Canim ben en yakin dostuma bile cocuk istedigimi soylemedim soru soracaklarini biliyordum benimde en nefret ettigim sey bu konu hakkinda soru sorulmasiCanım benim yazdıklarını okudukça ferahladım gerçekten.. Benim sanırım stresim 2 iş arkadaşım 1 senenin ardından hamile maşallah onlarabiri yeni doğum yaptı ve bana kürlerden bahsediyorlar işte ne bileyim bu ay oldu mu adete kaç gün var bu sorulardan bunalım geçirdim sanırım Birden çıktı acısı ama iyiyim sizlerle daha güçlüyüm bende inanıyorum olacağına hepimizin benzetme güzel, babam evlendiğimde arkadaşlarıma demiş bizim kız kendi bildiğini istediğini yaptırır kendini ezdirmez diye hiç muahhh tatlım seviyorum hepinizi ben iyi geceler :)
Vajina içine sıkılan krem verdi 3 kullanımlık oda bugün bitti.tablete devam edicem 2 gün daha.ondan sonra tekrar krem alırım galiba.İnsallah gecer tatlim bi ara bende de olmustu kasinti ve mantar fitille gecmisti.. Gecer 2-3 gune insallah
Ercekten sogan kuru ise yariyormu ya nasil oluyo o anlatabilirmisin cnmçok tşk ederim. 3 aydır evliyim. aslında çok istemiyordum. bu ay akıntım için soğan kürü denedim. onun vesilesiyle mi oldu bilmiyorum.
hamilelik yoksa suphen flan ZLAYNdiye krem iyi geliyor ftil kullandim ben sonra tekrarlayincsda kremi iki surdum gectiVajina içine sıkılan krem verdi 3 kullanımlık oda bugün bitti.tablete devam edicem 2 gün daha.ondan sonra tekrar krem alırım galiba.
Valla cnm banada oluo o ilk hamile kaldigimda olmustum 1 haftalikkrn basladi 2 hafta dusmustu bebegim ama adet olduysan belki ustunede gore bilirsen belkide normil bir hasta olmussundur ama sen gene bi doktora git istersen cnmKızlar bir sorum olucak bilenler cevap verirse memnun olurum veya yasayanlar. Adete 1 hafta kala iliski oldu. Ve adet oldum hamile degilim dedim normel geldi adet akitilarim. Adet yeni bitti ve simdi sari kati akintim hadif bas dönmeleri ve mide bulantim var kasikta batmada arada hafif. Sizce gec döllwnme veya bunun gibi birsey ihtimali varmi? Yoksa hava degisikliginden veya üsütme denmi acaba ?????
depresyona girmek yok balım...liste böyle kalsın istiyorum hem sebebiumuta haksızlık olur hamiş çok olunca diğer aya sarksa bile silmiyorum bekliyorum hayatta iyi de var kötü de....kasımı da böyle geçirecekmişiz napalım bak ben artık kendimi eklemiyorum bile listeye....inanıyorum ki daha güzel listelerimizde olacakMogami canım işine karışmak istemem ama bu kasım ayına özel şu hamile olmayanları listeden silsen gördükçe tekrar depresyona giriyorum ....bu ay dan mıdır bizden midir bilmem ama bi tuhaflık var
Yok canım hamilelik.dün ve bugün yumurtlama günüm ama ben korunuyorum ilaç kullanıyorum diye.inşaallah bu enfeksiyondan kurtulurumda gelecek aylarda hamile kalırım.Kısmet artık allah hepimize hayırlı evlatlar nasibetsin İNŞAALLAH.hamilelik yoksa suphen flan ZLAYNdiye krem iyi geliyor ftil kullandim ben sonra tekrarlayincsda kremi iki surdum gecti
Canim benimde bu ay yuksek cikmisti 2.30 hamilelik icin 2 nin altina dusmesi lazim.ilac kullaniyorum daha 1 ay olmadi dustumu bilmiyorum.1 hafta sonra bat im geliyor.senin kac ciktiarkadaşlar ben hamilelik düşündüğüm için doktora gittim ve bazı testler istedi bunun sonucunda tsh yüksek çıktı troitlerime baktırdım ultrason falan ve nodül çıktı tedaviye daha başlamadık ama benim gibi böyle bir sorun yaşayan varmı hamile kalmama engel değildir inşallah çok telaşlıyımmm
Canım benim 13 çıktı birde nodül var malesefCanim benimde bu ay yuksek cikmisti 2.30 hamilelik icin 2 nin altina dusmesi lazim.ilac kullaniyorum daha 1 ay olmadi dustumu bilmiyorum.1 hafta sonra bat im geliyor.senin kac cikti
Sasirdim bilgilerimi artik :). En iyisi doktor. Ustune gormedw nadir birseyr saniim.Valla cnm banada oluo o ilk hamile kaldigimda olmustum 1 haftalikkrn basladi 2 hafta dusmustu bebegim ama adet olduysan belki ustunede gore bilirsen belkide normil bir hasta olmussundur ama sen gene bi doktora git istersen cnm
Insallah en kisa zamanda duser canim.ilac alinca hemen duzene giriyormus.cok fazla takmamaya calis.Canım benim 13 çıktı birde nodül var malesef
Yapacak birşey yok tabi Rabbim dermansız dert vermesin binlerce şükür 3 gün sonra randevum var versinde ilacı kullanayım artıkInsallah en kisa zamanda duser canim.ilac alinca hemen duzene giriyormus.cok fazla takmamaya calis.
Slm bende 3 tane nodül çıktı en büyügü 2 santim hemde.2 si kd uzmanı olmak üzere 3 doktorda hormonlarımı etkilemediğini söyledi.Dere otu çok iyi geliyomuş nodüllere eritiyomuş.hergün sabah kahvaltısından 10 dakka önce bir tutam taze dereotunu çiyne yut suyla.Saraçoğlu öyle yazmış.Canım benim 13 çıktı birde nodül var malesef
Slm bende 3 tane nodül çıktı en büyügü 2 santim hemde.2 si kd uzmanı olmak üzere 3 doktorda hormonlarımı etkilemediğini söyledi.Dere otu çok iyi geliyomuş nodüllere eritiyomuş.hergün sabah kahvaltısından 10 dakka önce bir tutam taze dereotunu çiyne yut suyla.Saraçoğlu öyle yazmış.
Ewet elifim yaa üstelik onlarda bir sene beklemiş ama neden böyle yapıyor anlamıyorumCanim ben en yakin dostuma bile cocuk istedigimi soylemedim soru soracaklarini biliyordum benimde en nefret ettigim sey bu konu hakkinda soru sorulmasi
Öyle canım öyle iyiki varmışız valla birbirimize anlatmazsak kime anlatacağıZ :) günaydın herkese mutlu pazarlar ben miss ekmek kokusuna uyandım istediğin saatte yapıyor makine ekmeğiniiyi geceler ohbe icim rahatladi iyi olmana sevindimaman nazar deymesin topigimiz cok canli huzurlu
Günaydın canım nasılsın?Öyle canım öyle iyiki varmışız valla birbirimize anlatmazsak kime anlatacağıZ :) günaydın herkese mutlu pazarlar ben miss ekmek kokusuna uyandım istediğin saatte yapıyor makine ekmeğini
iyi tatlım senden naber.. ben adeti bitirdim şükür, :)Günaydın canım nasılsın?
Ben hiç iyi diylim canım.Adet günüm yarın ama bi gün öncede oluyor bu gün ve ya yarın adet olucam adet sancılarım var .iyi tatlım senden naber.. ben adeti bitirdim şükür, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?