2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Öyle canım öyle iyiki varmışız valla birbirimize anlatmazsak kime anlatacağıZ :) günaydın herkese mutlu pazarlar ben miss ekmek kokusuna uyandım istediğin saatte yapıyor makine ekmeğini
ohh afiyet olsun canım arçeliğin makinası mı vardı sendee...kızlar burası çok iyi herşeyimizi anlatıyoruz ama ben artıkk söylüyorum en azndan okuldaki hocalar biliyoorr diyorum olunca söylerim hayırlısıı ALLAH tan..ben uğur koşar ın ALALh de ötesini bırak kitabını okumuştum beni epey değiştirmiştii ..gene okuyacam onu sizlere de tavsiye ederim..o kitabı okuduktan sonra dedim kendi kendime ALALH tan gelen bir şey sabret sonucuna ulaşacaksın..kim ne derse desiinn TERS BİŞEY DİYEN OLURSA DA alalH SENİN ve sevdiklerinin başına vermesin der geçerim diyorum..

geçmiş olsun canım belki olmazsınn belli mi olur..
Canım benim ya inşallah olmaz ama her adet günümden önce sancılar oluyor bende vücudumu sıcaklık basıyor biliyorum olucam ve de çok kötüyüm ben bu ay günleri iple çekdim adet günüm gelsinde adetin olmasın hamile olayım diye.

bildiğim kadarıyla 2. de düşük olursa o zaman spermlere bakılıyor...ama şüphe kalmasın dersen yaptırabilirsin lakin stres yaratmaktan başka bi işe yaramaz şimdilik balım...
Haklisin cnm

canım snei çok iyi anlıyorum bende öleeyim ama olmayınca da artık çok üzülmüyorum alıştım galibaa.. senin kaçoncı denemee..

kuzum daha yolun başındsın inşALALHH hemencik olurr..canım şimdi çok normal ama zaman geçtikçe iinsan olumsuzu gördükçe alışıyor bu duruma..
Canım tam ovulasyon günümde ilişkide olduk 9 ovulasyon günümdü 5 Kasım'dan 12 kasımacan günde bi defa ilişkide olduk bi sorun var ya o yüzden olmuyor olursa bu zamana kadar olurdu Rabbim istemiyor demeki inşallah tez bi zamanda isteyen herkese nasip eder .Amin Âmin Amin!

evet bizler öle düşüüyoruzz bi sorun varr ALALh ım dermansız dert vermesin kimseyee çözümü olsun yeter kii...canım ben tedaviye başladım klomenle 2. ayım gecen ay herşey normaldi gecen ay olmadı dr da dedii herşey normalmiş olmamsı için bi sorun yoktuu işte böle durumda bizde bişey diyemiyoruzz..denecek tek şey NASİPPP..nasiimizde varsa elbet vakti saati gelince olacakk ben hep bunu düşünüyorum...
canım sana bir tavsiyem var bende çalışalara başladık 2. aydan sonra dr gitmeye başladım tabii dr 1 sene dolmadan olmaz dedilerr..sana tavsiyem olmazsa şayet kafa rahat etsin diyorsan adetin 3. günü aç karnına git hormon testi yaptırr hormonlara baktır eşin de sperm testi versinnormalse devam biraz zaman geçer şayet olmazsa rahim filmi çekilirsin beklersiin artıkk..ben kafan rahat olsun diye önerdim canım..

Evet canım öyle yapıcaam .

çoook doğru cnm tüylerim ürperti inş isteyen herkese ALLAH hayırlısı ile nasip eder

kızlar dr dan geldim bnm yumlar 9 dan 10 a çıkmış en büyüğü 13 mm dr ilacın dozunu artırmadı bugün ama yrn tekrar muayene var belki yrn artar inş 10 yumdan hayırlısı olacaksa biri yada ikisi bizimle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…