Slm kızlar geçmişi okuyamadım 396 tane okunmamış mesaj varrr.Maşaalah kızlarımız bugün coşmuş.varmı hamiş haberi
kızlar yaa dayım aradı buaksam grslm dedi bnde tüp bebekten haberleri yok diye daha okuldaym çıkmadm eşim de organizasyn varmıs 8de çıkcakmış 830da evde olurm dedi dayıma söledim ona rağmen gelelm dedi oysa biz bgn öğretmnler günü diye birlikte kutlama yapalm demiştik
İyi canım allah ağzımızın tadını bozmasın gerisi teferruat.muhabetımız koyu canım masallah :) malesef yok canım
İyi canım allah ağzımızın tadını bozmasın gerisi teferruat.
sağol cnm ya evet öyle yapcm transfer öncesi gün heryeri temizlicem snr hiçbişi yapmıcm yemek bile 1 çeşit ya yapcm ya eşim gelince hazırlarz inş hft sonuna gelir de 3-4 gün okuka da gitmm dinlenmiş olurmAynen canım öyle yap bu defa hazır ıkam et kuzum bu donemlerın cok onemlı yatıp dınlenmen gerkeıyormus ozellıkle transfer oldugunda temızlık falan yapma hıcbırsey kaldırma temızlık ıcın kadın tutarsın ama sen bırsey yapma kuzum lutfen dıkakt et kendıne canım
Amin canim insallsh ben burda yazisana ksdar benimki tv unitesi ve tvyi komple pastel boyayla boysmis mesela rahat yok:)evet arkadaslarlada konusursun amın canım Rabbım hepımıze nasıp etsın emınım muhtesem bır duygudur benım ilk okul ırıncı sınfa gıen kardesım var dıyorum benım kardesım degıl cocugum gıbı annem sutten keserken sabahlara kadar kucagımda gezdırdım kıyamıyorum ona kı ınsanın kendı cocugu daha bır baska olur Rabbım bu muhtesem duyguyu yasamayı bızlerede nasıp etsın hayırlısıyla
Ben yamizstim kendimi ama vgormedin sanirimArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme -------->
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme --------->
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme --------->
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme --------->
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme --------->
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme ---------->
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Mine_burcu ------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Pielorr -------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık -----> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Batu7884 ---------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli -------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -----------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ---------------> 22 Aralık ------> 14. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
sağol cnm ya evet öyle yapcm transfer öncesi gün heryeri temizlicem snr hiçbişi yapmıcm yemek bile 1 çeşit ya yapcm ya eşim gelince hazırlarz inş hft sonuna gelir de 3-4 gün okuka da gitmm dinlenmiş olurm
İyi sayılırım enfeksiyon ve mantar ilaçları kullanıyodum buğün bitiyo ilaçlar.Yum dönemine denk geldi oda o yüzden boş geçirdik yumu.Bu aydan bir beklentim yok geç olsunda güç olmasın hayırlı zamanda olsun inşaallahAmın canım amınnnnn sen naptın nasılsın canım
Amin canim insallsh ben burda yazisana ksdar benimki tv unitesi ve tvyi komple pastel boyayla boysmis mesela rahat yok:)
cnm bilsem geleceklerini demez miyim dayım evleneli 15 ay oldu 2 kez gelmiştir pek gelmez yani hiç beklemiyodm gelcm diyeceğini ama ne yapalım kısmet vardır bi hyr bunda dasen direk bu akşam dışarıdayız eşimle öğretmenler günü kutlaması yapıcaz deseydin daha iyi olmaz mıydı :) ahhh canım ahh
İyi sayılırım enfeksiyon ve mantar ilaçları kullanıyodum buğün bitiyo ilaçlar.Yum dönemine denk geldi oda o yüzden boş geçirdik yumu.Bu aydan bir beklentim yok geç olsunda güç olmasın hayırlı zamanda olsun inşaallah
cnmmmmm ne güzel söylüyon ağzından ballar damlıyo inş bnmkinden snr sen de güzel hbrler vereceksn ve topikteki herkes inşaynen canım okul zamanına gelse bıle rapor al kendıne en ıyı sekılde dıkkat etmen lazım canım benımAllah'ın ıznıyle ıkızlerın tutaacak sana ılk denemede gelecek bebıslerın sana
Öylemi bak Larsonun öyle olduğunu bilmiyodum.inşaallah hepimizi sevindirir Rabbim o herşeye kadir.Iyı cok sukur ılacın bıtıyor rahatsızlıgında gectıyse onumuzdekı ayy bebısın gelır larsson da mantar tedvaısı gordukten sonrakı ayy hamıle kaldı ınsallah sende ööyle olursun hayırlıısyla saglıklı bır sekılde gelır bebısın
cocuklar bu boyama merakı oluyor kardeslerımde duvarı boyarlardı senınkı yıne ıyıymıs cnım evet sureklı gozlerın ustunde olması lazım :)
cnmmmmm ne güzel söylüyon ağzından ballar damlıyo inş bnmkinden snr sen de güzel hbrler vereceksn ve topikteki herkes inş
Öylemi bak Larsonun öyle olduğunu bilmiyodum.inşaallah hepimizi sevindirir Rabbim o herşeye kadir.
Simdi kolay canim siler gecerim hamis kalirsam ve ikinvi olursa ugrasmak zor olucak korkuyorum ama istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?