2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

şuan itibariyle geçen 2 dk da pırıl pırıl herşey

canm noldu kimyasal mı yaşadın yeni
Kızlar kimyasal gebelik sonrası korunmak gerekmiyor değil mi doktora sormadım. O da korunun falan demedi zaten. Geçen sefer düşük sonrası 3 ay bekleyin demişti. Gene beklemek zorunda kalmam değil mi?

Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelim hadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook

Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelim hadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
uzulme kuzum bız sennle beklıyorduk ıkımızdede bırsey yok ama ınsallah gelecek sıpalar:)

canm söktürücü alacağına bitki çayı falan iç bnm de bu ay o söktürdü bence..kv ile zayıflama çayı içiyorduk 2 gün sonrası söküldü:)

Seninki hazırlık yapıyor hazırlık... Eminim ben... Hiç gecikmeyen reglin niye geciksin... Canim mogamim benim... İyi oturmaları kayinvalideyle :)

Sen gene kontrolünü ol, ilaçtan önce de adaçayı içersen sanırım sökülürsün,inşallah güzel haberlerle gelirsin dr.dan.buda bir mevsim gecikmesi olsun, bizde öperiz çok

Kuzum dur bakalım hemen, leke şeklinde kanama olabilir hamilelikte. Silik çizgi neden çıksın durduk yerde? Ben hala senin hamile olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bak seni teselli etmek için değil, öyle hissediyorum.

uzulme kuzum bız sennle beklıyorduk ıkımızdede bırsey yok ama ınsallah gelecek sıpalar:)
Evet hemşerim benim... Üzülmüyorum aksine mutluyum Rabbimin bi bildiği vardır

oyle tabı canım benım beklemedeyız bız:)

canım düzenin bozulması bazan iyiye işaret olabiliyor umarım iyi niyetli bi gecikmedir....rahim kendini korumayı bırakmıştır

Seninki hazırlık yapıyor hazırlık... Eminim ben... Hiç gecikmeyen reglin niye geciksin... Canim mogamim benim... İyi oturmaları kayinvalideyle :)
Valla nasıl bi hazırlık bilmiyorum yarın bi kan vericem bakalım

yine pazar günü yine yağmur evde tıkılıp kaldık koçişle .....ve akabinde malum sonuçlar ......bu ay gribim gecmiycek anladım ben

Allah saglıcakla bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım senın belırtıleırn neydı canım batma dedıgınız kramp seklındemı oluyor
amin saol canım,inşallah sende hayırlı haber verirsin bize bu ay :) sadece sol kasıkta oluyo,kesemde ordaydı zaten :) bi noktaya sanki bi şey batırıyormuşsun gibi acıyo,ama öyle dayanılmayacak gibi değil hafif bi acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…