2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hım benım kuaforum bırıncı oldu onda ramazan kardesler ızledıysen :)
fırsat buldukça bakıyorum evet ramazan beyi izlemiştim.....ilk birincilerden bi tane dikkatimi çekmişti simsiyah uzun kalçalarında saçları vardı bi kızın gür dü hemde tarz bi kesim yapmıştı ve kazanmıştı ismini hatırlayamadım ama saçlara cok üzüldüm ama yeni imajda çok yakışmıştı kıza

ben hıc ızlemedım canım ramazan bey ve yaptıgı sac canım

bende şuna inandımki benimki 23.gün civarı çatlıyor lovely o yüzden sanırm seninde o civar sen 20 22 24 mutlaka çalış derim :)

Dün çalışma olmadı maalesef eşim çok yorgundu koltukta uyuyakaldı. Bende olacağı varsa diyip bugüne bıraktım zaten dün ovulasyon testinde hala koyuyu göremedim.

Selam kızlar bende yarından itibaren 1 hafta evdeyim yıllık izne çıkıyorum 16. günden beri ovulasyon yapıyorum inşallah bu ay erken çatlamamıştır yumurtam bugün 21. gündeyim inşallah koyuyu görürüm artık bu haftayı de evde dinlenerek geçiririm çocuğum rahat rahat yerleşir.

Sizce bir anda 8-9 gün önceye atmaz dimi yumurtlamayı vücudum. Geçen ay 22 sinde çatlamıştı yani her ay bir-iki gün ileri gitti bu ayda 16. günden beri ovulasyon yapıyorum daha koyu çizgi göremedim 16'dan önce çatlamış olamaz dimi?

merhaba canım ne guzel dınlenırsn canım yanı canım ben yumun o kadaar one cekecegını dusunmuyorum bence sen bugun yarın koyuyu gorursun bu sırada ıznındede gez toz aklına bebısı getırme

merhaba canım ne guzel dınlenırsn canım yanı canım ben yumun o kadaar one cekecegını dusunmuyorum bence sen bugun yarın koyuyu gorursun bu sırada ıznındede gez toz aklına bebısı getırme
Arkadaşımda bir anda 22. günden 14. güne çekmez 8 gün geriye atmaz yum dedi.

olmaz canım gun asırıya donup bat gelene kadar devam son noktayı koymak yok gecen ay larsson bana 19. gunu degerlendır dedı ben degerlendırmedım ve benım yum 19. gun catlamıs bırakma yok
ayy unuttum vallahi biz heray bide korunuyoruz bu konuyu gormudtum unutmusum iyiki hatirlattin:)

akşam yataken alırsan yan etkileri en aza indirirsin benim hafif kanamam olmuştu doktorum öle kullandırmıstı

Günde 3 defa içiyorum canım. Üçünü birden gece içemiyorum işte. Hadi bitanesini yatarken içiyorum ama diğer ikisini gün içerisinde almak zorundayım
akşam yataken alırsan yan etkileri en aza indirirsin benim hafif kanamam olmuştu doktorum öle kullandırmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…