2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım çok sağ ol :) inşallah hepimizin musmutlu yılları olur eşlerimiz çocuklarımızla:) en son pazar sabah oldu sanırım bu akşam iyi olacak :) yarında duruma göre olsada olur olmasada çünkü benim yum a bi 3gün daha var diye düşünüyorum :)

Kızlar pko luyum bal tarçın çörekotu yapmayı düşünüyorum ama Zararı olur mu kistleri büyütür mü bilgisi olan var mı?

ben onu araştırdım zararı yazmıyor adetin 2.günü başlayıp on gün devam ettirin diyor ama sanki elf ters tepebiliyo bazılarında demişti o yüzden aklımda soru işareti var bir de öğütülmüşü değil normalini dişlerinle iyice çiğnemen gerekiyor yoksa yararı olmuyormuş

anlayışlı olması gerek siz ayrı oturun mesafeyi koyun gerekirse arada gidersiniz yemek yersiniz oturursunuz ama bunun zamanına siz karar verirsiniz :) az yalnız otursun torun gelince verirsin bakar :):)
açıkçası ona çocuğu verirsem nası yetiştirir bilmiorum vala kocamı zor yetiştirmiş hatta kocam kendi kendine büyümüş ama toruna ben bakcam diip duruo aman of baksın napim şimdi bide onun derdine düşmim

AMIN canım ınsallah :) bugun tam zamanı bır gun durup bır gun ıcın canım bugunu degerlendırın kuzum :) yarın zaten kendılıgınden olur bır dogum gunu kutlaması yaparsınız artık benımde bugun 17.gunum adet oldum bıttı yenı bat gelıyor zaman nasılda gecıyor

sen bunları düşünme kızdığında bir başına tüm gün bir evde ne yapsın hayatta bir amacı yok tek evladı da onu istemezse ne yapar diye düşün sakinleş eğer kötü davranır fesatlık ederse sende sabredersen rabbim karşısına çıkarır şüphesiz içini ferah tut mesafeni koru kötü anlarda böyle düşün :)hakkımızda hayırlısı :)

evet bu ay çok şükür çabuk geçti bende nasıl beklerim diyordum :):) bugün çalışma olsun yarında duruma göre :) senin bugün çalışma olsun bugün mü misafir gelecekti

evet bu ay çok şükür çabuk geçti bende nasıl beklerim diyordum :):) bugün çalışma olsun yarında duruma göre :) senin bugün çalışma olsun bugün mü misafir gelecekti

evet canım cok cabuk gectı bu ay cok sukur :) canım calısma dun gece oldu mısafırım yarın gelecek canım ben yarın geceyı degerlendırmeyı dusunuyorum dunden gıden azda olsa gıtmıstır dıye dusunuyorum gıtmıstır dımı

öyle elisim zaman su gibi akıyor baksana kaçıncı denememiz olmuş kaç bat geçmiş, diyorum valla bu durumda beklemek zor değil artık zaman ilaç gibi

tatlım yumoş hangi gün ortalama, yani bat niye geç o vakit

canım benim 35 günde bir geliyordu yazın bu durumda 17.gün idealdi ama geçen ay ov testinde 23 24 25 . günleri koyu gördüm ve 40.günde adet oldum o yüzden bu ay 14,16,18,20,22,24 şeklinde çalışmayı düşünüyorum belirsizlikten ötürü ama eşime zor gelecek bakalım nasıl olacak artık yapıcam bi şeyler :)

Aslında dinimizde de çocuğunun anne veya babasına evlenmek ister misin diye sorması abes bir durum değil. Hem dinimizde de var Yanlızlık Allah a mahsus.. belki o da istiyordur kendi düzeninde hayat sürmeyi

öyle elisim zaman su gibi akıyor baksana kaçıncı denememiz olmuş kaç bat geçmiş, diyorum valla bu durumda beklemek zor değil artık zaman ilaç gibi

Aynen gulum zaman herseyın ılacı derler ya zamanla ınsan herseye alısıyor ılk baslarda nasıl aglıyorduk mesela benım bu ay 6 denemen ınsallah tutar dıyorum

takviye,çerezimuz yap bari adama şimdi çaktım mevzuyu benim yum önümüzdeki salı veya çarşamba 16.gün

giden gitmiştir bende öyle düşünüyorum ama senin vücudun normal döngüsünde olsa adetin yum günlerin bitmiş olmalıydı ama geciktiği için 17.gün sanki son yum günlerin gibi geliyor o yüzden istedim ama sen nasıl hissediyorsan akıntını kasık ağrılarını takip et bu ara istersen hayırlısı bakalım :)

takviye,çerezimuz yap bari adama şimdi çaktım mevzuyu benim yum önümüzdeki salı veya çarşamba 16.gün

öyle dusunmek yok gulum bata kadar yuma daha yenı gırmıs gıbı calısacagız bız ılk defa bu sıklıkta calııyoruz bır gun durup bır gun bence böyle olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…