2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun inan hiç takip edemiyorum bu ara canm bak doğum kontrol haplarnı mutlaka kullan bir tandğmz da tıpkı senin gibi olmuştu doktor doğum kontrol hapı kullan demiş kullanmamış hamiş kalp düşük yapmış aman mogiş dikkat et kendine

ediyorum balım...hapıma başladım asla bırakmam ayrıca soğan kürü de yapıcam... kısa sürede gider inşallah...

Ben bu ay kullandim cok rahatladim koku fakan hepsi gitti ilk defa seffaf tertemiz akintim oldu.yumurtlamadan sonra beyaza dondu.normalde kuru olurdu akintim azda olsa devam ediyor.insallah sende kurtulursun tertemiz bebisin gelir.
Ben evlenene kadar hiç akıntı ve enfeksiyon yaşamamıştım meger ne berbat bişeymiş bu enfeksiyon.genital kaşıntı çok sinir etti beni.kaşı kaşı adamdan utanır oldum.1 ay önce yine ilaç kullandım geçer gibi oldu geçmedi inşaallah bu defa geçer cnm.buarada sen hangi şehirdesin

Testere disli aslanpencesi hormonlara cok iyi geliyor

Benim kasintim yoktu sadece koku ve biraz rengi bozuktu.ben avusturya dayim.almanyada yasamiyorum.

Evet cnm hormonlara iyi geliyo bide erken menepoza iyi geliyo adet düzensizligine iyi geliyo.bide yüzdeki çillere iyi geliyo cildi canlandırıyo hormon bozukluguna baglı tüylenmeyi düzenliyo bunlar okuduklarım.
Kadınlık hormonu östrojen var aslan pençesinde oyüzden kadın bitkisi adı

Allahim gerçekten sen söyleyince fark ettim...çok değişik bir ay, karabulutlar ustumuzden kalkar inşaAllah hemen... Rabbim nazarlardan korusun inşaAllah bütün canlarimiiii... Ve insaAllaaah bi gecikmeler aralıkta patlama getirir Rabbimmm:)

Az önce pkolu ve rahminde yara olan 3 yıldır bebeği olmayan bir arkadaşımın 4 haftalık hamile olduğunu öğrendim.
Allah ım verince pko yara kist ne olursa olsun veriyo. Ayrıca klomenle hamile kaldı çatlatma iğnesini bile vurulmamış adetine 5 gün kala adet belirtilerini yasamıs durmadan ağladım yine adet olcam diye diyo. Midesi de bulanıomuş üşüttüm galiba demiş kendi kendine. Ona çok sevindim darısı başımıza.

2 yıllık evliyim. Evet samsunluyum. 27 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :)
sanada basarilar insallah biran evvel hamis olursun topik canlanir sende muradina erersin canim calisiyormusun yokss ev hanimimi ben calisiyorum kendim bartinliyim esimde samsunlu

valla bende korkmaya başladım hamile kalamamak bi dert kalmak ayrı bir dert....allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin

sanada basarilar insallah biran evvel hamis olursun topik canlanir sende muradina erersin canim calisiyormusun yokss ev hanimimi ben calisiyorum kendim bartinliyim esimde samsunlu
İnşallah canım tüm isteyenlere hayırlı bir evlat versin Rabbim. Ben çalışıyorum canım anaokulu öğretmeniyim. Sende eşinden dolayı Samsunlu sayılırsın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…