2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anladım canım Rabbım cok bekletmmeden herkese nasıp etsın canım gergınlıkyok kuzum bız anne adaylarında kesınlıkle olmamalı bak ne guzel ıkramlıgında hazırmıs yasadıgımız her gunun tadını cıkarmak lazım tatlım

Kv tekmi yasiyor canim baska cocugu falan varmi bence ayni evde kabul etme herseyin kisitli olur istedigin gibi yatip kalkamazsiniz rahat edemezsiniz esini ikna et canim
canım tek yaşıo kayınpederim vefat etti başka çocuğu da yok eşim tek çocuk ve eşim de aslında istemio o da rahat edemez zaten bilio ve bakalım ikna olmuş gibi ama kv kafasına girmezse

Aynen canım kısn buyuk sorun oluyor bızımde aksam calısma oldu gece mısafırlıkten geldıkten sonra ben sabah banyo yapacaktım esım hasta olursun kısmet bu ısler dedı 5 dk ya yattım ya yatmadım kalkktım banyo yaptımbende senın boyle umutlu olman cok amacok guzel cok sevındım senın adına canım hamıle kalmıstın yıne kalacaksın

yazık yalnızsa ona bir eş bulun töbe töbe yani svainin suçu ne ayy ayy insan kıyamıyor yalnızlık çk zor biliyorum yarın bi gün bizde öyle olucaz belki ama ne yapalım
diobazen evlenim die de eşim sus kadın delirtme beni dio aynen benim suçum ne şimdi ben napim sessizim die de bu kadar da yapılmaz ki yakının da olalım tamam ama aynı ev yani olmazz şimdi kendimi yerine koyuorum ama şöle de bişey var ben kendimi fazlalık hissederdim benim yüzümden şunu yapamıolar bunu yapamıolar die :)

cnm benim dr da oyle demisti kist ya gider ya da yerini bebise birakir demisti bir sor doktoruna ne diyecek belki bsska bir kist cesididir bizdeki

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bız dun mısafırlıkten geldık gec saatte ve gece calısma oldu ama fazla yatamadım bu defa 5 dk ya durdum ya durmadım ben sabah banyo yapacaktım esım hasta olursun sımdı yap bu ısler kısmettır dedı sızce bakalım bu ay kısmetımızde ne var :) yarında benım mısafırım bugunden hazırlık yapacagım

anlayışlı olması gerek siz ayrı oturun mesafeyi koyun gerekirse arada gidersiniz yemek yersiniz oturursunuz ama bunun zamanına siz karar verirsiniz :) az yalnız otursun torun gelince verirsin bakar :):)

günaydın çalışmalar tutsunnnn innnşallah :):) benimde bugün 14.günüm bugün çalışma olsa mı ya da yarın eşimin doğum günü 15.gün mü çalışma olsa bilemedim :)

günaydın çalışmalar tutsunnnn innnşallah :):) benimde bugün 14.günüm bugün çalışma olsa mı ya da yarın eşimin doğum günü 15.gün mü çalışma olsa bilemedim :)

Amınnnn canım ınsallah hepımızınnnnnnnnnnnn tutsunnnnnnn :):) hım en son ne zaman ılıskı oldu canım bugun aksam erken saate olsun yarında gece yarısı gec olsun canım :) dogum gunu kutlu olsun canım senınle bebegınızle bırlıkte nıce mutlu yıllar sızınle lolsun :)

Kızlar pko luyum bal tarçın çörekotu yapmayı düşünüyorum ama Zararı olur mu kistleri büyütür mü bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…