canım ciddi anlamda alkol alan biri isen şarabı tavsiye ediyorlar gebeliğe yardımcıymış ama ne kadar doğru bilemem :)kızlar hayaınızı yaşayın, istediğiniz her şeyi.. hayat 3 günlük yerimizi birleri alacak nasılsa şu an diyorum size çocuk mocuk bahane kafaya takmadan her şey olur, siz kendinize iyi bakın,canınıza iyi bakın lütfeeeen .... en önemli biziz bizden sonrasını bilemeyecepiz her şeyin hayırlısı olsun... zaman, mekan herşeyin hayırlısı iyi olun, eğlenin, hayatı akşına brakın gündelik hayata devam edin.. her şey gönlünüzce olsun,, mutlu olun, gerisikolay ... bende doğacak olsam mutsuz bi rahime tutunmazdım herhalde... öpüyorum sizi hepiniz anne olacaksnız günün birinde biliyorum buna inanıyorum.. mutlu olursanız yavrunuz daha erken tutunur belki... şu an içtiğimi itirf edeyim ama içimden geçtiği gibiyazıyorum inanın... eşime ilk kez içimden geçenleri söyledim, alındı ama doğrusu bu.. nolurr sizden kıymetli bişey yok bunu bilin... iyi geceler...normal hayata devam....
kızlar moralim çooook bozuldu iğne olmak için özel tıp merkezine gittm 1:40ta ama 10dk önce kapanmış. 15dk yürüme mesafesnde ve 15 dk otobüs mesafesnde 2 hstn daha var eşimi aradm hangine gitsm ki diye o da yürümemi istemediğindn bin git dedi gittim saat 2:03 iğne olmayı bekleyen enaz 20 kişi var hemşireye söledm tedavi görüyorm 2de olmm lazım yrdmcı olur musunz diye dışardakilere söyle dedi herkes bizde 1saattr bekliyrz biri işe yetişcm biri bnmkininde saati var diye her kafadan ayrı ses öncelik vermediler eşimi aradm cnmbnm her zmn bi yolunu bulurdiğer hstende durum ne bilmediğimden vakit kaybetmk istemedm bide cmts trafiği var derken eşim 15 dk da yanıma geldi güvelikle grşmş güvenlik bekleyenlere özel bi durum var müsade edermisinz diye herkes yine yok diyo eşim de kimsenn hakkına girecek diiliz bi durum olmasa bu kadar ısrr etmeyz burda herkese de anlatılck bişi diil dedi bi iki kişi ii madem geçin dedi adamın biri de servise ytetişcm dedi eşimde abi gel anlatıym madem sana dedi yok kardeşim ii geçin dediböylelikle yarım saat gecikmeli oldm iğnemi de inş bişi olmaz yarım saatten bu kadar karışıklığın arasında bi kız daha geldi bnm de 2:30da iğnem var sizi tanıyo gibiym nerden derken meger eşimin liseden arkadasıymıs bn kimseler duymasn derken tanıdık da bulduk onlar da tedavi görüyolarmış meger
cnm vardır herseyde bır hayır tatlım inş en yakın zamanda kistlerin gider tatlımcanım zaten kasım batında negatif görünüyorsun..sen bana biraz erken bi bat vermiştin seste çıkmayınca senden ben olumsuz suratı koymuştum zaten...aralık batını söylersen eklerim
geçmiş olsun canım benim...umarım ilaca gerek kalmadan atlatırsın
yesinler minnak kızını...maaşallah ona...benim yum çatlamadığı için kiste dönüşmüş canım...söktürücü kullandım ve adet odum bugün 2. günü...3ay doğum k. hapı kullanıcam...üzülmedim aksine iyi oldu diyorum çünkü formasyon için şubat haziran arası devamlı ankara yollarında olacağım hamile kalsam çok kötü olurdu...
çook geçmiş olsun canım dilerim bir an önce kurtulursun o pis kandan
ekliyorum kuzum ama lütfen böyle 100. deneme falan deme...inşallah 1. yılını doldurmadan hamiş haberini alırsın ha olmazsa da doktorların işi ne bizi hamile yapacaklar işte o kadar
oh oh maaşallah nur topu gibi dokuz yumoş =9 embriyo.... iki tane koysunlar sonra gelsin minnoşlar
canım ciddi anlamda alkol alan biri isen şarabı tavsiye ediyorlar gebeliğe yardımcıymış ama ne kadar doğru bilemem :)
ben raj-kı sevmem ama onu içtikcanım ciddi anlamda alkol alan biri isen şarabı tavsiye ediyorlar gebeliğe yardımcıymış ama ne kadar doğru bilemem :)
Yanlis anlama canim ama icmezsen cok daha iyi namazini kil duani et bir anlik sarhosluk hicbirseyi degistirmez Rabbim yar ve yardimcin olsunben raj-kı sevmem ama onu içtik
bildiğim kadarıyla 2. de düşük olursa o zaman spermlere bakılıyor...ama şüphe kalmasın dersen yaptırabilirsin lakin stres yaratmaktan başka bi işe yaramaz şimdilik balım...Canim belki esimin sperm yapisi bozuk oldugundan bebisim tutunamadi evham mi yapiyorum ki
ne yazık ki sonbahar yaramadı listemizeBu ayyyy şimdiye kadar sadece 1 tane hamıs cıkmıs bu ay en verımsız ay oldu sanırım ama ınsallah aralık ayında hepımızın karsısında hamıs yazacak
