kızlar morali bozuk fıstıklar antidepresan etkisi yaratan aktiviteler :Kitao okumak, film (azcık) , spor(en etkilisi) kişisel bakım yaklaşık %50 yani lütfen iyi olun benim ayağım böyle olmasa yapacam sporu ancakbi de benim normal yumurtlama günüm ama tık yok hatta ovulasyon geçen ay 13. 14. günler koyuyydu bugün 14. gün yapacağım ama dün akşamda yaptım silik ve bugünden sonra kociş 2 gün yok yine bi de beni düşünün mogami bilir ben son 3-4 aydır bu sebele yapamadım bebiş, yine bu ay en kısası birinde 5 , birinde 15, birinde,3 gün yoktu kocam ve bu dediklerim hep yum günlerimdi bakın ne talihisizim sizde iyi biliyorsunuz ki 1 ay beklemek zorken bu kadar bekledim ve benim yum yine çatlamak için kocişin gitmesini istiyor uyanık döllenmek aşk yaşamak istemiyor @Lovely35 A afrodit26 @elisa__ SirriEyvan Mogami @wuslt um öpüyorum sizi
Kızlar kimyasal gebelik sonrası korunmak gerekmiyor değil mi doktora sormadım. O da korunun falan demedi zaten. Geçen sefer düşük sonrası 3 ay bekleyin demişti. Gene beklemek zorunda kalmam değil mi?
uzulme kuzum bız sennle beklıyorduk ıkımızdede bırsey yok ama ınsallah gelecek sıpalar:)Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
canm söktürücü alacağına bitki çayı falan iç bnm de bu ay o söktürdü bence..kv ile zayıflama çayı içiyorduk 2 gün sonrası söküldü:)Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Seninki hazırlık yapıyor hazırlık... Eminim ben... Hiç gecikmeyen reglin niye geciksin... Canim mogamim benim... İyi oturmaları kayinvalideyle :)Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Sen gene kontrolünü ol, ilaçtan önce de adaçayı içersen sanırım sökülürsün,inşallah güzel haberlerle gelirsin dr.dan.buda bir mevsim gecikmesi olsun, bizde öperiz çokTam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
canım bunu hergün mü içecemdur yazıyorum
rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn... hz zekeriyanın duası kuzum...hoca bana bu duayı bir bardak suya 21 kere okuyup sonra içmemi tembihledi
Evet hemşerim benim... Üzülmüyorum aksine mutluyum Rabbimin bi bildiği vardıruzulme kuzum bız sennle beklıyorduk ıkımızdede bırsey yok ama ınsallah gelecek sıpalar:)
uzulme kuzum bız sennle beklıyorduk ıkımızdede bırsey yok ama ınsallah gelecek sıpalar:)Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Evet hemşerim benim... Üzülmüyorum aksine mutluyum Rabbimin bi bildiği vardır
Yarın bi kan testi yaptırayım kuzum netleşirse gebelik olmadığı o zaman çaresini düşünürüm kuzumcanm söktürücü alacağına bitki çayı falan iç bnm de bu ay o söktürdü bence..kv ile zayıflama çayı içiyorduk 2 gün sonrası söküldü:)
Yarın kan vereceğim kuzum anca ondan sonraHayırlısı olsun tatlım ama söktürücü için birkaç gün daha bekle derim.
canım düzenin bozulması bazan iyiye işaret olabiliyor umarım iyi niyetli bi gecikmedir....rahim kendini korumayı bırakmıştırTam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelimhadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Valla nasıl bi hazırlık bilmiyorumSeninki hazırlık yapıyor hazırlık... Eminim ben... Hiç gecikmeyen reglin niye geciksin... Canim mogamim benim... İyi oturmaları kayinvalideyle :)
amin saol canım,inşallah sende hayırlı haber verirsin bize bu ay :) sadece sol kasıkta oluyo,kesemde ordaydı zaten :) bi noktaya sanki bi şey batırıyormuşsun gibi acıyo,ama öyle dayanılmayacak gibi değil hafif bi acı.Allah saglıcakla bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım senın belırtıleırn neydı canım batma dedıgınız kramp seklındemı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?