ovulasyon testi yaptim bide gün aşırı ilişki oldu inşallah tutmuştur yaa[/QUOTE]TE="batu7884, post: 37927956, member: 627269"]Hadi hayirlisi canim insallah tutmustur.. Yumurtlama takibi yapmismiydin?
canim ya ne oldu sana boyle dagildin ama kendini uzuyormussun gibi geldi bana lutfen daha guclu ve mutlu ol sana bisey soyliyim topigin hurrem sultani sensin benim icin bu sekil yazini sana yakistiramadim guclu istekli ve tuttugunu koparan ol hurrem karekteri gibi resmini gordugumde ben onu hissettim sende hayat boyle hep hedeflere ulasmak ve bizim istedigimiz sadece evimizin nesesi minnaklarmiz bunun icinde sabir ve dua rabbimizden isteyecegimiz bu ve sen nekadar dua edersen o nun hosuna gider ve bize muradimizi nasip eder ne olursa olsun hayirli aksamlar insallah esinlede iyi olursun ikinizde mutlulugunuzu hak ediyorsunuz simdi stres yok umudumuz var ne sekil olursa olsun rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin:)kızlar hayaınızı yaşayın, istediğiniz her şeyi.. hayat 3 günlük yerimizi birleri alacak nasılsa şu an diyorum size çocuk mocuk bahane kafaya takmadan her şey olur, siz kendinize iyi bakın,canınıza iyi bakın lütfeeeen .... en önemli biziz bizden sonrasını bilemeyecepiz her şeyin hayırlısı olsun... zaman, mekan herşeyin hayırlısı iyi olun, eğlenin, hayatı akşına brakın gündelik hayata devam edin.. her şey gönlünüzce olsun,, mutlu olun, gerisikolay ... bende doğacak olsam mutsuz bi rahime tutunmazdım herhalde... öpüyorum sizi hepiniz anne olacaksnız günün birinde biliyorum buna inanıyorum.. mutlu olursanız yavrunuz daha erken tutunur belki... şu an içtiğimi itirf edeyim ama içimden geçtiği gibiyazıyorum inanın... eşime ilk kez içimden geçenleri söyledim, alındı ama doğrusu bu.. nolurr sizden kıymetli bişey yok bunu bilin... iyi geceler...normal hayata devam....
canim medela kac cikti onun altinda olrsa normal sorun yok onun ustunde sorun olsadahamis olunur tabi diyet deyerlerde goz onune alinarak ilac tedavide baslana bilir benim onun ustunde 12 lerde flan doktor umutluyum demisti sadece infolik verdi bekliyorum buayda olmazsa tekrar gidecegim bakalim ne diyecek ne basliycakarkadaşlar ben hamilelik düşündüğüm için doktora gittim ve bazı testler istedi bunun sonucunda tsh yüksek çıktı troitlerime baktırdım ultrason falan ve nodül çıktı tedaviye daha başlamadık ama benim gibi böyle bir sorun yaşayan varmı hamile kalmama engel değildir inşallah çok telaşlıyımmm
Canim sen kac aylik evlisin kacinci denemen cok yorulmus bi halin var gibi ama sikma sen kendini elbet bir gun bizde annis olucaz yeterki Allahim istesin canim@Mogami canım işine karışmak istemem ama bu kasım ayına özel şu hamile olmayanları listeden silsen gördükçe tekrar depresyona giriyorum ....bu ay dan mıdır bizden midir bilmem ama bi tuhaflık var
canım medela ? anlamadımcanim medela kac cikti onun altinda olrsa normal sorun yok onun ustunde sorun olsadahamis olunur tabi diyet deyerlerde goz onune alinarak ilac tedavide baslana bilir benim onun ustunde 12 lerde flan doktor umutluyum demisti sadece infolik verdi bekliyorum buayda olmazsa tekrar gidecegim bakalim ne diyecek ne basliycak
17 aylık evliyiz canım mayıs itibariyle yani 7 aydır da korunmuyoruzCanim sen kac aylik evlisin kacinci denemen cok yorulmus bi halin var gibi ama sikma sen kendini elbet bir gun bizde annis olucaz yeterki Allahim istesin canim
tsh 13 çıktı benim senin tsh mı 12canim medela kac cikti onun altinda olrsa normal sorun yok onun ustunde sorun olsadahamis olunur tabi diyet deyerlerde goz onune alinarak ilac tedavide baslana bilir benim onun ustunde 12 lerde flan doktor umutluyum demisti sadece infolik verdi bekliyorum buayda olmazsa tekrar gidecegim bakalim ne diyecek ne basliycak
Sagol canim seni sormali sen nasilsin?Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Canim benimde 13 tu sonraki olcumde 0.0001 cikti tekrar olculunce 9 cikto hashimato cilgin tiroid teshisi kondu suan ilacla 2 lerde cok iyi :) ilaca basladigin ay duzeldigini goreceksintsh 13 çıktı benim senin tsh mı 12
ayyy şükürrrr yaa çok sevindim sende hamilelik çocuk falan ne durumda peki :)Canim benimde 13 tu sonraki olcumde 0.0001 cikti tekrar olculunce 9 cikto hashimato cilgin tiroid teshisi kondu suan ilacla 2 lerde cok iyi :) ilaca basladigin ay duzeldigini goreceksin
İyi olmayaya çalışıyorm cnm.enfekdiyon ve mantar sorunum var bugün 3. Günüm ilaç kullanıyorum.inşallah geçer.Sagol canim seni sormali sen nasilsin?
