Bizimde cumartesi tanisma yildonumumuz ama cuma kutlamayi dusunuyorum cumartesi hem gunduz hem gece calisacakmis esim insallah bebisin gobusundedirKarar aldım canım iki gün daha beklicem. Hem garanti olur çarsamba günü eşimle tanısma yıldönümümüz
onun sansına idrar testi yapıcam ne çıkarsa bahtımıza. Hem çarsamba günü bir hafta dolmuş oluyo.
ozmaaan bu ay teyze olma ihtimalimiz de yükselio deseneyok tatlım onemlı degıl canım bu bas agrısı grıbınde habercısı olabılır oyle hıssedıyorum ama bır gun durup bır gun calısıyoruz canım ıcerıyı bos bırakmıyoruz :)
Him anladim canim insallah bebisten gecikmistir stres yapma en buyuk dusman prolaktine evet cok uyarilinca yukseliyormus mesela incir beyaz uzum maden suyu bunlarda yukseltiyormus
ozmaaan bu ay teyze olma ihtimalimiz de yükselio deseneaman grip olma direncin düşerse olmazz :)
Bildiğim kadarıyla "çalışmalar" grip , nezle gibi hastalıkların vücuttan kolay atılmasını sağlıyormuşbence bunu de sen
ınsallah bebesın senınledır de cok guzel hedıye olur ama once saglıklı ve hayırlı bebkler olsunevet seni biliorum en son muayenede doktor karından baktı kist yok demişti adetliyken bakmıştı adetten snra gel demişti gitmedim adetim 3 aydır düzenliydi ya. Bende olumsuz bişey çıkmasndan korkmaya basladm kendmi hiç hamile gibi hissetmiorum sadece iştahım çok acıldı.
Çarsamba günü idrarda tekrar bakcam carsamba günü gecikeli 1 hafta dolmus olcak. O gün de eşimle tanışma yıldönümümüz. Bu ay hiç streste yapmadım en rahat oldgm aydı anlamadım gitti
Bizimde cumartesi tanisma yildonumumuz ama cuma kutlamayi dusunuyorum cumartesi hem gunduz hem gece calisacakmis esim insallah bebisin gobusundedir
Kv tekmi yasiyor canim baska cocugu falan varmi bence ayni evde kabul etme herseyin kisitli olur istedigin gibi yatip kalkamazsiniz rahat edemezsiniz esini ikna et canimbiraz önce annemle konuştum annemi de aramış yaa yok böle bişey demiş ki en kötü o evi yaptırıp o evde otursalardı die o eski ev de onun evinin bi sk önünde ondan yani beni annemin ikna ediceğini sanıo garip annem de dioki yazık yalnız ya üzülüo ondan dio
ınsallah bebesın senınledır de cok guzel hedıye olur ama once saglıklı ve hayırlı bebkler olsun
Kizlar fsh im 1.90 cikti bu ne demek
Test yaptın mı canım? yoksa normal bir gecikme gibi mi?Valla ben iyiyim sanki hiç adet olmayacakmışım gibi ağrım hafifledi baya.
Hala kırmızılar gelmedi şaştım kaldım.
Bugünle birlikte 6 gün gecikti
Yha ortalama 4 6 arasi iyi diye biliyorum ama hormonun degeri degil digerleriyle orani onemliBende bugun burda okudum 15 in ustu kotuymus diye ama alt siniri bilmiyorum.
Bizde kutlamadik dogumgunu evlilik yildonumunu kutluyoruz esime supriz yapacagim yemekler pastalar yapacagim simdiluk kv ye demedim suprizi bozmasin diye gecen yil dogum gunumde esim 4-12 gidiyordu ise gidiyorum diye cikti megerse izin almis ben kv ye gidince eve geri gelmis pasta falan almis kuzenlerini cagirmis kuzenide kv yi aramis oglun gelune supriz yapacak diye hemen deyiverdi kv banaAaaa öyle mi ne güzelbiz hiç tanısma yıldönümünü kutlamadıkta ben öylesine aklıma gelir böyle günler. gerçi diğer özel günleri kutlarız. Gerçi hamileysem tanışma yıldönümümüzde kutlamak için iyi bir bahane olcak
biraz önce annemle konuştum annemi de aramış yaa yok böle bişey demiş ki en kötü o evi yaptırıp o evde otursalardı die o eski ev de onun evinin bi sk önünde ondan yani beni annemin ikna ediceğini sanıo garip annem de dioki yazık yalnız ya üzülüo ondan dio
aman soylemese patlasrdı :)Bizde kutlamadik dogumgunu evlilik yildonumunu kutluyoruz esime supriz yapacagim yemekler pastalar yapacagim simdiluk kv ye demedim suprizi bozmasin diye gecen yil dogum gunumde esim 4-12 gidiyordu ise gidiyorum diye cikti megerse izin almis ben kv ye gidince eve geri gelmis pasta falan almis kuzenlerini cagirmis kuzenide kv yi aramis oglun gelune supriz yapacak diye hemen deyiverdi kv bana
afedersn canım, yanlış alıntı yapmışım :) ama bilen arkadaş söyleyebilir mi: hamilelik için hangi değerler uygun? Böyle bir kriter var mı?Kizlar fsh im 1.90 cikti bu ne demek
Test yaptın mı canım? yoksa normal bir gecikme gibi mi?
Çok geçmiş olsun Cnm bende çok üzüldüm allah bir daha göstermez inşallahMerhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
Kesin patlardi o yuzden bende soylemeyecegim kv ye supriz yapacagimiaman soylemese patlasrdı :)
Kesin patlardi o yuzden bende soylemeyecegim kv ye supriz yapacagimi
Bizde kutlamadik dogumgunu evlilik yildonumunu kutluyoruz esime supriz yapacagim yemekler pastalar yapacagim simdiluk kv ye demedim suprizi bozmasin diye gecen yil dogum gunumde esim 4-12 gidiyordu ise gidiyorum diye cikti megerse izin almis ben kv ye gidince eve geri gelmis pasta falan almis kuzenlerini cagirmis kuzenide kv yi aramis oglun gelune supriz yapacak diye hemen deyiverdi kv bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?