Amınnnn canım ınsallah hepımızınnnnnnnnnnnn tutsunnnnnnn :):) hım en son ne zaman ılıskı oldu canım bugun aksam erken saate olsun yarında gece yarısı gec olsun canım :) dogum gunu kutlu olsun canım senınle bebegınızle bırlıkte nıce mutlu yıllar sızınle lolsun :)
saol canim gelsin basimin ustune yeri variki güncük kaldı inş ggelir bebişin bu ay
Kızlar pko luyum bal tarçın çörekotu yapmayı düşünüyorum ama Zararı olur mu kistleri büyütür mü bilgisi olan var mı?
açıkçası ona çocuğu verirsem nası yetiştirir bilmiorum vala kocamı zor yetiştirmiş hatta kocam kendi kendine büyümüş ama toruna ben bakcam diip duruo aman of baksın napim şimdi bide onun derdine düşmimanlayışlı olması gerek siz ayrı oturun mesafeyi koyun gerekirse arada gidersiniz yemek yersiniz oturursunuz ama bunun zamanına siz karar verirsiniz :) az yalnız otursun torun gelince verirsin bakar :):)
gunaydın şekerlerrrrr
canım çok sağ ol :) inşallah hepimizin musmutlu yılları olur eşlerimiz çocuklarımızla:) en son pazar sabah oldu sanırım bu akşam iyi olacak :) yarında duruma göre olsada olur olmasada çünkü benim yum a bi 3gün daha var diye düşünüyorum :)
açıkçası ona çocuğu verirsem nası yetiştirir bilmiorum vala kocamı zor yetiştirmiş hatta kocam kendi kendine büyümüş ama toruna ben bakcam diip duruo aman of baksın napim şimdi bide onun derdine düşmim
AMIN canım ınsallah :) bugun tam zamanı bır gun durup bır gun ıcın canım bugunu degerlendırın kuzum :) yarın zaten kendılıgınden olur bır dogum gunu kutlaması yaparsınız artıkbenımde bugun 17.gunum adet oldum bıttı yenı bat gelıyor zaman nasılda gecıyor
tatlım yumoş hangi gün ortalama, yani bat niye geç o vakitçalışıyoruz çalışıyoruzzzsıkı sıkı çalışıyoruzda benim 14.gün artık bundan sonraki günler heyecanlı bende :)
Günaydın canım.. 31. hafta ve 63 gün kaldı yazıyor.. neden bilmem ama görünce o kdar mutlu oldum ki..gunaydın şekerlerrrrr
evet bu ay çok şükür çabuk geçti bende nasıl beklerim diyordum :):) bugün çalışma olsun yarında duruma göre :) senin bugün çalışma olsun bugün mü misafir gelecekti
öyle elisim zaman su gibi akıyor baksana kaçıncı denememiz olmuş kaç bat geçmiş, diyorum valla bu durumda beklemek zor değil artık zaman ilaç gibiAMIN canım ınsallah :) bugun tam zamanı bır gun durup bır gun ıcın canım bugunu degerlendırın kuzum :) yarın zaten kendılıgınden olur bır dogum gunu kutlaması yaparsınız artıkbenımde bugun 17.gunum adet oldum bıttı yenı bat gelıyor zaman nasılda gecıyor
tatlım yumoş hangi gün ortalama, yani bat niye geç o vakit
Aslında dinimizde de çocuğunun anne veya babasına evlenmek ister misin diye sorması abes bir durum değil. Hem dinimizde de vardiobazen evlenim die de eşim sus kadın delirtme beni dioaynen benim suçum ne şimdi ben napim sessizim die de bu kadar da yapılmaz ki yakının da olalım tamam ama aynı ev yani olmazz şimdi kendimi yerine koyuorum ama şöle de bişey var ben kendimi fazlalık hissederdim benim yüzümden şunu yapamıolar bunu yapamıolar die :)
öyle elisim zaman su gibi akıyor baksana kaçıncı denememiz olmuş kaç bat geçmiş, diyorum valla bu durumda beklemek zor değil artık zaman ilaç gibi
takviye,çerezimuz yap bari adamacanım benim 35 günde bir geliyordu yazın bu durumda 17.gün idealdi ama geçen ay ov testinde 23 24 25 . günleri koyu gördüm ve 40.günde adet oldum o yüzden bu ay 14,16,18,20,22,24 şeklinde çalışmayı düşünüyorum belirsizlikten ötürüama eşime zor gelecek bakalım nasıl olacak artık yapıcam bi şeyler :)
evet canım cok cabuk gectı bu ay cok sukur :) canım calısma dun gece oldu mısafırım yarın gelecek canım ben yarın geceyı degerlendırmeyı dusunuyorum dunden gıden azda olsa gıtmıstır dıye dusunuyorum gıtmıstır dımı
takviye,çerezimuz yap bari adamaşimdi çaktım mevzuyu benim yum önümüzdeki salı veya çarşamba 16.gün
doğru bak ilk 3 denemede ağladım şimdi nöötrüm ohh maşallah bizeAynen gulum zaman herseyın ılacı derler ya zamanla ınsan herseye alısıyor ılk baslarda nasıl aglıyorduk mesela benım bu ay 6 denemen ınsallah tutar dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?