Gunaydin kizlar...
Bizimde kismetse oglusumuz oluyor
kızlar dr dan geldim bnm yumlar 9 dan 10 a çıkmış en büyüğü 13 mm dr ilacın dozunu artırmadı bugün ama yrn tekrar muayene var belki yrn artar inş 10 yumdan hayırlısı olacaksa biri yada ikisi bizimle olur
çoook doğru cnm tüylerim ürperti inş isteyen herkese ALLAH hayırlısı ile nasip eder
Sinbonun tatlım demek sende söyledin arkadaşlarına ben söylemeseydim keşke diyorumohh afiyet olsun canım arçeliğin makinası mı vardı sendee...kızlar burası çok iyi herşeyimizi anlatıyoruz ama ben artıkk söylüyorum en azndan okuldaki hocalar biliyoorr diyorum olunca söylerim hayırlısıı ALLAH tan..ben uğur koşar ın ALALh de ötesini bırak kitabını okumuştum beni epey değiştirmiştii ..gene okuyacam onu sizlere de tavsiye ederim..o kitabı okuduktan sonra dedim kendi kendime ALALH tan gelen bir şey sabret sonucuna ulaşacaksın..kim ne derse desiinn TERS BİŞEY DİYEN OLURSA DA alalH SENİN ve sevdiklerinin başına vermesin der geçerim diyorum..
canım eşimin arkadaşalrının eşleri de biliyodu onlara söylediğime pişman oldum ama kendi arkadaşlarıma pişman değilim..beni sinirlendirecek diyaloglara girmiyolar belki o yüzden.eşimkilerininkilerse bana dokunuyodu bilmiyorum anladılar herhalde bana hiçç sormazlar ne durumdasın diyee....ama nasip olmazsa doğal yoldan tüp deneyecez onu hiçkimseye demeyeceeemm en yakınıma bileee sdece burdan paylaşacam.....Sinbonun tatlım demek sende söyledin arkadaşlarına ben söylemeseydim keşke diyorum
canım kolay gelsin bende hazırlandım eşimle dışarı çıkacazz hava güzel ugüün mont kaban alacamm bulursamm..Kizlar merhaba nasilsiniz beni sorarsaniz temizlik yapmam gerek ama hicccv icimden gelmiyor :)
InsaAllah iki tane tutar Rabbim hayirlisini nasip etsin canim:)kızlar dr dan geldim bnm yumlar 9 dan 10 a çıkmış en büyüğü 13 mm dr ilacın dozunu artırmadı bugün ama yrn tekrar muayene var belki yrn artar inş 10 yumdan hayırlısı olacaksa biri yada ikisi bizimle olur
Deme kimseye canim kotu amacla sormasalar bile insani strese sokuyorlar :)canım eşimin arkadaşalrının eşleri de biliyodu onlara söylediğime pişman oldum ama kendi arkadaşlarıma pişman değilim..beni sinirlendirecek diyaloglara girmiyolar belki o yüzden.eşimkilerininkilerse bana dokunuyodu bilmiyorum anladılar herhalde bana hiçç sormazlar ne durumdasın diyee....ama nasip olmazsa doğal yoldan tüp deneyecez onu hiçkimseye demeyeceeemm en yakınıma bileee sdece burdan paylaşacam.....
aynen canım bende öyle yapacağm, tüp bebek olsa aileme bile demem aaaa ikizmişşş eşimin teyzesi ikiz doğurdu bize geçmiş işte genler falandı filandıcanım eşimin arkadaşalrının eşleri de biliyodu onlara söylediğime pişman oldum ama kendi arkadaşlarıma pişman değilim..beni sinirlendirecek diyaloglara girmiyolar belki o yüzden.eşimkilerininkilerse bana dokunuyodu bilmiyorum anladılar herhalde bana hiçç sormazlar ne durumdasın diyee....ama nasip olmazsa doğal yoldan tüp deneyecez onu hiçkimseye demeyeceeemm en yakınıma bileee sdece burdan paylaşacam.....
Sindiden hayirli olsun canim :) ben hi cikacak modunda degilim :) zaten aksamada calismamiz lazim :)canım kolay gelsin bende hazırlandım eşimle dışarı çıkacazz hava güzel ugüün mont kaban alacamm bulursamm..
hımmm rahat olmaya calış yumurta takibi felan hiç yaptırdınmı canım acaba ilişki günlerini mi denk getiremiyosun ?17 aylık evliyiz canım mayıs itibariyle yani 7 aydır da korunmuyoruz
Canim zaten sütü de yağı da 1 tatlı kaşığı koyacsksin. Pasta gibi olmaz merak etmesağoltatlım sütü koysam pasta gibi olmaz değil mi deneyeyim severim ben öyle
Şu son iki aydır gün aşırı ilişki oluyor canım yok ole yumurta takibi falan yaptırmadımhımmm rahat olmaya calış yumurta takibi felan hiç yaptırdınmı canım acaba ilişki günlerini mi denk getiremiyosun ?
Evet kan ...alttan muayene yapmazAdetin üçüncü günü yapılan test kan ile mi yapılıyor arkadaşlar. O ddönemde alttan muayene olmaz heralde
bence yaptırmanda fayda var ilişki günlerini net bilemeyiz bende ilk korunmayı bıraktığımda gün aşırı denedim olmadı 2. ay ovulasyon testi aldım olmadı 3. ayda dr gidip yumurta takibi yaptırıp hamile kalmışstımŞu son iki aydır gün aşırı ilişki oluyor canım yok ole yumurta takibi falan yaptırmadım
evet kan diye biliyorum niyetim vardı da gidemedim bi türlüAdetin üçüncü günü yapılan test kan ile mi yapılıyor arkadaşlar. O ddönemde alttan muayene olmaz heralde
Nasıl oluyor o yumurta takibi ...ben bi kare gittim doktora hormonlarıma baktı yumurtalıklarım a rahime çok güzel dedi eşime de spermiogram testi verdi eşinin sonuçlarını al bi hafta sonra tekrar gel yumurtalara bakim dedi eşim testi yaptırmayınca bende gitmedim...ne zaman yaptırırsa o zaman giderim ancabence yaptırmanda fayda var ilişki günlerini net bilemeyiz bende ilk korunmayı bıraktığımda gün aşırı denedim olmadı 2. ay ovulasyon testi aldım olmadı 3. ayda dr gidip yumurta takibi yaptırıp hamile kalmışstımsende imkanın varsa git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?