2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kıslarr size bi sorum olacak...
Benim beklenen adet tarihim yarın. Normalde bu ay hiç ümidim yok çünkü yumurtlama dönemi ve öncesinde eşim seyatteydi ve zamanı kaçırdık. Fakat az önce evde kalan son 1 adet ovulasyon testini yaptım iki çizgi de anında koyu çıktı.. adet öncesinde böyle birşey olması normal mi??

Hamile olabilirsin canım

Hamile olabilirsin canım

Hamilelik testi de yaptım az önce fakat sonuç negatif... silik pembe bile çıkmadı ikinci çizgi malesef....
Dediğim gibi zaten ümidim yoktu ekimden ama gene de bi deneyim dedim işte... Ovulasyon testinin pozitif vermesi de garip ama neyyse bu ay yapmıycam artık bu testlerden sırf bitsin diye yapmıştım yine içime kurt düşürdü :)

O zaman bi çalışma yap canım bak bi arkadaşımız adet öncesi gördü pozitifi çalışma yaptı ve hamile kaldı

Hamile olma ihtimalin yüksek , test yapmani öneririm :)

Iyi akşamlar kızlar bu gün gitdim test aldım sabah ilk idrarda yapıcaam kızlar midem fena bulanıyor başım ağrıyor hiç halım yok bu gün kaç saat uyudum inşallah gebe olurum.!
Hadi bakalım merakla bekliyorum

canımmm kıyamam yaa sıcak tut kendini ben de ilk gece öle oldum çok kanamam var bu ay havalardan heralde dikkat etmek lazım
herhalde canim mevsim degisikliginden cokoldu adetim sanci cektim sabaha kadar uyumadim gozum yaniyor simdi sen nasilsin

tatlim ne yaptin test yaptin mi hayirlisi olsun canim uzulmedim adet olduguma bende sanki 8 denemede olacakmis gibi geliyor

Tam düşündüğüm gibi...Negatif bacılar...Yarın doktoruma diyim bana bi söktürücü versin...hayılrlısı diyelim ve gülmeye devam edelim hadi ben kv ye gidiyorum öperim çooooooook
Hayirlisi olsun kuzum evet adete uzulmeyelim elbet bizimde gobuslerimiz dolacak vakti geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…