2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canım bende mutlu oluyorum samsunlu biriyle konuşunca. Destek oluruz birbirimize. Belki aynı zamanda hamiş olur beraber gideriz doktora bellimi olur

evet canimib esimin ailesi akrabalari samsundalar alacam bafra falan dagilmislar oyle cok sevdim bende oralari cok guzel bi sehir

Evet memleketim diye demiyorm ama Samsun güzeldir ben burayı hiçbir yere değişmem. Çok yer gezdim samsunum gibi sevemedim. Konya güzel diyolar inşllah bir gün Mevlananın sehrini gezmekte nasip olur bana.

Aynen canım bende mutlu oluyorum samsunlu biriyle konuşunca. Destek oluruz birbirimize. Belki aynı zamanda hamiş olur beraber gideriz doktora bellimi olur

aaa insallah valla bu düşünce bile yüzümün gülmesine yetti. insallah insallah

Evet memleketim diye demiyorm ama Samsun güzeldir ben burayı hiçbir yere değişmem. Çok yer gezdim samsunum gibi sevemedim. Konya güzel diyolar inşllah bir gün Mevlananın sehrini gezmekte nasip olur bana.
konyada guzel bi sehir canim insallah gider gezersin benim esim konyaya ilk geldiginde hic begenmemisti ama samsunun yesilligine denizine alisinca ilk bi garip gelmisti ona

Canim 3 senedr durmadan dokuluyor onceden tarayinca dokukurdu son 1 senedr dokundukca geliyor eline yakinda kel kalacam
canm sorma o bende de var 4 5 senedir.. arada bakım yağı sürüyorum maranki tarifi işe yarıyor biraz son 1 aydır da hep doğal sarımsaklı sabunla yıkıyorum saclarımı artık öle çok dökülmüyor ondan önce de sampuanıma 3çeşit vitamin katıyordum o da yarıyor ve çabuk uzatıyordu saçlarımı..

Doğru afroditim şimdi bu kız bize gelmek istiyor ama hakkaten ben istemiyorum ama bunu kendisine diyemiyorum da
aman canm aman ben olsam acıkca sölerim ben senin bu durumundan rahatsızım diye o da anlar zaten gelemeyeceğini.. benm o arkadasımla da aram eşimden dolayı açılmıştı iyi ki de en basında bozuldu diyorum çünkü onunla aramız kötü olduktan sonra diğer arkadaslardan duydum ki kendince ben eşimi yani o zaman sevgilimi ondan uzak tutuyormuşum ama aslında bıraksam eşim onunla ... töbe tööbe gece gece aklıma geldi bak kızı yolasım geldi gerzek karııı

betiboop .!.:
Ben de kullandim.meslektasim hakkimizda hayirlisi.olsun
Meslektaşmıyız ne güzel. Mesleklerimizin uyumu gibi hamiş olmalarımızda uyar inşallah. Hayırlısı olsun canım benim
aaa insallah valla bu düşünce bile yüzümün gülmesine yetti. insallah insallah
Ayyy canımsın ya. Hep gülsün yüzün inşallah

Orda sanki erkekler hakliymis gibi yazmışim..elbette değil onların günahı bin kat..evde eşin çocuğun beklerken...yazık yani... Amaaannn...

Nasılsın afroditcim :)
onlara dicek lafım çok ama baslarsam susamam canm boşver:) iyiyim kuzum valla reglim devam ediyor 2 gündür de ağrım kesilmedi onun dışında iyiyim çok şükür.. sen nasılsın bebiş nasıl :)

Kizlarrr uyuyamiyorummm allahimm don don yok.kafamda deli sorular herif de horul horul uyuyor.basi yastik gormesin.yine sabahliycam

aslan pencesi ne için canm gecmiş olsun:)

Mogami tatlım geçen yazdım görmedin galiba şimdi tabloyu görünce tekrar yazıyim dedim benim adet 18 inde geldi kahverengi akinti yla 10 gun erken gelmiş oldu önümüzdeki aya bakicak artık moral bozmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…