2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim ben en yakin dostuma bile cocuk istedigimi soylemedim soru soracaklarini biliyordum benimde en nefret ettigim sey bu konu hakkinda soru sorulmasi

Kızlar bir sorum olucak bilenler cevap verirse memnun olurum veya yasayanlar. Adete 1 hafta kala iliski oldu. Ve adet oldum hamile degilim dedim normel geldi adet akitilarim. Adet yeni bitti ve simdi sari kati akintim hadif bas dönmeleri ve mide bulantim var kasikta batmada arada hafif. Sizce gec döllwnme veya bunun gibi birsey ihtimali varmi? Yoksa hava degisikliginden veya üsütme denmi acaba ?????

Vajina içine sıkılan krem verdi 3 kullanımlık oda bugün bitti.tablete devam edicem 2 gün daha.ondan sonra tekrar krem alırım galiba.
hamilelik yoksa suphen flan ZLAYNdiye krem iyi geliyor ftil kullandim ben sonra tekrarlayincsda kremi iki surdum gecti

Valla cnm banada oluo o ilk hamile kaldigimda olmustum 1 haftalikkrn basladi 2 hafta dusmustu bebegim ama adet olduysan belki ustunede gore bilirsen belkide normil bir hasta olmussundur ama sen gene bi doktora git istersen cnm

Mogami canım işine karışmak istemem ama bu kasım ayına özel şu hamile olmayanları listeden silsen gördükçe tekrar depresyona giriyorum ....bu ay dan mıdır bizden midir bilmem ama bi tuhaflık var
depresyona girmek yok balım...liste böyle kalsın istiyorum hem sebebiumuta haksızlık olur hamiş çok olunca diğer aya sarksa bile silmiyorum bekliyorum hayatta iyi de var kötü de....kasımı da böyle geçirecekmişiz napalım bak ben artık kendimi eklemiyorum bile listeye....inanıyorum ki daha güzel listelerimizde olacak

hamilelik yoksa suphen flan ZLAYNdiye krem iyi geliyor ftil kullandim ben sonra tekrarlayincsda kremi iki surdum gecti
Yok canım hamilelik.dün ve bugün yumurtlama günüm ama ben korunuyorum ilaç kullanıyorum diye.inşaallah bu enfeksiyondan kurtulurumda gelecek aylarda hamile kalırım.Kısmet artık allah hepimize hayırlı evlatlar nasibetsin İNŞAALLAH.

Canim benimde bu ay yuksek cikmisti 2.30 hamilelik icin 2 nin altina dusmesi lazim.ilac kullaniyorum daha 1 ay olmadi dustumu bilmiyorum.1 hafta sonra bat im geliyor.senin kac cikti

Canim benimde bu ay yuksek cikmisti 2.30 hamilelik icin 2 nin altina dusmesi lazim.ilac kullaniyorum daha 1 ay olmadi dustumu bilmiyorum.1 hafta sonra bat im geliyor.senin kac cikti
Canım benim 13 çıktı birde nodül var malesef

Valla cnm banada oluo o ilk hamile kaldigimda olmustum 1 haftalikkrn basladi 2 hafta dusmustu bebegim ama adet olduysan belki ustunede gore bilirsen belkide normil bir hasta olmussundur ama sen gene bi doktora git istersen cnm
Sasirdim bilgilerimi artik :). En iyisi doktor. Ustune gormedw nadir birseyr saniim.

Insallah en kisa zamanda duser canim.ilac alinca hemen duzene giriyormus.cok fazla takmamaya calis.
Yapacak birşey yok tabi Rabbim dermansız dert vermesin binlerce şükür 3 gün sonra randevum var versinde ilacı kullanayım artık

Canım benim 13 çıktı birde nodül var malesef
Slm bende 3 tane nodül çıktı en büyügü 2 santim hemde.2 si kd uzmanı olmak üzere 3 doktorda hormonlarımı etkilemediğini söyledi.Dere otu çok iyi geliyomuş nodüllere eritiyomuş.hergün sabah kahvaltısından 10 dakka önce bir tutam taze dereotunu çiyne yut suyla.Saraçoğlu öyle yazmış.

Tiroid için TV de önerdiğiniz kürü tekrar verebilir misiniz?
CEVAP Hipotiroid (Tiroidin yavaş çalışması) veya Hipertiroid (Tiroidin hızlı çalışması) durumunda önermiş olduğum kür, dereotu kürüdür. Tiroid glandının her iki durumunda da kürün uygulanış şekli aynıdır.

Kürün uygulanışı: Sabah, öğle ve akşam aç karna, öğünlerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam edilir. Kürün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrrol ettiriniz, çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekebilir. İlaç azaltımını hekiminize danışmadan kesinlikle kendi kendinize karar vermeyiniz.

Tiroid nodüllerinin küçülmesinde veya ilerlemesinde de bu kür oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda insan ilaç alınımından kurtulmuş ve var olan nodülleri de yok olmuştur.

Gerekirse küre daha uzun zaman devam edilebilir. Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

Canim ben en yakin dostuma bile cocuk istedigimi soylemedim soru soracaklarini biliyordum benimde en nefret ettigim sey bu konu hakkinda soru sorulmasi
Ewet elifim yaa üstelik onlarda bir sene beklemiş ama neden böyle yapıyor anlamıyorum

iyi geceler ohbe icim rahatladi iyi olmana sevindim aman nazar deymesin topigimiz cok canli huzurlu
Öyle canım öyle iyiki varmışız valla birbirimize anlatmazsak kime anlatacağıZ :) günaydın herkese mutlu pazarlar ben miss ekmek kokusuna uyandım istediğin saatte yapıyor makine ekmeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…