2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sen direk bu akşam dışarıdayız eşimle öğretmenler günü kutlaması yapıcaz deseydin daha iyi olmaz mıydı :) ahhh canım ahh

sağol cnm ya evet öyle yapcm transfer öncesi gün heryeri temizlicem snr hiçbişi yapmıcm yemek bile 1 çeşit ya yapcm ya eşim gelince hazırlarz inş hft sonuna gelir de 3-4 gün okuka da gitmm dinlenmiş olurm

Amin canim insallsh ben burda yazisana ksdar benimki tv unitesi ve tvyi komple pastel boyayla boysmis mesela rahat yok:)

Ben yamizstim kendimi ama vgormedin sanirim

sağol cnm ya evet öyle yapcm transfer öncesi gün heryeri temizlicem snr hiçbişi yapmıcm yemek bile 1 çeşit ya yapcm ya eşim gelince hazırlarz inş hft sonuna gelir de 3-4 gün okuka da gitmm dinlenmiş olurm

aynen canım okul zamanına gelse bıle rapor al kendıne en ıyı sekılde dıkkat etmen lazım canım benımAllah'ın ıznıyle ıkızlerın tutaacak sana ılk denemede gelecek bebıslerın sana

Amın canım amınnnnn sen naptın nasılsın canım
İyi sayılırım enfeksiyon ve mantar ilaçları kullanıyodum buğün bitiyo ilaçlar.Yum dönemine denk geldi oda o yüzden boş geçirdik yumu.Bu aydan bir beklentim yok geç olsunda güç olmasın hayırlı zamanda olsun inşaallah

Amin canim insallsh ben burda yazisana ksdar benimki tv unitesi ve tvyi komple pastel boyayla boysmis mesela rahat yok:)

cocuklar bu boyama merakı oluyor kardeslerımde duvarı boyarlardı senınkı yıne ıyıymıs cnım evet sureklı gozlerın ustunde olması lazım :)

sen direk bu akşam dışarıdayız eşimle öğretmenler günü kutlaması yapıcaz deseydin daha iyi olmaz mıydı :) ahhh canım ahh
cnm bilsem geleceklerini demez miyim dayım evleneli 15 ay oldu 2 kez gelmiştir pek gelmez yani hiç beklemiyodm gelcm diyeceğini ama ne yapalım kısmet vardır bi hyr bunda da

Iyı cok sukur ılacın bıtıyor rahatsızlıgında gectıyse onumuzdekı ayy bebısın gelır larsson da mantar tedvaısı gordukten sonrakı ayy hamıle kaldı ınsallah sende ööyle olursun hayırlıısyla saglıklı bır sekılde gelır bebısın

aynen canım okul zamanına gelse bıle rapor al kendıne en ıyı sekılde dıkkat etmen lazım canım benımAllah'ın ıznıyle ıkızlerın tutaacak sana ılk denemede gelecek bebıslerın sana
cnmmmmm ne güzel söylüyon ağzından ballar damlıyo inş bnmkinden snr sen de güzel hbrler vereceksn ve topikteki herkes inş

Öylemi bak Larsonun öyle olduğunu bilmiyodum.inşaallah hepimizi sevindirir Rabbim o herşeye kadir.

cocuklar bu boyama merakı oluyor kardeslerımde duvarı boyarlardı senınkı yıne ıyıymıs cnım evet sureklı gozlerın ustunde olması lazım :)

Simdi kolay canim siler gecerim hamis kalirsam ve ikinvi olursa ugrasmak zor olucak korkuyorum ama istiyorumda

cnmmmmm ne güzel söylüyon ağzından ballar damlıyo inş bnmkinden snr sen de güzel hbrler vereceksn ve topikteki herkes inş

Canım benım yurekten söyluyorm dua edıyorum Insallah ılk denemede tutar ve ıkızlerın gelır bırı kız bırı erkek Rabbım ınsallah ol demıstır ve olur senın ıcın benım ıcın hepımızın ıcın hayırlı saglıklı evlatlar nasıbımızde olsun

Simdi kolay canim siler gecerim hamis kalirsam ve ikinvi olursa ugrasmak zor olucak korkuyorum ama istiyorumda

oyle ama zaman gecıyor Allah kolaylıgını verıyor annelık cesur olmayı gerektırı sen daha ıyı bılırsın hakkında hayırlısı olsun hepsının yaramazlıklarında aynı zamanda kurtulursun ıste :)

ABCDEFCD
canım merhaba topiğe hiç giremiyorum çünkü bir yandanda konseye falan girip rapor çıkarttırmam lazım, şimdilik 5 yumoşum göründü 12 ve 13 mm.ler bugün itibariyle, iğnelere devam hatta bir tanede antagonist verdi, inşallah büyürlerde opu da da içleri dolu çıkar, bende hafta sonuna denk gelsin çok isterim ama gelmezsede yıllık iznimden alıcam en 2 ya da 3 gün.işim yoğun masa başı olmasına rağmen,şimdiden kolaylıklar dilerimmm,Rabbim yardımcın olsun.

canım kızçeler sanmayınki sizi bıraktım unuttum ama rapor peşinde ve yumoş peşinde koşuyorum :) bugünede çok şükür,iştende izin alıyorum ve sıkıntı oluyor, o yüzden hep işe veriyorum kendimi gelir gelmez, kendinize çoookkk dikkat edin,güzel haberlerinizi gözlüyorum,öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…