Allah'a sukur cok iyiyiz canim 2.denemede Rabbim nasip etti tabi hamilelikte ilaci aksatmamak lazim cocugun zekasi icin cok onemli..insaAllah sanada nasip eder canim:)ayyy şükürrrr yaa çok sevindim sende hamilelik çocuk falan ne durumda peki :)
Canım benim yazdıklarını okudukça ferahladım gerçekten.. Benim sanırım stresim 2 iş arkadaşım 1 senenin ardından hamile maşallah onlaracanim ya ne oldu sana boyle dagildin ama kendini uzuyormussun gibi geldi bana lutfen daha guclu ve mutlu ol sana bisey soyliyim topigin hurrem sultani sensin benim icin bu sekil yazini sana yakistiramadim guclu istekli ve tuttugunu koparan ol hurrem karekteri gibi resmini gordugumde ben onu hissettim sende hayat boyle hep hedeflere ulasmak ve bizim istedigimiz sadece evimizin nesesi minnaklarmiz bunun icinde sabir ve dua rabbimizden isteyecegimiz bu ve sen nekadar dua edersen o nun hosuna gider ve bize muradimizi nasip eder ne olursa olsun hayirli aksamlar insallah esinlede iyi olursun ikinizde mutlulugunuzu hak ediyorsunuz simdi stres yok umudumuz var ne sekil olursa olsun rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin:)
inşallah canım ya şuan folik asit kullanıyorum endokrin uzmanına tiroit için 3 gün sonra gidicem 1 kan testi daha istemişti ben bursadayım kan istanbula gidicek dedi ne olduğunu bilmiyorum tabi testin 3 gün sonra ilaç yazıcak artk bana sabırsızlıkla bekliyorum 1 ay kullanıcaksın ilacını sonra hamilelik düşünebilirsin dedi bakalım yani benim bebiş için henüz bir aktivitem yok :) kısmet bakalım ne olacak rabbim herkese nasip etsin inşAllah'a sukur cok iyiyiz canim 2.denemede Rabbim nasip etti tabi hamilelikte ilaci aksatmamak lazim cocugun zekasi icin cok onemli..insaAllah sanada nasip eder canim:)
İyi olmayaya çalışıyorm cnm.enfekdiyon ve mantar sorunum var bugün 3. Günüm ilaç kullanıyorum.inşallah geçer.
iyi geceler ohbe icim rahatladi iyi olmana sevindimCanım benim yazdıklarını okudukça ferahladım gerçekten.. Benim sanırım stresim 2 iş arkadaşım 1 senenin ardından hamile maşallah onlarabiri yeni doğum yaptı ve bana kürlerden bahsediyorlar işte ne bileyim bu ay oldu mu adete kaç gün var bu sorulardan bunalım geçirdim sanırım Birden çıktı acısı ama iyiyim sizlerle daha güçlüyüm bende inanıyorum olacağına hepimizin benzetme güzel, babam evlendiğimde arkadaşlarıma demiş bizim kız kendi bildiğini istediğini yaptırır kendini ezdirmez diye hiç muahhh tatlım seviyorum hepinizi ben iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?