cnm olsn inş güzel sonuçlar elde ederz de onu duyurmak için gireriz bn de rapor alıyorm gitmiyorm okula cünkü ilçede görev yapınca yetişemiyorm derslere yarımgünlük sevk alamıyom o yüzden bnde dün 10 yum saydı dr bugün 8inin büyüklüğünü söledi en büyük 16mm enküçük 11mm 2 günlük iğnem kaldı bana gonal f ve merional veriyo inş küçük olanlarda büyür ve içleri dolu dolu yumoş çıkar bide çatlamayı önleyici bi iğne daha oluyorm buaradaABCDEFCD
canım merhaba topiğe hiç giremiyorum çünkü bir yandanda konseye falan girip rapor çıkarttırmam lazım, şimdilik 5 yumoşum göründü 12 ve 13 mm.ler bugün itibariyle, iğnelere devam hatta bir tanede antagonist verdi, inşallah büyürlerde opu da da içleri dolu çıkar, bende hafta sonuna denk gelsin çok isterim ama gelmezsede yıllık iznimden alıcam en 2 ya da 3 gün.işim yoğun masa başı olmasına rağmen,şimdiden kolaylıklar dilerimmm,Rabbim yardımcın olsun.
elisa__ cnm anlatıyorm olanları annemde kardeşi ya ii ii gelsinler gidince bi pilav yap varsa tavuk et bişiler çıkar pişir üzerlerine koy koy yedir diyo yaa sanki yemeğe cağırdm sinirlerim bozuldu tmm gelsinler de normal zaman olsa okulda olcaktm zaten gelince de aniden gelecekler bide yemek mi hazırlıcaktm yani
canım kızçeler sanmayınki sizi bıraktım unuttum ama rapor peşinde ve yumoş peşinde koşuyorum :) bugünede çok şükür,iştende izin alıyorum ve sıkıntı oluyor, o yüzden hep işe veriyorum kendimi gelir gelmez, kendinize çoookkk dikkat edin,güzel haberlerinizi gözlüyorum,öpüyorummm
haklısın tabi cnm orası öyle de buarada dayımla yengem de 10yıllık filan evliler onların da henüz bi bebeği yokAnlıyorum canım yemegede gelıyorlarsa olmadı dısarıdan soyle bırsey olmaz onalr durumu bılmedıklerı ıcn senı anlıyamazlar canım sen sakın ol kuzum sakın stres yapma kendıne lutfen pratık seyller olsun mısafır umdugunu degıl buldgunu yermıs :)
anladımm canım benim hayırlısı inşallah maşallaahh yum.lara :) önden gideni baskılamak için antagonist verdi sanırım artık ne çıkarsa bahtıma galiba bu saatten sonra :) iyi yapmışsın rapor almakla,özelde çalışınca olmuyor, yarım gün hastane yarım gün iş oluyor malesef,neyse seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :)cnm olsn inş güzel sonuçlar elde ederz de onu duyurmak için gireriz bn de rapor alıyorm gitmiyorm okula cünkü ilçede görev yapınca yetişemiyorm derslere yarımgünlük sevk alamıyom o yüzden bnde dün 10 yum saydı dr bugün 8inin büyüklüğünü söledi en büyük 16mm enküçük 11mm 2 günlük iğnem kaldı bana gonal f ve merional veriyo inş küçük olanlarda büyür ve içleri dolu dolu yumoş çıkar bide çatlamayı önleyici bi iğne daha oluyorm buarada
elisam güzel yürekli arkadaşım aminnn inşallah tatlıcım,herkesten güzel haberler bekliyorum Rabbimin izniylecanım ymuslarının olusmasına sevındım ınsallah buyuyecekler ve bebıslerımız gelecek Allah'ın ıznıye sız ıyı olun guzel haberlerınzı alalım az da gırsenız olur canım ınsallah ılk denemede tutacak Rabbım yar ve yardımcınız olsun kolaylıgını versınABCDEFCD
ben sanmıyorum bir hafta birden öne çekeceğini ama belki düzenine geri dönüyodur olsun sen ov testine çalışmaya devam et bakalım ne olacak ::)
atladım herhalde canım tekrar yaz bilgilerini... alıntılama yaparsan farketmeme ihtimalim azalırBen yamizstim kendimi ama vgormedin sanirim
EDEBLİRSİN ASLINDA tatlım nasılsa yum gününü gösterir sanırımİyigeceler kızlar kanda pıhtılaşma sonucumda temiz çıktı şükür yarından itibaren çalışmalara başlıyoruz tam anlamıyla:) yarın adetimin 12. Günü olacak ovu testle takip etsemmi yoksa ovu teste aralıktamı başlasam bilemedim
Dikkat et kendine canım ıstırahat et aman hasta olmakızlar üstüme bi ağırlık uyku hali çöktü ve çok da iştahsızım hastalanmaktan korkuyorum
Çok sevindim tatlim senin adına... Artık kafan rahat olacak ve bebisin en kısa zamanda gelecek insaAllah canimm... :)Kış günü çalışmalarda nası sık sık olucak bilmiyorum: ) soğukta iş çıkışı eve gelip yemek aş derken hemen mayışıyo insan. Artık kalorifer ısısını artırıcaz biraz: ) çok mutluyum Allaha şükür her testim temiz çıktı bat ı beklemek bile çok keyifli. Bebek düşüncesi resmen hayata bağlıyo herşey tozpembe gözümde.. Bu kadar istemek bu kadar bağlanmak belki iyi değil ama karşı koyamıyorum duygularıma
Yok kuzum bu ay bir hamisle kapanacak galiba insallah aralikta hamis patlamasi yasanir sen nasilsin batin yarinmiydiiyi aksamlar kizlar naber varmi guzel haber
tabloya baktim uzun zamandir girmiyordum ama bi deyisiklik yok bu ay ugursuz geldi yaa 1 tane hamis cikti
Selam tatlim nasilsinSlm ahali
Canim bildigim. Kadariyle en dusuk 2 en yuksek 15 olmali dusukluk icinde ilac tedavisi uygulaniyor tabi doktorun daha iyi bilir:)Kizlar fsh im 1.90 cikti bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?