Bu kara bulutlar tez zamanda kalksın üstümüzden canım....sonbahar birçoğumuza iyi gelmedi benim içimden ilkbaharın çok güzel geçeceğine dair bi his var bakalım yaşayıp göreceğiz inşallahAllahim gerçekten sen söyleyince fark ettim...çok değişik bir ay, karabulutlar ustumuzden kalkar inşaAllah hemen... Rabbim nazarlardan korusun inşaAllah bütün canlarimiiii... Ve insaAllaaah bi gecikmeler aralıkta patlama getirir Rabbimmm:)
Eee sende samsunlu sayılırsın o zaman süpermiş yaa :)ne kadar cok samsunlu var benimde esim samsun alacamli
Ayyy ne güzel yaa. Rabbim tamamina erdirsun inşallah. Bizede nasip olsun inşalllaaaaaahhhhhAz önce pkolu ve rahminde yara olan 3 yıldır bebeği olmayan bir arkadaşımın 4 haftalık hamile olduğunu öğrendim.
Allah ım verince pko yara kist ne olursa olsun veriyo. Ayrıca klomenle hamile kaldı çatlatma iğnesini bile vurulmamış adetine 5 gün kala adet belirtilerini yasamıs durmadan ağladım yine adet olcam diye diyo. Midesi de bulanıomuş üşüttüm galiba demiş kendi kendine. Ona çok sevindim darısı başımıza.
konyaliyim ama samsunlu oldum sayilirEee sende samsunlu sayılırsın o zaman süpermiş yaa :)
Eşin nereli sen oralıkonyaliyim ama samsunlu oldum sayilir
Ayyy ne güzel yaa. Rabbim tamamina erdirsun inşallah. Bizede nasip olsun inşalllaaaaaahhhhh
allah nasip ettimi oluyo darisi basimiza insallah... beniminde esimin is arkadasi daha gecen ay evlenmisti simdi hamileymis bazi kadinlar cok dogurgan oluyolar masallahAz önce pkolu ve rahminde yara olan 3 yıldır bebeği olmayan bir arkadaşımın 4 haftalık hamile olduğunu öğrendim.
Allah ım verince pko yara kist ne olursa olsun veriyo. Ayrıca klomenle hamile kaldı çatlatma iğnesini bile vurulmamış adetine 5 gün kala adet belirtilerini yasamıs durmadan ağladım yine adet olcam diye diyo. Midesi de bulanıomuş üşüttüm galiba demiş kendi kendine. Ona çok sevindim darısı başımıza.
Aynen canım benim. Bende klomen kullandım bu ay bakalım ne olacak...İnsallah canım insallah. Bu arkadas cok kafasına takıodu normal olarak yani yıldır olmayınca bu düşünceyle yatıp kalkıodu stres doluydu pcoluydu rahminde yarası vardı prolaktini yüksekti ilaç kullandı bir sürü şeyleri vardı klomenle hamile kaldı ve tüm bunlara rağman hamile kaldı. Ben de artık korkmuorum bana unut oldu veren Allah verio ki çok şükür görünürde eşimle benim bir sorunumz yok şükür. Sabır gerek sadece.
allah nasip ettimi oluyo darisi basimiza insallah... beniminde esimin is arkadasi daha gecen ay evlenmisti simdi hamileymis bazi kadinlar cok dogurgan oluyolar masallahben once vajinismusla ugrastim simdide bebis icin ugrasiyorum her isim zor oluyo yani :-(
Aynen canım benim. Bende klomen kullandım bu ay bakalım ne olacak...
allah yardimcin olsun canim insallah guzel haberlerini alirizAynen canım benim. Bende klomen kullandım bu ay bakalım ne olacak...
Ayy kıyamam ben sana. Maşallah çabuk arlatmışsın. Onu atlatmışsın ya diğeride olur inßallah Allahin izniyleRabbim nasip ettimi oluyo darisi basimiza insallah... beniminde esimin is arkadasi daha gecen ay evlenmisti simdi hamileymis bazi kadinlar cok dogurgan oluyolar masallahben once vajinismusla ugrastim simdide bebis icin ugrasiyorum her isim zor oluyo yani :-(
amin... cok zor bi hastalik 10 ay ugrastim 4 aydirda bebis olsun diye cabaliyorumİşte bazıları tutturdu mu tutturuyobnde 1 yıldır anne olmaya çalışıyorum 16 aylık evliyim bakalm ne zaman tutturcaz. Vajinismusu duydum Allah ım düşmanımın başına vermesin.
amin... cok zor bi hastalik 10 ay ugrastim 4 aydirda bebis olsun diye cabaliyorum
insallah canim allah hepimizin yardimcisi olur insallah isteyen herkese nasip ederAyy kıyamam ben sana. Maşallah çabuk arlatmışsın. Onu atlatmışsın ya diğeride olur inßallah Allahin izniyle
14 aylik evliyim canim cok tsk ederimçok geçmiş olsun yaa. Sen ne kadarlık evlisin peki ?
Yok canım kendiliğinden çatlamış iğne yapmadı bana. İİnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız tatlım. Bat 3 aralık canim bu aradaİnsallah güzel haberlerini alırız melekbatın ne zaman ? catlatma iğnesi olcak mısın
14 aylik evliyim canim cok tsk ederim
ben konyaliyim canim esim samsunlu 27 yasindayimbnde 16 aylık evliyim aramızda iki ay varnerelisin yaş kaç ?
hmm daha var batına. İnsallah güzel haberlerini bekliyoruzYok canım kendiliğinden çatlamış iğne yapmadı bana. İİnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız tatlım. Bat 3 aralık canim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?