canım rahim kalın olunca ne oluyor şimdii..hadi hayırlısı bakalım..oda sasırdı:) cuma gunu gıdınce bellı olacak artık tuhaf olan rahım kalın tek yumurta var ve baska yumurta yok
canım rahim kalın olunca ne oluyor şimdii..hadi hayırlısı bakalım..
ne gunmus ya insallah hayirlisi olsun da ikiz bebislerin olur ugrastiklarini hic gelsin sana da esinede:)kızlar moralim çooook bozuldu iğne olmak için özel tıp merkezine gittm 1:40ta ama 10dk önce kapanmış. 15dk yürüme mesafesnde ve 15 dk otobüs mesafesnde 2 hstn daha var eşimi aradm hangine gitsm ki diye o da yürümemi istemediğindn bin git dedi gittim saat 2:03 iğne olmayı bekleyen enaz 20 kişi var hemşireye söledm tedavi görüyorm 2de olmm lazım yrdmcı olur musunz diye dışardakilere söyle dedi herkes bizde 1saattr bekliyrz biri işe yetişcm biri bnmkininde saati var diye her kafadan ayrı ses öncelik vermediler eşimi aradm cnmbnm her zmn bi yolunu bulurdiğer hstende durum ne bilmediğimden vakit kaybetmk istemedm bide cmts trafiği var derken eşim 15 dk da yanıma geldi güvelikle grşmş güvenlik bekleyenlere özel bi durum var müsade edermisinz diye herkes yine yok diyo eşim de kimsenn hakkına girecek diiliz bi durum olmasa bu kadar ısrr etmeyz burda herkese de anlatılck bişi diil dedi bi iki kişi ii madem geçin dedi adamın biri de servise ytetişcm dedi eşimde abi gel anlatıym madem sana dedi yok kardeşim ii geçin dediböylelikle yarım saat gecikmeli oldm iğnemi de inş bişi olmaz yarım saatten bu kadar karışıklığın arasında bi kız daha geldi bnm de 2:30da iğnem var sizi tanıyo gibiym nerden derken meger eşimin liseden arkadasıymıs bn kimseler duymasn derken tanıdık da bulduk onlar da tedavi görüyolarmış meger
evet cnm yaa bide eşime kızdm onların yüzüne sen dedin diye geldm buraya bn yürüyüp gitcktim senn yüzünden iğnelerimi olamıym diye bi yandan da sinirlerim bozulunca ağlıyorm o da o kadar kızmama ragmen ağlamama da dayanamaz bişicik demedi kıyamm yaane gunmus ya insallah hayirlisi olsun da ikiz bebislerin olur ugrastiklarini hic gelsin sana da esinede:)
Sinir olma canim saglik olsun hayirlisi buymus demek:) benimde sirtim ve omuzlarim tutuldu kafami ceviremiyorum yatamiyorum cok fenayimAyyyyyyyyyyyyyy sınır oldum ya cıkıs saatımız 3 ben plan yaptım 4 te cıkcakmısızzzzzzzzzzzz bu ne ya dogru duzgun plan yapamıyoruzzzzzzzzzzzz Allah'ımmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla esıme atanmayı nasıp etsın bu olaydan bende kurtulayım
Sinir olma canim saglik olsun hayirlisi buymus demek:) benimde sirtim ve omuzlarim tutuldu kafami ceviremiyorum yatamiyorum cok fenayim
Krem surdum o da sirtimi yakti resmen sicak tutuyorum kendimi..ozel sektordemisin canimCanım her hafta boyle bır plan yapamadan gecıyor kımseye soz veremıyorum verdıgımde boyle oluyor ıstegecmıs olsun canım sıcak bır dus al uyu rahatlatır kuzum annen karabıberlı zeytınyagla yaglsın
maşallah bebişine bizi merkta bırakma dogurcan az kalmıs :)iyiyim canım evet giremiyodum sizleri merak ettim geldim bebişimde iyi cok şükür
normalde adetımın 5. gunu rahım ın ıncelmesı lazımdıkı yenı yuurtlama donemıne kendını hazırlasın bende yumurta var oldugu ıcın rahım kalın ya gebelıkte oluyor yada yumurtlama sonrasında adete kadar. anlamadımkı ben ben bu yumurtada hamıle kalmazsam yenıdenmı hasta olacagım kafamda delı sorular
pekı bu yumurta catlayınca ben yenıdenmı adet olucam cabaevet evet şimdi anladım doğru rahim gebelik için kalınlaşırmış olmasa da incelip adet oluyomusuz..hayırlısı canı arkadaşım..
valla canım bu yumurta çatlayıp döllenebiir fırsatı değerlendir ..ence seninki adet değildi başak bişeydi ama bilemedimm..pekı bu yumurta catlayınca ben yenıdenmı adet olucam caba
valla canım bu yumurta çatlayıp döllenebiir fırsatı değerlendir ..ence seninki adet değildi başak bişeydi ama bilemedimm..
cok haklisin canim ya bu belirsizlik butun planlari mahvediyo insallah bida olmaz boyle bu yuzden gecen hafta sefimiz isten ayrildi 1 di 5 di derken tartisma oldu ve simdi mudur idare ediyo o mesai sevmez 1 de birakti bundan sonra boyle devam eder insallahAyyyyyyyyyyyyyy sınır oldum ya cıkıs saatımız 3 ben plan yaptım 4 te cıkcakmısızzzzzzzzzzzz bu ne ya dogru duzgun plan yapamıyoruzzzzzzzzzzzz Allah'ımmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla esıme atanmayı nasıp etsın bu olaydan bende kurtulayım
allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider ....bizim insanlarımız böyle maalesef bir iki ay önce bi devlet hastahanesinde arkadaşım bayıldı bayılacak ama inan öndeki 20 kişi ağzımızı acmamıza izin vermeden üstümüze çullandılar tabi sora ben kavgacı bi kişilik oldum ama napıcan idare edecenkızlar moralim çooook bozuldu iğne olmak için özel tıp merkezine gittm 1:40ta ama 10dk önce kapanmış. 15dk yürüme mesafesnde ve 15 dk otobüs mesafesnde 2 hstn daha var eşimi aradm hangine gitsm ki diye o da yürümemi istemediğindn bin git dedi gittim saat 2:03 iğne olmayı bekleyen enaz 20 kişi var hemşireye söledm tedavi görüyorm 2de olmm lazım yrdmcı olur musunz diye dışardakilere söyle dedi herkes bizde 1saattr bekliyrz biri işe yetişcm biri bnmkininde saati var diye her kafadan ayrı ses öncelik vermediler eşimi aradm cnmbnm her zmn bi yolunu bulurdiğer hstende durum ne bilmediğimden vakit kaybetmk istemedm bide cmts trafiği var derken eşim 15 dk da yanıma geldi güvelikle grşmş güvenlik bekleyenlere özel bi durum var müsade edermisinz diye herkes yine yok diyo eşim de kimsenn hakkına girecek diiliz bi durum olmasa bu kadar ısrr etmeyz burda herkese de anlatılck bişi diil dedi bi iki kişi ii madem geçin dedi adamın biri de servise ytetişcm dedi eşimde abi gel anlatıym madem sana dedi yok kardeşim ii geçin dediböylelikle yarım saat gecikmeli oldm iğnemi de inş bişi olmaz yarım saatten bu kadar karışıklığın arasında bi kız daha geldi bnm de 2:30da iğnem var sizi tanıyo gibiym nerden derken meger eşimin liseden arkadasıymıs bn kimseler duymasn derken tanıdık da bulduk onlar da tedavi görüyolarmış meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?