2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok

Anladım canım hayırlııs ınsallah hersey ıstedıgın gıbı yolnda ılerler

canım ovulasyon sağlayıcı idii galiba...ama etki etmedii hamile kalanlar vvarr ..daha yeni mi denemeye başladınızz..

canım inş ALLAH OLURR ..ADRENALİİNN aşılama için iğne tedavisi mi uyguluyor ..
yok canım ben haziran sonunda kürtaj oldum ama sonra olmadı işte bu 3. ayımız denemeye başladığımız gelen giden yok ama eşim bu ay sperm testini felan yaptırdı vitamin ve keçiboynuzu içiriyorum inşallah yumurtlamaya kadar etkisini gösterir umutla bekliyorum bende sorun yok diyo dr yumurtluyorum çatlıyo ama kavuşamıyoruz sanırım :) ilk hamileliğim 2.korunmadığımda olmuştu ama bu sefer bekletiyo beni

:) yumurtlama gününüzü sormuştum :)

:) ben yazmıstım ama alıntılayamamısım Merhaba ben normalde 28 gunde br adet oluyorum ama gecen ay 4 gecıktı ve 19 gun ymurtlamısım ben gecen ay sadece 12 13 ve 15 gunlerı degerlendırdıgım ıcın 19 gunu bos gecmıstık yum gununu kacırdım bugun 15 guum ve gun asırı ılıskı oluyor bır gun durup bır gun yapıyoruz bu haftayıdada daha dogrusu bata kadar gun asırı devam edecegız yanı ben suna ınandım yum su gun dıyıp calısmanın yanlıs olduguna o yuzden ozellıkle 2 hafta boyunca gun asırı calısmanın daha saglıklı olacgaını dusunuyorum

aminnn inşallahh canım bu ay gelsin meleklerimiz artıkınnn :) bide bişi sorcam kadının yağ oranı düşükse hamileliğe engel diyolar bu doğru mu o zaman çağla şikelin hiç olmazdı

Canim nasilsin asilama nasil oluyor biraz bahsedermisin bende bir kac ay daha deneyip olmazsa asilama dusunuyorum tuplerde sikinti yoksa tabi
csanım ılk basta rahım fılmı ıstıyorlar tupler açık mı dıye benden ıstenmedı cunku gecen ay kımyasal gebelık yasadım gecen yıl da cektırmıstım gerek yok dedı drum klomenle yumurta elde edıyoruz dıye klomen kullandım yumurtam gelısmedı benım kabahatım ama ıncır suyu ıctım bol bol o da yumurtalarımı erkenden çatlattı yanı ıllacın yanında baska bısey kullanmamak lazım cnm dr ne verdıyse hangı dozda verdıyse onu kullanmak lazım pazartesı tekrar gıdıcem uygun buyuyen varsa 20mm oldugu gun çatlatma iğnesı yapılacak ertesı gun de asılama yapılacak bunun ıcın spermlere özel bı yıkama ıslemı yapıyorlar spermlerın hareketı ve hızı yuksek oranda artıyor

aminnn inşallahh canım bu ay gelsin meleklerimiz artıkınnn :) bide bişi sorcam kadının yağ oranı düşükse hamileliğe engel diyolar bu doğru mu o zaman çağla şikelin hiç olmazdı

İnşallah canım gelecek meleklerımız en kısa zamanda :) canım ben yag oranı cok olursa engel dıe bılıyorum ama daha dogrusu bır yerde okumustum cok zayıf ve cok kılolu kısılerde hamılelık ıhtımalı azalıyormus ama benım yengen cok ama cok zayıf bır derı bır kemık dıyebılırım 3 oglu oldu aynencagla sıkelın olmazdı :)

canım ovulasyon sağlayıcı idii galiba...ama etki etmedii hamile kalanlar vvarr ..daha yeni mi denemeye başladınızz..

canım inş ALLAH OLURR ..ADRENALİİNN aşılama için iğne tedavisi mi uyguluyor ..
ewet caanım menogon gonal f gıbı ıgneler kullanılıyor ama ben klomen kullandım ve ıyı buyusunler dıye yanında ıncır suyu içtım bol bol ıkı yumurtam gelısmeden çatladı yarın bı tane daha gelısırse ona yapacak aşılama ınsallah gelısmıstır yhaa yoksa umudum bı dahakı aya kalıo

iyi yapmışın canım bende aşılama denersem klomen kullanacamm iğney aşılama için gereksiz buluyorum..

aynennn annemlerde saolsunlar beni tırsıtmak için ellerinden geleni yapıyolar yani aşırı kilonun sorun olduğunu duydumda zayıflığı pek duymadım ama kısmettt gelecek gelecek bu ay regli olmama ragmen çok polyanayım ne bilim içimde aptal bir mutluluk var

Adet biter bitmez yumurtlama testine başlamanızı tavsiye ederim..ben bu ay ilk defa test aldim yaptim,icinde 7 tane vardi...ilk yaptğm gün çift çizgiyi gördüm ve çok şaşırrdm çünkü bütün hesaplamalara göre ve takvime göre yumurtlama günüm 5 gün sonrydı... :S 2 Gün koyu renkli ikinci çizgiyi gördükten sonra üçüncü gün açıldı rengi bayağı,zaten 2 Gün sürüyormuş ve ben tesadüfen yakaladım çok şükür

Bende iyiyim canim calismalar guzel gidiyor bata kadar devam et canim her ay yum farkli olabiliyor bende bata kadar calisacagim bakalim insallah aralikta hamis oluruz kasim cok bereketsiz oldu

Eve canım cok sukur ılk defa bu ay duzenlı ılıskımız oluyor masallah masallah aynen canım bata kadar devam edecegım kesınlıkle canım buna bende emın oldum her ay degısıyor bellı bır gunu yok bız masallah bu ay adet bıttıgınden berı ıyı calısıyoruz helekı ılk baslarda ust uste oldu sende devam et anım ınsallah bu ay bebıslerımız gelecek kasımın dedıgın gıbı cok bereketsız oldu ınsalah aralıkta hamıs patlaması olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…