslında
Gittiğin bir doktor var mı ?

Evet yakınız çok. Bende memnun oldum canım benim adım da melek. Evet gittiğim bi doktor var. Büyük anadoluda çiftlikteki bülent sürücüye gidiyorum. Belki duymuşsundur

Evet çok araştırdım zor değilmiş dediğin gibi. Peki senin bişeyin varmı. Yoksa sadece sizinde varikoselmi?
Benim ikinci düşüğe kadar birsey yoktu. Sonra çikolata kisti olduğunu öğrendik. Onun için her ay kontrole gidiyorum işte. Başka da bir sorun yok şu anda

boyle kadınlar evlerden ırak canım Allah karsılastırmasın bızı ve kocalarımızı Allah yardım etsin eşine

Benim ikinci düşüğe kadar birsey yoktu. Sonra çikolata kisti olduğunu öğrendik. Onun için her ay kontrole gidiyorum işte. Başka da bir sorun yok şu anda
İnşallah sağlık ve sıhhatle kucağina alacağın bi evladın olur canım benimmm

Evet yakınız çok. Bende memnun oldum canım benim adım da melek. Evet gittiğim bi doktor var. Büyük anadoluda çiftlikteki bülent sürücüye gidiyorum. Belki duymuşsundur

Evet o doktorun methini duydum buradan tanıstığım samsunlu bir arkadasmda ona gidiyo memnun olduğunu söylüyo.

kızlar ya ben 3 gun asırı adet olan bırısı sadece 1 ped degıstırdım nıye boyle oldukı progesteron testımde yuksektı kıstte olması ımkansız korkmaya basladım

Evet canım bende memnunum çok şükür. İnşallah sen gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım...

insallah insallah. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun Melek Bende Liman hastanesindeki İpek Bolata birkaç kez gittim. Sende kist filan bişey var mı ? eşine test yapıldı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…