- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
canım burda yazdım sen görmedin sanırım doktoruma gittim gecikmenin 12. günü kist çıktı yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş...söktürücü kullandım 6 gün ve hap biteli 5 gün oldu nihayet adet oldum...bugün itibariyle doğum k. hapına başladım 3 ay kullan dedi doktorum...sonra zaten hsg ve sonucuna göre yola devam... sende çok kafana takma bu test sonucunu hayırlısı ne ise o olsun balım...dilerim bebiş vardır ama yoksa da hayırlısı böyleymiş balım
hadi hayirli haber alirsin insallah olmasa bile buayda sagligin iyi olsun
ediyorum balım...hapıma başladım asla bırakmam ayrıca soğan kürü de yapıcam... kısa sürede gider inşallah...Geçmiş olsun inan hiç takip edemiyorum bu ara canm bak doğum kontrol haplarnı mutlaka kullan bir tandğmz da tıpkı senin gibi olmuştu doktor doğum kontrol hapı kullan demiş kullanmama hamiş kalp düşük yapma aman mogiş dikkat et kendine
Ben evlenene kadar hiç akıntı ve enfeksiyon yaşamamıştım meger ne berbat bişeymiş bu enfeksiyon.genital kaşıntı çok sinir etti beni.kaşı kaşı adamdan utanır oldum.1 ay önce yine ilaç kullandım geçer gibi oldu geçmedi inşaallah bu defa geçer cnm.buarada sen hangi şehirdesinBen bu ay kullandim cok rahatladim koku fakan hepsi gitti ilk defa seffaf tertemiz akintim oldu.yumurtlamadan sonra beyaza dondu.normalde kuru olurdu akintim azda olsa devam ediyor.insallah sende kurtulursun tertemiz bebisin gelir.
Testere disli aslanpencesi hormonlara cok iyi geliyorTestere dişli aslan pençesini ilk sorduğum eczanede kolaylıkla buldum ve aldım kızlar hem enfeksiyon ilaçlarına hemde aslanpençesi çayına başladım bugün bu ay belki ilaçlardan hamile kalmam ama önümüzdeki maçlara bakıcaz inşaallah 2015 model bebişlerimiz olur.2014 fos çıktı nasıl olsa :))))
2 yıllık evliyim. Evet samsunluyum. 27 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :)e canim kac yasindasin nekadar lik evlisin kendinde samsunlu musun
Benim kasintim yoktu sadece koku ve biraz rengi bozuktu.ben avusturya dayim.almanyada yasamiyorum.Ben evlenene kadar hiç akıntı ve enfeksiyon yaşamamıştım meger ne berbat bişeymiş bu enfeksiyon.genital kaşıntı çok sinir etti beni.kaşı kaşı adamdan utanır oldum.1 ay önce yine ilaç kullandım geçer gibi oldu geçmedi inşaallah bu defa geçer cnm.buarada sen hangi şehirdesin
Evet cnm hormonlara iyi geliyo bide erken menepoza iyi geliyo adet düzensizligine iyi geliyo.bide yüzdeki çillere iyi geliyo cildi canlandırıyo hormon bozukluguna baglı tüylenmeyi düzenliyo bunlar okuduklarım.Testere disli aslanpencesi hormonlara cok iyi geliyor
bende iyiyim canım sağol giremiyodum ama şimdi bakıyorum arada merak ettim sizleriiyiyiz canım sen nasılsın ve bebısın nasıl???gözkmuyosun uzun zamandan berı
Pardon cnm ben başka biriyle karıştırdım galiba.:))Benim kasintim yoktu sadece koku ve biraz rengi bozuktu.ben avusturya dayim.almanyada yasamiyorum.
iyiyim canım evet giremiyodum sizleri merak ettim geldim bebişimde iyi cok şüküriyiyiz canım sen nasılsın ve bebısın nasıl???gözkmuyosun uzun zamandan berı
Kadınlık hormonu östrojen var aslan pençesinde oyüzden kadın bitkisi adıEvet cnm hormonlara iyi geliyo bide erken menepoza iyi geliyo adet düzensizligine iyi geliyo.bide yüzdeki çillere iyi geliyo cildi canlandırıyo hormon bozukluguna baglı tüylenmeyi düzenliyo bunlar okuduklarım.
Iyiyiz biz siz nasilsiniz prensesin geliyor masaAllah
ediyorum balım...hapıma başladım asla bırakmam ayrıca soğan kürü de yapıcam... kısa sürede gider inşallah...
Allahim gerçekten sen söyleyince fark ettim...çok değişik bir ay, karabulutlar ustumuzden kalkar inşaAllah hemen... Rabbim nazarlardan korusun inşaAllah bütün canlarimiiii... Ve insaAllaaah bi gecikmeler aralıkta patlama getirir Rabbimmm:)öyle oldu vallahi balım...üstelik sapasağlıklı hatunlarımızın - biri de ben- adet düzenleri bozuldu...ben söktürü ile daha bugün anca adet oldum...yanlış çıkan testler oldu...tubaomur kimyasal yaşıyor...bi tanecik hamişimiz sebebiumutta sağlık sorunları ile uğraşıyor....Allahım bu nasıl bir ay
sanada basarilar insallah biran evvel hamis olursun topik canlanir sende muradina erersin canim calisiyormusun yokss ev hanimimi ben calisiyorum kendim bartinliyim esimde samsunlu2 yıllık evliyim. Evet samsunluyum. 27 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :)
valla bende korkmaya başladım hamile kalamamak bi dert kalmak ayrı bir dert....allah hakkımıza hayırlısını nasip etsinAllahim gerçekten sen söyleyince fark ettim...çok değişik bir ay, karabulutlar ustumuzden kalkar inşaAllah hemen... Rabbim nazarlardan korusun inşaAllah bütün canlarimiiii... Ve insaAllaaah bi gecikmeler aralıkta patlama getirir Rabbimmm:)
İnşallah canım tüm isteyenlere hayırlı bir evlat versin Rabbim. Ben çalışıyorum canım anaokulu öğretmeniyim. Sende eşinden dolayı Samsunlu sayılırsın ne güzelsanada basarilar insallah biran evvel hamis olursun topik canlanir sende muradina erersin canim calisiyormusun yokss ev hanimimi ben calisiyorum kendim bartinliyim esimde samsunlu
ne kadar cok samsunlu var benimde esim samsun alacamlisanada basarilar insallah biran evvel hamis olursun topik canlanir sende muradina erersin canim calisiyormusun yokss ev hanimimi ben calisiyorum kendim bartinliyim esimde samsunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?