2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tovbe tovbe neyi merak ediyormus kendinde yokmu aynisi O an esinin yuz ifadesini tahmin edebiliyorum benim kv de yanimda soyunur gogsunu gorurum hic utanmaz gecen esim sogan istedi yemegin yaninda yemek icin bende yeme canim agzin kokar dedim kv hemen opusemezsiniz dedi bende duymamazliktan geldim ise gidecek diye yemesin dedim nereye cekti kv

vay maşallah kaynanaya bak sen tuhaf oldum var mı görümcen hiç

B
o eksiklik nasıl ortaya çıktı ?yani hangi testle anladınız?
Progesteron testi istedim ben ve cok dusuk cikti tahmini yani acaba o mu diye yumurta gunumden sonra progestan icecem dngeleyecek arti gunde bir tane de ecopirin iciyorum kan sulandirici 100 mg
hadi bakalım çalışma da olursa tottem de yaptık iş bizden çıkar
Insallahhh bebisle geri donerrr

Super kahkaha atmamak ıcınzor duruyorummmmmmmmmmmm suannnnnnnn

Niye kiz ne var ben kac kere kaynanami keseledim her yerini gordum

kullan canm ben 2 aydır kullanıyorum bende hiç bişey yapmadı bana kalsa ben klmen ile devam etmek istiyorum 6 ay kullanılabiliyo
Ayyy yok kuzum dr tedavi yapamayiz dedi gecen aydan catlamamis yumurta var verirsek kist olur dedi bu ay tedavisiz deniycez bakalim hakkimizda hayirlisi

hahaha.. süper yaa.. Bak sizden çok düşünüyor.. o derece

Benimde en sinir oldugum durum dogrusu sinir krizi gecirmemek mumkun degil kv yalniz diil kim olursa olsun karikoca mahrem odasina girmesinnnnnn

Kızlar sıze bırsey soracagım sımdı dıyeceksınız elısada burda herseyı soruyor sıze guvenerek danısacagım baska kımse yok cunku benım telefonum bozuluyor akıllı telefon alacagız ama ne alacagımı bılmıyorum esım samsng galaxy not 3neo alalım dıyor ama onu arastırdım memnun degıl kullananlar sızın onerecegız uygun fıyatlı akıllı telefın varmı

B

Progesteron testi istedim ben ve cok dusuk cikti tahmini yani acaba o mu diye yumurta gunumden sonra progestan icecem dngeleyecek arti gunde bir tane de ecopirin iciyorum kan sulandirici 100 mg

Insallahhh bebisle geri donerrr
inş hepimize nasip olur tatlım :) pıhtılaşma için dikkat et iyi bi doktora git inş güzle olur sonuç

ayy akygılım cok guldum ya en son kendı kendıme guldugum ıcın delı sanacaklar benı:) Allahım ya ne enteresan seyler var Allaha sukur benımkının oylr huyları yok dusunemıyorum bıle neler olur cemkirebilirim :)

Benimde en sinir oldugum durum dogrusu sinir krizi gecirmemek mumkun degil kv yalniz diil kim olursa olsun karikoca mahrem odasina girmesinnnnnn
Aynen canim ben bastan soylefigim halde kv ye hoslanmiyorum yatak odama girilmesindenn diye kadin anlamiyor kocamla benim disimda kimse giremez ya bide iliski yasamisiz dus almisim yani oda uygunsuz olmaya cok musait aklima geldikce sinir olutorum

note lar cok guzel canim ben 2 sini kullaniyorum cok memnunum note3 daha kaliteli ayrica genis ekran nete girmek falan cok rahat oluyo ben tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…