Canim meraba. Benim eşimde varikosel den ameliyat oldu. Ameliyatın üstünden 7 veya 8 ay geçti ben hamile kaldım ama düşük oldu. Ve eşimin değerleri de yükseldi. Benim eşimin de sperm ler 30 milyondu hareketlilikte sıkıntı vardı. Sonra ikinci defa hamile kaldım o da düştü artık tedaviyle devam ediyoruz biraz daha normal yollarla deneyin dedi doktor. Yani varikosel öyle zor ve sıkıntılı birsey değilVarikosel olup ta eşi hamile kalan çok oluyor dedi. Hem eşinin spernide çok az değil dedi. Umut var en azından dedi. O yüzden katlanıyorum bu ilaçlara
Doktorumu çok seviyorum çok iyi gerçekten güveniyorum ona... Bi bildiği vardır die düşünüyorum
Samsun merkezdeyim ben. Bende 2 yıllık evliyim canım. Yaşım 27. Başlarda keşke hiç korunmasaydım diyorum bazen ama onda da vardır bir hayır... Sen nerde oturuyosun?
Canim meraba. Benim eşimde varikosel den ameliyat oldu. Ameliyatın üstünden 7 veya 8 ay geçti ben hamile kaldım ama düşük oldu. Ve eşimin değerleri de yükseldi. Benim eşimin de sperm ler 30 milyondu hareketlilikte sıkıntı vardı. Sonra ikinci defa hamile kaldım o da düştü artık tedaviyle devam ediyoruz biraz daha normal yollarla deneyin dedi doktor. Yani varikosel öyle zor ve sıkıntılı birsey değil
sen guvenıyorsan sorun yok onemlı olan o en kısa zamanda bebegın gelır ınsallah
Makroya yakınsın yani. Ben 27 yaşındayım canım. Bu arada hoşgeldin memleketimize . Bende duruşehire yakınım tatlım.bnde samsun merkez canik taraf dayım yeni otogar tarafındaydım buraya gelin geldim
bnde 3 ay korundum snra korunmayı bıraktım bnde mesela keske 3 ay korunmasaydım diyorum ama kısmet böyleymiş herseyin bi zamanı var bu bebek işi ha deyince olmuyomuş bunu anladım bn korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandm 1 yıldır bekliyorum
yasın kaç peki ? hangi mahalledesin merkezin neresinden ?
sağol canım tühh ya hayırlısı demekten başka çaremiz yokk..bede anlayamadıımm..yrın dr kontrolüm var benimde klomen kullanmıştım bakalım ne diyecek..
Makroya yakınsın yani. Ben 27 yaşındayım canım. Bu arada hoşgeldin memleketimize . Bende duruşehire yakınım tatlım.
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN BİZLERE :)
Makroya yakın sayılırım Medicana hastanesi varya ısındayım baumaxı duymuşsundur onun yukarsında kalıyo evim. Gaziosmanpaşa mahallesi diye geçiyo oturduğum yer.
Canım ben zaten samsunluydum aslen Rizeliyim köken Rizebekarken yeni otogara yakın annemin evi. şimdi canik tarafındayım.Bende 25 yasındayım ismim hanife. Memnun oldum bu arada Duruşehirle Gaziosmanpaşa mah. yakın aslında
Gittiğin bir doktor var mı ?
Evet yakınız çok
Benim ikinci düşüğe kadar birsey yoktu. Sonra çikolata kisti olduğunu öğrendik. Onun için her ay kontrole gidiyorum işte. Başka da bir sorun yok şu andaEvet çok araştırdım zor değilmiş dediğin gibi. Peki senin bişeyin varmı. Yoksa sadece sizinde varikoselmi?
Kızlar ben suan calıstıgım yerde 3 seneme gırecegım 2 senedır ıs arkadasım vardı beraber calısyorduk ben ıse basladıktan bırkac ay sonra bırıyle gorusmeye baslamıstı bu kısyı bana cok farklı sekılde anlatmaya basladı daha bende hep ınandım ve 1 yıl oldu bızım ıs yerıne bır kadından telefonlar gelmeye basladı bu arkadas ıcın senı rezıl edecegım sen söyle bırısın böyle bırıısın dıye bu olayıda su sekılde dıle getırdı eskı erkek arkadasının aılesıymıs arayan cıddı ılıskısı vardı cok agladı falan bende ınandım sonra evlenecek dıye ısten cıktı arkadas yıne bır telefon geldı kadın saysı sayıstırdı bende arkadasımı savundum tabkı ve arkadasımbana neler anlattı neler ıkı yol boyunca ve arkadas cıktıktn sonra ogrendımkı bu arkadasın gorustugu kısı evlı 2 cocuk babası bırıymış ben bunu duyunca sok oldum sonra dedımkı eskıden olan bırseydır dedım benı dugunune cagıracaktı ne aradı sordu sonra facede tesedufen dugun resımlerını gordum yanında yaslı bır adam dedımkı herhalde babası salona getıryorlar adetlerı oyle ama ogrendımkı evlendıgı kısıymıs sok oldum sındıremedım ve sımdı bırsey daha ogrendım asıl karısı bosanmamıs ımam nıkahlı evlenmıs adam cıftlıkte bır ev acmıs buna orda yasıyormus bana anlattıgı hersey yalanmıs adam baska sehırde yasıyordu ısmı falan hersey yalanmıs kendımı cok kotu hıssedyorum ınanamıyorum ve benım facede eklıydı benı facede engellemıs
Çiflik büyük anadoludaki Bülent sürücü doktorum tatlımhanife55 .!.:Sanırım memnun kaldığın bir doktor var hangisine gidiyosun ?
İnşallah sağlık ve sıhhatle kucağina alacağın bi evladın olur canım benimmmBenim ikinci düşüğe kadar birsey yoktu. Sonra çikolata kisti olduğunu öğrendik. Onun için her ay kontrole gidiyorum işte. Başka da bir sorun yok şu anda
boyle kadınlar evlerden ırak canım Allah karsılastırmasın bızı ve kocalarımızıAllah yardım etsin eşine
Evet yakınız çok. Bende memnun oldum canım benim adım da melek. Evet gittiğim bi doktor var. Büyük anadoluda çiftlikteki bülent sürücüye gidiyorum. Belki duymuşsundur
Evet canım bende memnunum çok şükür. İnşallah sen gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım...Evet o doktorun methini duydum buradan tanıstığım samsunlu bir arkadasmda ona gidiyo memnun olduğunu söylüyo.
Evet canım bende memnunum çok şükür. İnşallah sen gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?