2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım rahim kalın olunca ne oluyor şimdii..hadi hayırlısı bakalım..

normalde adetımın 5. gunu rahım ın ıncelmesı lazımdıkı yenı yuurtlama donemıne kendını hazırlasın bende yumurta var oldugu ıcın rahım kalın ya gebelıkte oluyor yada yumurtlama sonrasında adete kadar. anlamadımkı ben ben bu yumurtada hamıle kalmazsam yenıdenmı hasta olacagım kafamda delı sorular

kızlar moralim çooook bozuldu iğne olmak için özel tıp merkezine gittm 1:40ta ama 10dk önce kapanmış. 15dk yürüme mesafesnde ve 15 dk otobüs mesafesnde 2 hstn daha var eşimi aradm hangine gitsm ki diye o da yürümemi istemediğindn bin git dedi gittim saat 2:03 iğne olmayı bekleyen enaz 20 kişi var hemşireye söledm tedavi görüyorm 2de olmm lazım yrdmcı olur musunz diye dışardakilere söyle dedi herkes bizde 1saattr bekliyrz biri işe yetişcm biri bnmkininde saati var diye her kafadan ayrı ses öncelik vermediler eşimi aradm cnmbnm her zmn bi yolunu bulur diğer hstende durum ne bilmediğimden vakit kaybetmk istemedm bide cmts trafiği var derken eşim 15 dk da yanıma geldi güvelikle grşmş güvenlik bekleyenlere özel bi durum var müsade edermisinz diye herkes yine yok diyo eşim de kimsenn hakkına girecek diiliz bi durum olmasa bu kadar ısrr etmeyz burda herkese de anlatılck bişi diil dedi bi iki kişi ii madem geçin dedi adamın biri de servise ytetişcm dedi eşimde abi gel anlatıym madem sana dedi yok kardeşim ii geçin dediböylelikle yarım saat gecikmeli oldm iğnemi de inş bişi olmaz yarım saatten bu kadar karışıklığın arasında bi kız daha geldi bnm de 2:30da iğnem var sizi tanıyo gibiym nerden derken meger eşimin liseden arkadasıymıs bn kimseler duymasn derken tanıdık da bulduk onlar da tedavi görüyolarmış meger

ne gunmus ya insallah hayirlisi olsun da ikiz bebislerin olur ugrastiklarini hic gelsin sana da esinede:)

ne gunmus ya insallah hayirlisi olsun da ikiz bebislerin olur ugrastiklarini hic gelsin sana da esinede:)
evet cnm yaa bide eşime kızdm onların yüzüne sen dedin diye geldm buraya bn yürüyüp gitcktim senn yüzünden iğnelerimi olamıym diye bi yandan da sinirlerim bozulunca ağlıyorm o da o kadar kızmama ragmen ağlamama da dayanamaz bişicik demedi kıyamm yaa

Ayyyyyyyyyyyyyy sınır oldum ya cıkıs saatımız 3 ben plan yaptım 4 te cıkcakmısızzzzzzzzzzzz bu ne ya dogru duzgun plan yapamıyoruzzzzzzzzzzzz Allah'ımmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla esıme atanmayı nasıp etsın bu olaydan bende kurtulayım

Sinir olma canim saglik olsun hayirlisi buymus demek:) benimde sirtim ve omuzlarim tutuldu kafami ceviremiyorum yatamiyorum cok fenayim

Sinir olma canim saglik olsun hayirlisi buymus demek:) benimde sirtim ve omuzlarim tutuldu kafami ceviremiyorum yatamiyorum cok fenayim

Canım her hafta boyle bır plan yapamadan gecıyor kımseye soz veremıyorum verdıgımde boyle oluyor ıste gecmıs olsun canım sıcak bır dus al uyu rahatlatır kuzum annen karabıberlı zeytınyagla yaglsın

Canım her hafta boyle bır plan yapamadan gecıyor kımseye soz veremıyorum verdıgımde boyle oluyor ıste gecmıs olsun canım sıcak bır dus al uyu rahatlatır kuzum annen karabıberlı zeytınyagla yaglsın
Krem surdum o da sirtimi yakti resmen sicak tutuyorum kendimi..ozel sektordemisin canim

evet evet şimdi anladım doğru rahim gebelik için kalınlaşırmış olmasa da incelip adet oluyomusuz..hayırlısı canı arkadaşım..

valla canım bu yumurta çatlayıp döllenebiir fırsatı değerlendir ..ence seninki adet değildi başak bişeydi ama bilemedimm..

zaten doktorda adet degıl dedı bende oyle dıyorum degerlendıreyım bu ay erken ıs bası yaptım :) senın durumun nasıl canım

kızlar hayaınızı yaşayın, istediğiniz her şeyi.. hayat 3 günlük yerimizi birleri alacak nasılsa şu an diyorum size çocuk mocuk bahane kafaya takmadan her şey olur, siz kendinize iyi bakın,canınıza iyi bakın lütfeeeen .... en önemli biziz bizden sonrasını bilemeyecepiz her şeyin hayırlısı olsun... zaman, mekan herşeyin hayırlısı iyi olun, eğlenin, hayatı akşına brakın gündelik hayata devam edin.. her şey gönlünüzce olsun,, mutlu olun, gerisikolay ... bende doğacak olsam mutsuz bi rahime tutunmazdım herhalde... öpüyorum sizi hepiniz anne olacaksnız günün birinde biliyorum buna inanıyorum.. mutlu olursanız yavrunuz daha erken tutunur belki... şu an içtiğimi itirf edeyim ama içimden geçtiği gibiyazıyorum inanın... eşime ilk kez içimden geçenleri söyledim, alındı ama doğrusu bu.. nolurr sizden kıymetli bişey yok bunu bilin... iyi geceler...normal hayata devam....

merhabalar guzel anne adaylari biz geldik nasilsiniz yeni yeni hamisler vardir bolbol insallah bu aylar ugurlu gelir

cok haklisin canim ya bu belirsizlik butun planlari mahvediyo insallah bida olmaz boyle bu yuzden gecen hafta sefimiz isten ayrildi 1 di 5 di derken tartisma oldu ve simdi mudur idare ediyo o mesai sevmez 1 de birakti bundan sonra boyle devam eder insallah

Hala adet olmadım ben yaa Allah Allahhhhh
adet olcaksam olayım artıkkk

allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider ....bizim insanlarımız böyle maalesef bir iki ay önce bi devlet hastahanesinde arkadaşım bayıldı bayılacak ama inan öndeki 20 kişi ağzımızı acmamıza izin vermeden üstümüze çullandılar tabi sora ben kavgacı bi kişilik oldum ama napıcan idare edecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…