Benim progesteron eksikliginden tutunamadi cnm sende de olabilir qyrica coraspirin ic belki pihtilasma sorunu vardir ben iciyorum
Imiz oldu bu :)yenilik olur, güzell olur, inş sonu bebiş olur hayırlısıyla.. totem mi oldu bu şimdi
Tovbe tovbe neyi merak ediyormus kendinde yokmu aynisiaaaa sizinki neymiş benim kv çok sever öyle şeylerden konuşmayı esprileri vs ama ben de bozmam onu o utanmıyorsa ben niye utanıyım ne yapıyomuş benim pıtışım arada soruyo bende diyorum iyi keyfi yerinde yanii öyle düşünceli kv varki şeyimin keyfini bile önemsiyotöbeee.. dün diyo bende doğuma girip görücem zahmet etme ben şimdi göstereyim diyecektimmm ki demedim yaaaa bu kadar large hallere geldik hiç bi şey diyemiyorum eşime dedim benim babam sana oğluşum gel bi göreyim diye espri yapsa ne yaparsın heralde sopa yutmuşa döner :)
vay maşallah kaynanaya bak senaaaa sizinki neymiş benim kv çok sever öyle şeylerden konuşmayı esprileri vs ama ben de bozmam onu o utanmıyorsa ben niye utanıyım ne yapıyomuş benim pıtışım arada soruyo bende diyorum iyi keyfi yerinde yanii öyle düşünceli kv varki şeyimin keyfini bile önemsiyotöbeee.. dün diyo bende doğuma girip görücem zahmet etme ben şimdi göstereyim diyecektimmm ki demedim yaaaa bu kadar large hallere geldik hiç bi şey diyemiyorum eşime dedim benim babam sana oğluşum gel bi göreyim diye espri yapsa ne yaparsın heralde sopa yutmuşa döner :)
hadi bakalım çalışma da olursa tottem de yaptıkEwet sekerim totemo
Imiz oldu bu :)
Progesteron testi istedim ben ve cok dusuk cikti tahmini yani acaba o mu diye yumurta gunumden sonra progestan icecem dngeleyecek arti gunde bir tane de ecopirin iciyorum kan sulandirici 100 mgo eksiklik nasıl ortaya çıktı ?yani hangi testle anladınız?
Insallahhh bebisle geri donerrrhadi bakalım çalışma da olursa tottem de yaptıkiş bizden çıkar
Senin totem de cok balllll rabbim nasib etsinhadi bakalım çalışma da olursa tottem de yaptıkiş bizden çıkar
aaaa sizinki neymiş benim kv çok sever öyle şeylerden konuşmayı esprileri vs ama ben de bozmam onu o utanmıyorsa ben niye utanıyım ne yapıyomuş benim pıtışım arada soruyo bende diyorum iyi keyfi yerinde yanii öyle düşünceli kv varki şeyimin keyfini bile önemsiyotöbeee.. dün diyo bende doğuma girip görücem zahmet etme ben şimdi göstereyim diyecektimmm ki demedim yaaaa bu kadar large hallere geldik hiç bi şey diyemiyorum eşime dedim benim babam sana oğluşum gel bi göreyim diye espri yapsa ne yaparsın heralde sopa yutmuşa döner :)
Niye kiz ne var ben kac kere kaynanami keseledim her yerini gordumTovbe tovbe neyi merak ediyormus kendinde yokmu aynisiO an esinin yuz ifadesini tahmin edebiliyorum benim kv de yanimda soyunur gogsunu gorurum hic utanmaz gecen esim sogan istedi yemegin yaninda yemek icin bende yeme canim agzin kokar dedim kv hemen opusemezsiniz dedi bende duymamazliktan geldim ise gidecek diye yemesin dedim nereye cekti kv
Ayyy yok kuzum dr tedavi yapamayiz dedi gecen aydan catlamamis yumurta var verirsek kist olur dedi bu ay tedavisiz deniycez bakalim hakkimizda hayirlisikullan canm ben 2 aydır kullanıyorum bende hiç bişey yapmadı bana kalsa ben klmen ile devam etmek istiyorum 6 ay kullanılabiliyo
