2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım ciddi anlamda alkol alan biri isen şarabı tavsiye ediyorlar gebeliğe yardımcıymış ama ne kadar doğru bilemem :)

Ah canım ya anne olmak kolay değil. İnşallah Allah nasip ederde evladımız yada evlatlarımız olursa kıymetimizi bilenlerden hayırlı olanlardan olurlar. Onlar için neleri göze alabileceğimizi görüyoruz. Annelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz. Bir sahabe annesine borcunu ödemek için sırtında kabeyi tavaf ettiriyomuş. Sonra demiş ki hasta annemi sırtımda taşıyarak hakkımı ödedimmi ya Resullah. Efendimiz (sav) şöyle buyurmuş. Hayır. Sana hamileyken aldığı nefesin hakkı bile değildir...

cnm vardır herseyde bır hayır tatlım inş en yakın zamanda kistlerin gider tatlım

Canim belki esimin sperm yapisi bozuk oldugundan bebisim tutunamadi evham mi yapiyorum ki
bildiğim kadarıyla 2. de düşük olursa o zaman spermlere bakılıyor...ama şüphe kalmasın dersen yaptırabilirsin lakin stres yaratmaktan başka bi işe yaramaz şimdilik balım...

Allah razi olsun benim guzel kalpli ve guzel yuzlu mogisimAli guzel demi bencede guzel ya..Rabbim sanada evkatlarina guzel isimler koymayi nasip etsin aminnn:)
aah ahh benimkilerin isimleri belli de cisimleri yok pisyasa da Amin balım

yok onlar için demedim zaten ki onlar normal olanı istemişler herkes hem kız hem oğlu oolsun ister...ben türkiyenin zihniyetinden dem vurdum balım...böyle bi ülkede cinsiyet seçimi yapılmaz zaten

kist olabilir mi acaba bende de yum çatlamamış kist olmuş adetim gecikince çıktı ortaya ve söktürücü kullandım...doktora gittin mi ne dedi

zaten doktorda adet degıl dedı bende oyle dıyorum degerlendıreyım bu ay erken ıs bası yaptım :) senın durumun nasıl canım

evet canım erke işbası seninle ayıyız bu ay..benim de dün gitiğimde 20mm olan bir yumurtam vardı değerlendiriyoruz bakalım hayırlısıı canım..

arkadaşımın erkek bebişi olca yazmış whatsapp a umarım bixe de nasip olur ama tabi önce hayırlısı olsun her şeyin :) umarım yılbaşı yarar bize
balım benimki yaza kaldı biliyorsun ama dilerim bebişleriniz size yeni yıl hediyesi olarak gelirler oyyyy ne de güzel olur

Ateş yükseldi. Sanırım yumurtlama lelesiydi dün gördüğüm İlk defa böyle bişey yaşıyorum. Çalışamadık hayırlısı olsun.

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/5247a1
kist olabilir mi acaba bende de yum çatlamamış kist olmuş adetim gecikince çıktı ortaya ve söktürücü kullandım...doktora gittin mi ne dedi

Pkoluyum zaten ama ilk defa böyle bi lekelenme oldu. Şimdi kesildi sadece çamaşırımda görmüştüm. Bekleyip görücem bende.

Bende

Bende geçen ay söktürücüyle olmuştum ama şimdi bilmiyorum batı o yüzden kestiremedim yumoşu bu ay. Genelde her ay 22 yada 24. Gün yumurtlardım. Kfam karıştı bu yüzden mogiş

tabloya göre ateşin düştüğü gün yumurtlamışsın kuzum yani lekelenmenin olduğu 28. gün...bugün çalışma ihtimalin varsa çalış hatta keşke dün çalışmanız olsaymış...kaçırma ihtimali var yumoşu

evet canım erke işbası seninle ayıyız bu ay..benim de dün gitiğimde 20mm olan bir yumurtam vardı değerlendiriyoruz bakalım hayırlısıı canım..
ınsallah daha fazla bekletmez bebklerımızde hayırlı ve saglık bır sekılde gelırler..Bakalım ne olacak

Uyuyakaldığı için çalışamadık yorgunmuş hep böyle yapıyo alıştım artık sinirimi bozmiycam. Tutma ihtimali var mı ((

Çok haklısın canim benim... Elbette o da yapacak...sinir ölüyorum zaten şu oyun denen şeye de...dünyayı unutuyorlar...hamile kaldım da kocamin iş yaptığnig gördüm...demek ki yapabiliyordu... Ancak keyif..tamam ben ev hanimiyim ama yine de bir ucundan tutmasi güzel oluyor... Umarım kocan usengecligi birakir tatlim..

Uyuyakaldığı için çalışamadık yorgunmuş hep böyle yapıyo alıştım artık sinirimi bozmiycam. Tutma ihtimali var mı ((
yani 28. gün diye düşünüyorum yumurtlama ki çok bariz zaten...ve önceki ilişki 4 gün önce olmuş normalde sperm 3 gün yaşar ve ilk boşalmanın olduğu 6 saat daha kaliteli spermler vardır sonraki süreçte kalite gittikçe düşer...bana kalırsa tutma ihtmali yok ama Allahın işi kuzum belli mi olur...sen sıkma canını zaten olacağı varsa her türlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…