söylemiş miydin balım eğer söylediysen ben unutmuşumdur şu sıralar çok yoğunum dersler doktorlar nikahlar derken kafa kalmadı...denemeni de yaz hemen ekliyimKüstünmüMogami sana 6 aralık a yazma ışsın beni
Hdrhalde sorun teskil etmez ya:)Canim ne cahilligi askolsun.sonucta kullandigimiz kozmetiklerin cogunda alkol var en basiti kolonya ama onu icip keyif almiyoruz ihtiyac icin kullaniyoruz.bende sagligim icin o sampuani kullaniyorum.simdi haram ya da degil bse soyleyemem.bu benim dusuncem tercih meselesi.haramsa da allah affetsin.
canım topikte aktif sohbeti olanları ekliyorum listeye...bizimle takılmaya devam edersen belli bi süre sonra ben senden alırım bilgileriniBenide eklermisiniz listeye ben bilemedim bu ekleme işini :) bat 3 aralık 11.deneme
KİMSE HAMİLE DEĞİLKızlar naslsınz kaç gündür müsait olamyorum kimler hamile
şimdiden geçmiş olsun canım ilaçla kurtulursun inşallahKızlar bende dün jinekologa gittim simir testim ve rahim içi ultrasonla bakıldı şükür temiz çıktı hormonlarımda güzelmiş.yumurtalıklarımda iyi çalışıyomuş.Guatırım var ama hormonlarımı etkilememiş.herşey güzel dedi kadın.Birtek enfeksiyon çıktı yine onada vajina içine ve dışına sürülen krem verdi ve içmem için tablet verdi.Bugün başladım bakalım geçecekmi bu illet enfeksiyon.
KİMSE HAMİLE DEĞİL
3. Deneme galiba valla bende unuttum ilk denememde yazmıştın sonrasında araya izin falan girdi kaçırdım ucunu :))) 6 aralık demiştim ama sen unutmuşsun galiba canım zaten şaka yaptım ben mogiş e küsermiyim :))söylemiş miydin balım eğer söylediysen ben unutmuşumdur şu sıralar çok yoğunum dersler doktorlar nikahlar derken kafa kalmadı...denemeni de yaz hemen ekliyim
Tamamdır canımcanım topikte aktif sohbeti olanları ekliyorum listeye...bizimle takılmaya devam edersen belli bi süre sonra ben senden alırım bilgilerini
Kimse hamile değil sonundaki ifade çook komik moğiş :))Bereketsiz ay mogiş
öyle oldu vallahi balım...üstelik sapasağlıklı hatunlarımızın - biri de ben- adet düzenleri bozuldu...ben söktürü ile daha bugün anca adet oldum...yanlış çıkan testler oldu...tubaomur kimyasal yaşıyor...bi tanecik hamişimiz sebebiumutta sağlık sorunları ile uğraşıyor....Allahım bu nasıl bir ayBereketsiz ay mogiş
Sağol moğişşimdiden geçmiş olsun canım ilaçla kurtulursun inşallah
Yiriiiiiiiim... hemen ekliyorum balım3. Deneme galiba valla bende unuttum ilk denememde yazmıştın sonrasında araya izin falan girdi kaçırdım ucunu :))) 6 aralık demiştim ama sen unutmuşsun galiba canım zaten şaka yaptım ben mogiş e küsermiyim :))
Canim gecmis olsun insaAllah enfekaiyonda bi an once gecer ve bebisin gelir gobusune:) gunde en az 2 lt suyunu ic ev yogurdunun ustunde toplanan suyunu ic maydanoz suyuda super iyo geliyorKızlar bende dün jinekologa gittim simir testim ve rahim içi ultrasonla bakıldı şükür temiz çıktı hormonlarımda güzelmiş.yumurtalıklarımda iyi çalışıyomuş.Guatırım var ama hormonlarımı etkilememiş.herşey güzel dedi kadın.Birtek enfeksiyon çıktı yine onada vajina içine ve dışına sürülen krem verdi ve içmem için tablet verdi.Bugün başladım bakalım geçecekmi bu illet enfeksiyon.
Ben bu ay kullandim cok rahatladim koku fakan hepsi gitti ilk defa seffaf tertemiz akintim oldu.yumurtlamadan sonra beyaza dondu.normalde kuru olurdu akintim azda olsa devam ediyor.insallah sende kurtulursun tertemiz bebisin gelir.Kızlar bende dün jinekologa gittim simir testim ve rahim içi ultrasonla bakıldı şükür temiz çıktı hormonlarımda güzelmiş.yumurtalıklarımda iyi çalışıyomuş.Guatırım var ama hormonlarımı etkilememiş.herşey güzel dedi kadın.Birtek enfeksiyon çıktı yine onada vajina içine ve dışına sürülen krem verdi ve içmem için tablet verdi.Bugün başladım bakalım geçecekmi bu illet enfeksiyon.
öyle oldu vallahi balım...üstelik sapasağlıklı hatunlarımızın - biri de ben- adet düzenleri bozuldu...ben söktürü ile daha bugün anca adet oldum...yanlış çıkan testler oldu...tubaomur kimyasal yaşıyor...bi tanecik hamişimiz sebebiumutta sağlık sorunları ile uğraşıyor....Allahım bu nasıl bir ay
e canim kac yasindasin nekadar lik evlisin kendinde samsunlu musunTamamdır canım
hadi hayirli haber alirsin insallah olmasa bile buayda sagligin iyi olsunAA kaç gün gecikti mogiş nedenli böyle oldu benimde geçen ay 10 gün gecikti neden böyle oldu anlamadım hem mogiş bende mide bulantısı vardı ya bugün sağlık ocağında kan verdim ve kalbim duracak gibi göbekmi bebekmi bilmiyorum jarnm büyüdü sanki
canım burda yazdım sen görmedin sanırım doktoruma gittim gecikmenin 12. günü kist çıktı yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş...söktürücü kullandım 6 gün ve hap biteli 5 gün oldu nihayet adet oldum...bugün itibariyle doğum k. hapına başladım 3 ay kullan dedi doktorum...sonra zaten hsg ve sonucuna göre yola devam... sende çok kafana takma bu test sonucunu hayırlısı ne ise o olsun balım...dilerim bebiş vardır ama yoksa da hayırlısı böyleymiş balımAA kaç gün gecikti mogiş nedenli böyle oldu benimde geçen ay 10 gün gecikti neden böyle oldu anlamadım hem mogiş bende mide bulantısı vardı ya bugün sağlık ocağında kan verdim ve kalbim duracak gibi göbekmi bebekmi bilmiyorum jarnm büyüdü sanki
Testere dişli aslan pençesini ilk sorduğum eczanede kolaylıkla buldum ve aldım kızlar hem enfeksiyon ilaçlarına hemde aslanpençesi çayına başladım bugün bu ay belki ilaçlardan hamile kalmam ama önümüzdeki maçlara bakıcaz inşaallah 2015 model bebişlerimiz olur.2014 fos çıktı nasıl olsa :))))Canim gecmis olsun insaAllah enfekaiyonda bi an once gecer ve bebisin gelir gobusune:) gunde en az 2 lt suyunu ic ev yogurdunun ustunde toplanan suyunu ic maydanoz suyuda super iyo geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?