2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gunaydin kizlar...
Bizimde kismetse oglusumuz oluyor

OYY MAŞALALH prensee..

GÖZÜN AYDIN CANIM GÜZEL SONUÇLANIR İNşaALLAH..

Sinbonun tatlım demek sende söyledin arkadaşlarına ben söylemeseydim keşke diyorum

Sinbonun tatlım demek sende söyledin arkadaşlarına ben söylemeseydim keşke diyorum
canım eşimin arkadaşalrının eşleri de biliyodu onlara söylediğime pişman oldum ama kendi arkadaşlarıma pişman değilim..beni sinirlendirecek diyaloglara girmiyolar belki o yüzden.eşimkilerininkilerse bana dokunuyodu bilmiyorum anladılar herhalde bana hiçç sormazlar ne durumdasın diyee....ama nasip olmazsa doğal yoldan tüp deneyecez onu hiçkimseye demeyeceeemm en yakınıma bileee sdece burdan paylaşacam.....

Kizlar merhaba nasilsiniz beni sorarsaniz temizlik yapmam gerek ama hicccv icimden gelmiyor :)
canım kolay gelsin bende hazırlandım eşimle dışarı çıkacazz hava güzel ugüün mont kaban alacamm bulursamm..

InsaAllah iki tane tutar Rabbim hayirlisini nasip etsin canim:)

Deme kimseye canim kotu amacla sormasalar bile insani strese sokuyorlar :)

a
aynen canım bende öyle yapacağm, tüp bebek olsa aileme bile demem aaaa ikizmişşş eşimin teyzesi ikiz doğurdu bize geçmiş işte genler falandı filandı aklımız başımıza geç geliyor yaaa neyse tatlım olcak inş hayırlısıyla

Adetin üçüncü günü yapılan test kan ile mi yapılıyor arkadaşlar. O ddönemde alttan muayene olmaz heralde

Şu son iki aydır gün aşırı ilişki oluyor canım yok ole yumurta takibi falan yaptırmadım
bence yaptırmanda fayda var ilişki günlerini net bilemeyiz bende ilk korunmayı bıraktığımda gün aşırı denedim olmadı 2. ay ovulasyon testi aldım olmadı 3. ayda dr gidip yumurta takibi yaptırıp hamile kalmışstım sende imkanın varsa git bence

Nasıl oluyor o yumurta takibi ...ben bi kare gittim doktora hormonlarıma baktı yumurtalıklarım a rahime çok güzel dedi eşime de spermiogram testi verdi eşinin sonuçlarını al bi hafta sonra tekrar gel yumurtalara bakim dedi eşim testi yaptırmayınca bende gitmedim...ne zaman yaptırırsa o zaman giderim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…