Herseyin hayirlisi .... ne zaman olursa artik hakkimizda hayirlisi canim
benim esimde oleydi dr istedi de olmazmi hangi sehirdesin akrabalarin cok oldugu bir yerdemisin belki ondan cekiniyodurAllah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin canım...yok ya benim ki hiç ustune alınmıyor..diyor ki sen kafana çok takıyorsun ondan olmuyor...psikolojik....e mübarek adam
evet onun akrabaları burda hemde küçük biyer ama milletin işi yok hastanede oturmuş onu mu bekliyor....doktor test yazdı zaten bundan 2 ay önceydi ama yaptırmadı isterse yaptırsın canımla uğraşıyorum bugün adet oldum yumurtalıklarım yırtılıyo bi sancım varki anlatamam iki aydır banyodan çıkmıyorum üşütüyorum galiba 2 aydırda aynı karın ağrısı yeter bundan sonra yok öyle bişi demekki sık birlikte olmakla bebeğin alakası yok olan herzammanki gibi kadıına oluyor...ister olsun ister olmasınbenim esimde oleydi dr istedi de olmazmi hangi sehirdesin akrabalarin cok oldugu bir yerdemisin belki ondan cekiniyodur
BEn de samsunluyumne kadar cok samsunlu var benimde esim samsun alacamli
bozma moralini sakin ol canim gider karin agrin icinde siki giy usumeevet onun akrabaları burda hemde küçük biyer ama milletin işi yok hastanede oturmuş onu mu bekliyor....doktor test yazdı zaten bundan 2 ay önceydi ama yaptırmadı isterse yaptırsın canımla uğraşıyorum bugün adet oldum yumurtalıklarım yırtılıyo bi sancım varki anlatamam iki aydır banyodan çıkmıyorum üşütüyorum galiba 2 aydırda aynı karın ağrısı yeter bundan sonra yok öyle bişi demekki sık birlikte olmakla bebeğin alakası yok olan herzammanki gibi kadıına oluyor...ister olsun ister olmasın
ALALH Alla ŞAŞIRDIM AMA BOYUTU ÇOOK GÜZEL DEĞERLENDRİ CANIM BELLİ Mİ OLURR HAYIRLISI BAKALIM..Merhaba kizlar gun gecmiyorki basima enteresen birsey gelmesin bugun adetin 5. Gunu ve 19mm gecen aydan buyuyen yumurta var rahim kalin doktor hasta olmadigimi sadece atiklari disari attigimi soyledi ikac veremem gorulmeyen gebelikte olabilir yumurtaa kiste donusebilir dedi yine kafam karisti
evet onun akrabaları burda hemde küçük biyer ama milletin işi yok hastanede oturmuş onu mu bekliyor....doktor test yazdı zaten bundan 2 ay önceydi ama yaptırmadı isterse yaptırsın canımla uğraşıyorum bugün adet oldum yumurtalıklarım yırtılıyo bi sancım varki anlatamam iki aydır banyodan çıkmıyorum üşütüyorum galiba 2 aydırda aynı karın ağrısı yeter bundan sonra yok öyle bişi demekki sık birlikte olmakla bebeğin alakası yok olan herzammanki gibi kadıına oluyor...ister olsun ister olmasın
cnm eşim aslında akrabalar anne babalar anlamasn diye tek istiyo gibi de dr garanti olsn diye 2 koyarz demiş bn muayeneye hazırlanırkn zaten bnde 2 istiyorm ama cinsiyet seçilecek olsa da seçmem sanırım hangi ikisi daha sağlıklı embriyo olursa koyulsn hayırlısı artık ALLAH nasip etsinde hayırlı şekilde fark etmeziki tane koyduracaksınız dimi kuzum...ayrıca merak ettim cinsiyet seçebiliyor musunuz bi kız bi erkek çok güzel olurdu
sabah eşim giderken sıcak sekerli su içtim onu verdiği rahatlıkla uyumuşum saat 9 gibi belediye anansuydu galiba uyandırdı beni kaldığı yerden devam ağrılara pijama batttaniye ne ararsan var pofuduk ayı gibiyim :)Nasılda sınırlenmıs uzulmus adet oldun hormonlar tavan yaptı bu sınır ondan sakın ol kuzum sıkma canını vardır herseyde bır hayır evet usutuyoruz sureklı banyo yapmaktan elınden geldıgınce kendını sıck tutmaya usumemeye calıs cnım
sabah eşim giderken sıcak sekerli su içtim onu verdiği rahatlıkla uyumuşum saat 9 gibi belediye anansuydu galiba uyandırdı beni kaldığı yerden devam ağrılara pijama batttaniye ne ararsan var pofuduk ayı gibiyim :)
şanslı adam bugün evde yapacak bi iş yok yemeğim var dün temizliğide yaptımki cmt-pzr iş olmasın :) ......sağol canımHım anladım canım bırseyler ye sıcak su ıc benı bunlar rahatlıyor cok sancım oldugunda emınm ıyı gelır bırak esın yapsın bugun herseyı sen dınlenmene bak :)
şu star da proğram varya oraya git dah a büyük dert olsun saçlarınKızlar derdım yokmus gıbı kendıme sabah sabah dert edındım ben bırde aklıma gelen seyı yapana kadar yda unutana kadar aklmdan cıkmaz ben 2 ay once bır kararla sacımı koyuya boyadım odaakrı bıraz ve 2 aydır hıc boyamıyorum ama koyu renk daha mat bakımsız gosterdı sacımı 2 aydırda boyamayınca suan bana bır akıl acık renge don dıyor ve bır akıl saclarını kestır dıyor ama ben saclarımı uzatmak ıstıyorum esımde uzun sevıyor kafamda delı sorularrrrrrrrrrrr
şanslı adam bugün evde yapacak bi iş yok yemeğim var dün temizliğide yaptımki cmt-pzr iş olmasın :) ......sağol canım
şu star da proğram varya oraya git dah a büyük dert olsun saçların
benim kuaförüm var ya ondan bahsediyorumHangısı canım :)
benim kuaförüm var ya ondan bahsediyorum
ALALH Alla ŞAŞIRDIM AMA BOYUTU ÇOOK GÜZEL DEĞERLENDRİ CANIM BELLİ Mİ OLURR HAYIRLISI BAKALIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?