2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizimde cumartesi tanisma yildonumumuz ama cuma kutlamayi dusunuyorum cumartesi hem gunduz hem gece calisacakmis esim insallah bebisin gobusundedir

yok tatlım onemlı degıl canım bu bas agrısı grıbınde habercısı olabılır oyle hıssedıyorum ama bır gun durup bır gun calısıyoruz canım ıcerıyı bos bırakmıyoruz :)
ozmaaan bu ay teyze olma ihtimalimiz de yükselio desene aman grip olma direncin düşerse olmazz :)

Him anladim canim insallah bebisten gecikmistir stres yapma en buyuk dusman prolaktine evet cok uyarilinca yukseliyormus mesela incir beyaz uzum maden suyu bunlarda yukseltiyormus

insallah bebişten gecikmiştir de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çarsamba günü tekrar idrar testi yapıcam. En rahat olduğum ay bu aydı yani kafamada takmadım anmaladım gitti. hayırlısı artık.

ozmaaan bu ay teyze olma ihtimalimiz de yükselio desene aman grip olma direncin düşerse olmazz :)

ayyyy agzıdan bal damlıyor ınallah oyle olur canım ya elımızden gelenı yapıyoruz Rabbım yeterkı ol desın canım bol bol c vıtamını alıyorum zencefıl ıcıyorum ama bas agrım artıyor

ınsallah bebesın senınledır de cok guzel hedıye olur ama once saglıklı ve hayırlı bebkler olsun

Bizimde cumartesi tanisma yildonumumuz ama cuma kutlamayi dusunuyorum cumartesi hem gunduz hem gece calisacakmis esim insallah bebisin gobusundedir

Aaaa öyle mi ne güzel biz hiç tanısma yıldönümünü kutlamadıkta ben öylesine aklıma gelir böyle günler. gerçi diğer özel günleri kutlarız. Gerçi hamileysem tanışma yıldönümümüzde kutlamak için iyi bir bahane olcak

Kv tekmi yasiyor canim baska cocugu falan varmi bence ayni evde kabul etme herseyin kisitli olur istedigin gibi yatip kalkamazsiniz rahat edemezsiniz esini ikna et canim

ınsallah bebesın senınledır de cok guzel hedıye olur ama once saglıklı ve hayırlı bebkler olsun

amin canım gelişmeleri yazarım
ya hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bu ay çok rahattım bu gecikme yine stres yarattı bende

Bizde kutlamadik dogumgunu evlilik yildonumunu kutluyoruz esime supriz yapacagim yemekler pastalar yapacagim simdiluk kv ye demedim suprizi bozmasin diye gecen yil dogum gunumde esim 4-12 gidiyordu ise gidiyorum diye cikti megerse izin almis ben kv ye gidince eve geri gelmis pasta falan almis kuzenlerini cagirmis kuzenide kv yi aramis oglun gelune supriz yapacak diye hemen deyiverdi kv bana

yazık yalnızsa ona bir eş bulun töbe töbe yani svainin suçu ne ayy ayy insan kıyamıyor yalnızlık çk zor biliyorum yarın bi gün bizde öyle olucaz belki ama ne yapalım

aman soylemese patlasrdı :)

Test yaptın mı canım? yoksa normal bir gecikme gibi mi?

adet günüm 18-19 kasımdı 18 kasımda idrar test yaptım negatifti 3 aylık adet periyoduma bakıorum 3 aydır bir-iki gün haricinde gecikmiyodu bu ay bugünle 6 gün gecikmiş oldu

gıcıklığına yapmıstır k.bakma canım kv nasıl biri ama ben bnm kayınvalidemden hoşlaşmıyorum herkesi onun gibi sanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…