aah ahh benimkilerin isimleri belli de cisimleri yok pisyasa daAllah razi olsun benim guzel kalpli ve guzel yuzlu mogisimAli guzel demi bencede guzel ya..Rabbim sanada evkatlarina guzel isimler koymayi nasip etsin aminnn:)
yok onlar için demedim zaten ki onlar normal olanı istemişler herkes hem kız hem oğlu oolsun ister...ben türkiyenin zihniyetinden dem vurdum balım...böyle bi ülkede cinsiyet seçimi yapılmaz zatenYok cnm onun için degil adam çok çocuk istemiyomuş kızımız var oğlumuzda olsun yeter demiş şansa bırakmayalım diye düşünüp erkek koydurtmuş.cinsiyet ayrımı yapan biri olduğu için değil yani.Oğlu olsaymış kız koydurcakmış.Amaaaan ister kız olsun ister oğlan hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin
kist olabilir mi acaba bende de yum çatlamamış kist olmuş adetim gecikince çıktı ortaya ve söktürücü kullandım...doktora gittin mi ne dediAteşim düştü ff çizgi çekmedi daha diye ben yumurtlamaya yorayım dedim ama hiçbi zaman yumurtlamada kanama yaşamadım ki. Hayırlısı olsun bu ay düzenim karıştı zaten söktürücü kullanmıştım
zaten doktorda adet degıl dedı bende oyle dıyorum degerlendıreyım bu ay erken ıs bası yaptım :) senın durumun nasıl canım
arkadaşımın erkek bebişi olca yazmış whatsapp a umarım bixe de nasip olur ama tabi önce hayırlısı olsun her şeyin :) umarım yılbaşı yarar bizeaah ahh benimkilerin isimleri belli de cisimleri yok pisyasa daAmin balım
balım benimki yaza kaldı biliyorsun ama dilerim bebişleriniz size yeni yıl hediyesi olarak gelirler oyyyy ne de güzel olurarkadaşımın erkek bebişi olca yazmış whatsapp a umarım bixe de nasip olur ama tabi önce hayırlısı olsun her şeyin :) umarım yılbaşı yarar bize
kist olabilir mi acaba bende de yum çatlamamış kist olmuş adetim gecikince çıktı ortaya ve söktürücü kullandım...doktora gittin mi ne dedi
kist olabilir mi acaba bende de yum çatlamamış kist olmuş adetim gecikince çıktı ortaya ve söktürücü kullandım...doktora gittin mi ne dedi
tabloya göre ateşin düştüğü gün yumurtlamışsın kuzum yani lekelenmenin olduğu 28. gün...bugün çalışma ihtimalin varsa çalış hatta keşke dün çalışmanız olsaymış...kaçırma ihtimali var yumoşuAteş yükseldi. Sanırım yumurtlama lelesiydi dün gördüğüm İlk defa böyle bişey yaşıyorum. Çalışamadık hayırlısı olsun.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/5247a1
Pkoluyum zaten ama ilk defa böyle bi lekelenme oldu. Şimdi kesildi sadece çamaşırımda görmüştüm. Bekleyip görücem bende.
ınsallah daha fazla bekletmez bebklerımızde hayırlı ve saglık bır sekılde gelırler..Bakalım ne olacakevet canım erke işbası seninle ayıyız bu ay..benim de dün gitiğimde 20mm olan bir yumurtam vardı değerlendiriyoruz bakalım hayırlısıı canım..
tabloya göre ateşin düştüğü gün yumurtlamışsın kuzum yani lekelenmenin olduğu 28. gün...bugün çalışma ihtimalin varsa çalış hatta keşke dün çalışmanız olsaymış...kaçırma ihtimali var yumoşu
Çok haklısın canim benim... Elbette o da yapacak...sinir ölüyorum zaten şu oyun denen şeye de...dünyayı unutuyorlar...hamile kaldım da kocamin iş yaptığnig gördüm...demek ki yapabiliyordu... Ancak keyif..tamam ben ev hanimiyim ama yine de bir ucundan tutmasi güzel oluyor... Umarım kocan usengecligi birakir tatlim..ohhh ne güzel eşim evde sorumlululk almıyor, sürekli oyun oynuyor, oyun oynarkende beni dinlemiyordu.. ye, iç, yat hesabı ev otel sanki.. şu an elinde süpürge ben ipe getirecem adamı inş.. yapacak o da ilgilenecek oyunu kesecek şimdilik öyle, dünden beri evde esiip gürlüyorum tatlı dilden anlamıyorsa istediğini verirrim bak ne güzel yumuşak yumuşak bilgisayar bende o işi yapıyor bi güzel ohh olsuneleştiriye gelince süper eleştirir beyefendi ondan soğudum ben böyle davrandıkça dün çok ağladım yanıma geldi kovdum bugün kahvaltıyı hazırladımşimdi o etrafı temizler bi güzel.. yemek yapar işse bende çalışıyorum esmam adamlara paşa gibi davranmayacaksın yoksa temizlikçisi, hizmetçisi, gibi davranır eleştirir
yani 28. gün diye düşünüyorum yumurtlama ki çok bariz zaten...ve önceki ilişki 4 gün önce olmuş normalde sperm 3 gün yaşar ve ilk boşalmanın olduğu 6 saat daha kaliteli spermler vardır sonraki süreçte kalite gittikçe düşer...bana kalırsa tutma ihtmali yok ama Allahın işi kuzum belli mi olur...sen sıkma canını zaten olacağı varsa her türlü olurUyuyakaldığı için çalışamadık yorgunmuş hep böyle yapıyo alıştım artık sinirimi bozmiycam. Tutma ihtimali var mı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?