- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
bir kadına tekme atmak sadece karnındaki bebeğin hakkıdır :) çok güzel bi söz günaydın milletKizlar nasilsiniz pasam bugun annesini tepikleyip durdu Rabbim su guzel duyguyu isteyen herkese yasatsin insaAllahhh
iki güncük kaldı inş ggelir bebişin bu ayAksam mesajini gormedim canim
bemde iyim cok sukur yok bat 27 kasim
sen nasilsin calisma yapiyomusun bebek icin?
haklısın tabi cnm orası öyle de buarada dayımla yengem de 10yıllık filan evliler onların da henüz bi bebeği yokinş onların da olur enkısa süreede sanırım evde tedaviyle ilgili bşi görecekler de anlıcaklar diye gerildim biras neyse buzlukta sigara börekleri varmış onları çıkardm
elisam güzel yürekli arkadaşım aminnn inşallah tatlıcım,herkesten güzel haberler bekliyorum Rabbimin izniyle
canım tek yaşıo kayınpederim vefat etti başka çocuğu da yok eşim tek çocuk ve eşim de aslında istemio o da rahat edemez zaten bilio ve bakalım ikna olmuş gibi ama kv kafasına girmezseKv tekmi yasiyor canim baska cocugu falan varmi bence ayni evde kabul etme herseyin kisitli olur istedigin gibi yatip kalkamazsiniz rahat edemezsiniz esini ikna et canim
Kış günü çalışmalarda nası sık sık olucak bilmiyorum: ) soğukta iş çıkışı eve gelip yemek aş derken hemen mayışıyo insan. Artık kalorifer ısısını artırıcaz biraz: ) çok mutluyum Allaha şükür her testim temiz çıktı bat ı beklemek bile çok keyifli. Bebek düşüncesi resmen hayata bağlıyo herşey tozpembe gözümde.. Bu kadar istemek bu kadar bağlanmak belki iyi değil ama karşı koyamıyorum duygularıma
diobazen evlenim die de eşim sus kadın delirtme beni dioyazık yalnızsa ona bir eş buluntöbe töbe yani svainin suçu ne ayy ayy insan kıyamıyor yalnızlık çk zor biliyorum yarın bi gün bizde öyle olucaz belki ama ne yapalım
cnm benim dr da oyle demisti kist ya gider ya da yerini bebise birakir demisti bir sor doktoruna ne diyecek belki bsska bir kist cesididir bizdekiCanlar napıyorsunuz bakamıyorum 3 gündür buralara benim adetim 8 gün sonunda nihayet dün bitti diyordum ama bugün akıntı geldi koyu kahve.. Çarşamba kontrole gitcem bakalım aşağıda durumlar nedir kist gitmiş mi yoksa yerini beğenip kalmış mı merak ediyorum bugün ecz ye gittim dk hapı almaya orda bi eczacı ablam var severim ilgilenir hep söledim kistim var diye onunda varmış 2 yık dk hapı kullandım gitmedi evlendim hamile kaldım ilk kontrole gittiğimde Dr kistin yok olmuş dedi dedi bana hamile kal atarsın bence dedi Kafamı karıştırdı
diobazen evlenim die de eşim sus kadın delirtme beni dioaynen benim suçum ne şimdi ben napim sessizim die de bu kadar da yapılmaz ki yakının da olalım tamam ama aynı ev yani olmazz şimdi kendimi yerine koyuorum ama şöle de bişey var ben kendimi fazlalık hissederdim benim yüzümden şunu yapamıolar bunu yapamıolar die :)
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bız dun mısafırlıkten geldık gec saatte ve gece calısma oldu ama fazla yatamadım bu defa 5 dk ya durdum ya durmadım ben sabah banyo yapacaktım esım hasta olursun sımdı yap bu ısler kısmettır dedı sızce bakalım bu ay kısmetımızde ne var :) yarında benım mısafırım bugunden hazırlık yapacagım
günaydın çalışmalar tutsunnnn innnşallah :):) benimde bugün 14.günüm bugün çalışma olsa mı ya da yarın eşimin doğum günü 15.gün mü çalışma olsa bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?