Ben cekinirim kimsenin yaninda soyunamam esim haric hasta olur o ayri bende yaptiririm banyosunu ama keyfide yaptirmamNiye kiz ne var ben kac kere kaynanami keseledim her yerini gordum
hahaha..Tovbe tovbe neyi merak ediyormus kendinde yokmu aynisiO an esinin yuz ifadesini tahmin edebiliyorum benim kv de yanimda soyunur gogsunu gorurum hic utanmaz gecen esim sogan istedi yemegin yaninda yemek icin bende yeme canim agzin kokar dedim kv hemen opusemezsiniz dedi bende duymamazliktan geldim ise gidecek diye yemesin dedim nereye cekti kv
Benimde en sinir oldugum durum dogrusu sinir krizi gecirmemek mumkun degil kv yalniz diil kim olursa olsun karikoca mahrem odasina girmesinnnnnnYa kizlar sabah sabah sinir oldum kv geldi esim uyuyordu bende dus almis oturuyordum kaldir dedi gittim uyandirdim odanin kapisinida cektim giyinsin diye bende ciktim odadan odaya daliverdi kv oda daginikti cok sinirlendim ya kv gidince esime bagirdim niye odaya giriyor benim ozelim olabilirdi ortada diye esimde ne var sanki girsin dedi dahada sinirlendim soyle annene odama girmesin bidaha dedim
Evet cok dusunur seyimizihahaha..süper yaa.. Bak sizden çok düşünüyor.. o derece
inş hepimize nasip olur tatlım :) pıhtılaşma için dikkat et iyi bi doktora gitB
Progesteron testi istedim ben ve cok dusuk cikti tahmini yani acaba o mu diye yumurta gunumden sonra progestan icecem dngeleyecek arti gunde bir tane de ecopirin iciyorum kan sulandirici 100 mg
Insallahhh bebisle geri donerrr
aaaa sizinki neymiş benim kv çok sever öyle şeylerden konuşmayı esprileri vs ama ben de bozmam onu o utanmıyorsa ben niye utanıyım ne yapıyomuş benim pıtışım arada soruyo bende diyorum iyi keyfi yerinde yanii öyle düşünceli kv varki şeyimin keyfini bile önemsiyotöbeee.. dün diyo bende doğuma girip görücem zahmet etme ben şimdi göstereyim diyecektimmm ki demedim yaaaa bu kadar large hallere geldik hiç bi şey diyemiyorum eşime dedim benim babam sana oğluşum gel bi göreyim diye espri yapsa ne yaparsın heralde sopa yutmuşa döner :)
Biz cekinmioz :)Ben cekinirim kimsenin yaninda soyunamam esim haric hasta olur o ayri bende yaptiririm banyosunu ama keyfide yaptirmam
Aynen canim ben bastan soylefigim halde kv ye hoslanmiyorum yatak odama girilmesindenn diye kadin anlamiyor kocamla benim disimda kimse giremez ya bide iliski yasamisiz dus almisim yani oda uygunsuz olmaya cok musait aklima geldikce sinir olutorumBenimde en sinir oldugum durum dogrusu sinir krizi gecirmemek mumkun degil kv yalniz diil kim olursa olsun karikoca mahrem odasina girmesinnnnnn
note lar cok guzel canim ben 2 sini kullaniyorum cok memnunum note3 daha kaliteli ayrica genis ekran nete girmek falan cok rahat oluyo ben tavsiye ederimKızlar sıze bırsey soracagım sımdı dıyeceksınız elısada burda herseyı soruyor sıze guvenerek danısacagım baska kımse yok cunku benım telefonum bozuluyor akıllı telefon alacagız ama ne alacagımı bılmıyorum esım samsng galaxy not 3neo alalım dıyor ama onu arastırdım memnun degıl kullananlar sızın onerecegız uygun fıyatlı akıllı telefın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?