2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

gıcıklığına yapmıstır k.bakma canım kv nasıl biri ama ben bnm kayınvalidemden hoşlaşmıyorum herkesi onun gibi sanıorum
Normalde kotu degildir de bazen gicik oluyor canim hic icinde tutamaz hemen soyleyiverir esimde tam tersi agzindan laf alamazsin sirri pek bende soylemem

Mogami canım benım bat değişebilir haberin olsun adetın 5. gunu gittim 19 mm yumurta vardı ve 1 gun adet oldum ne olacagım bellı degıl :)

kızlar yaa dayım aradı buaksam grslm dedi bnde tüp bebekten haberleri yok diye daha okuldaym çıkmadm eşim de organizasyn varmıs 8de çıkcakmış 830da evde olurm dedi dayıma söledim ona rağmen gelelm dedi oysa biz bgn öğretmnler günü diye birlikte kutlama yapalm demiştik

Merhaba hanimlar, Allah nasip ederse ikinci cocugu dusunuyorum onumuzdeki ay ama kafamda biraz karisik acikcasi. Kizim suan 2 bucuk yasinda fazla ara vermek istemedim sizinde dusuncenizi almak istedim?

Anladım canım zorlu bır surec bununla sureklı karsılasacaksın canım kendını nasıl rahat hıssedeceksen öyle yap canım dıkkat et amakendıne kuzum

Merhaba hanimlar, Allah nasip ederse ikinci cocugu dusunuyorum onumuzdeki ay ama kafamda biraz karisik acikcasi. Kizim suan 2 bucuk yasinda fazla ara vermek istemedim sizinde dusuncenizi almak istedim?

merhaba Allah kızına saglıklı hayırlı uzun omurler nasıp etsın benımde Allah ızın verır bebegım olursa ıkıncı ıle aralarında fazla olsun ıstemıyorum zaten hemen hamıle kalamıyorsun en azından ben öyle kaldı dogdu dıyene kadar zaman gececek bence suan calısmalara baslaman ıcın ıdeal bende olsam baslardım

Beni de ekler misin. Bat 28 Kasım. 4. Deneme
Topikte aktif olan arkadaşlarımızı ekliyorum canım bizimle takılırsan belli bi süre sonra ben senden alırım bilgilerini

Sizin de tatlı öğretmen adayları Mogami @Tospaaa
Sağol kuzum benim
kızlar ben malatyalıyım belkı bılırsınız atom cok ıyıymıs sızın oralardada vardır.. bende gun kurusu kayısı ve dut pestili yediriyorum organik ev yapımı :) malum benım yumurta catlamak uzere
hemşom bende yazın gittim malatyaya ama tek bi kayısı yiyemeden döndüm
Selam kızlar inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için, Mogami canım benim yeni bat 22 aralık deneme 14 oldu sanırsam artık karıştırıyorum valla yahu
Hayırlısı olsun kuzum zamanını bekliyor demek ki senin sıpa
Merhaba kızlar ben düşük yaptım çok Üzgünüm
Canım üzülme lütfen sağlıksız bir gebelikmiş ve vücudun şükür atmış....Rabbim kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin
kızlarr bizde de iki taraf için ilk olacak ikimizde evin büyükleriyiz inş tüp bebeğimiz (bebeklerimiz) tutar da herkes mutlu olur yumlar 16ml en büyüğü yrn da E2testi yapıck dr
maaşallah kuzum büyüsün çatlasın bebişler olsun
Mogami canım benım bat değişebilir haberin olsun adetın 5. gunu gittim 19 mm yumurta vardı ve 1 gun adet oldum ne olacagım bellı degıl :)
tamam kuzum değişme olur muhtemelen bana söylersin hallederiz inş hamiş olarak eklerim seni

Cevap icin tesekkurler canim doktora gifip hamile kalmayi planliyorum yumurtalik takibiyle bu ay olursa agustosa denk gelecegi icin ve bende eylul yada ekim istedigim icin onumuzdrki ay calismalara baslamak sanki daha mantikli gibi tabi yinede hayirlisi. Aranizda ikinci hamileligi isteyen var mi?

Anladım canım zorlu bır surec bununla sureklı karsılasacaksın canım kendını nasıl rahat hıssedeceksen öyle yap canım dıkkat et amakendıne kuzum
cnm haftaya inş transfer olursa misafir kbl etmm daha zor olur diye kbl ettik artık eşim de gerçektn geç gelck öğretmn evinde çalışıyo emekli öğretmenlerin organizasynu varmıs artık ne ypalm dısarıdan hazır bikaç bişi alıp ikram etcm şimdi okuldan yeni geldi deyip evde bi dünya hazırlık yaparsam belli olur

Rica ederim hım sen daha ıyıı bılırsın ınsallah planladıgın gıbı olur bızmkıler pek uymadı plana benım ılk gebelıgım olacak Allah kısmet ederse ama aramızda var ıkıncı hatta ucuncu bebegı dusunener :)

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme -------->
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme --------->
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme --------->
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme --------->
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme --------->
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme ---------->
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme

Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Mine_burcu ------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Pielorr -------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık -----> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Batu7884 ---------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli -------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -----------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ---------------> 22 Aralık ------> 14. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Aynen canım öyle yap bu defa hazır ıkam et kuzum bu donemlerın cok onemlı yatıp dınlenmen gerkeıyormus ozellıkle transfer oldugunda temızlık falan yapma hıcbırsey kaldırma temızlık ıcın kadın tutarsın ama sen bırsey yapma kuzum lutfen dıkakt et kendıne canım

ınsallah bakalım nolucak

Oo iyiymis onlarlada sohbet edip fikirlerini almak isterim Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder insallah. Cocuk sahibi olmak dunyanin en guzel duygusu oldugu gibi en yorucuda seyi. Uykunda bile hep bir dusunce icindesin cok buyuk sorumluluk.

evet arkadaslarlada konusursun amın canım Rabbım hepımıze nasıp etsın emınım muhtesem bır duygudur benım ilk okul ırıncı sınfa gıen kardesım var dıyorum benım kardesım degıl cocugum gıbı annem sutten keserken sabahlara kadar kucagımda gezdırdım kıyamıyorum ona kı ınsanın kendı cocugu daha bır baska olur Rabbım bu muhtesem duyguyu yasamayı bızlerede nasıp etsın hayırlısıyla

Slm kızlar geçmişi okuyamadım 396 tane okunmamış mesaj varrr.Maşaalah kızlarımız bugün coşmuş.varmı hamiş haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…