2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydınlar olsun hatunlar.. Sefer ayının musibetcikleri evinizden, işinizden, her türlü mekanınızdan uzak olsun.. :)

aminn ben çıkarken kapıdan evime okudum eşime okudum aileme hep okudum :) rabbim kaza bela tüm müsibetlerden korusun sağlık mutluluk bereket versin evlerimize :)

Aslında dinimizde de çocuğunun anne veya babasına evlenmek ister misin diye sorması abes bir durum değil. Hem dinimizde de var Yanlızlık Allah a mahsus.. belki o da istiyordur kendi düzeninde hayat sürmeyi
biz konuştuk ddiki kv ben kocadan çok çektim kızım evlenmem kafam dinlek istediğimi yapıorum dio canım :)

öyle dusunmek yok gulum bata kadar yuma daha yenı gırmıs gıbı calısacagız bız ılk defa bu sıklıkta calııyoruz bır gun durup bır gun bence böyle olmalı :)
günaşırı olacak benimde bata kadar :) yumoşu da emin olmadığım için zaten eşim salı akşamı evde salı ilişki olur sonra perşembe olur gerisi kısmet

evet canım normal dongumde olsa sımdye bıtmıstı ve son 3 aylık adet tarıhımı gırdıgımde pazar gununu ovulasyon gunu olarak gosterıyor canım yanı su konuda ıcım rahat bır gun durup bır gun yaptıgımız ıcın esımın bugun yapacagını sanmıyorum canım kısmet artık kuzum ya hıc vucudumu dınlemıyorum canım bu ay :)

evet bencede böyle iyi gidiyor bir hafta daha bir gün arayla devam ederseniz edersek çok iyi olacak :)

Günaydın canım.. 31. hafta ve 63 gün kaldı yazıyor.. neden bilmem ama görünce o kdar mutlu oldum ki..
Rabbim nazardan korusun.. İnşaAllah rahat bir doğumun olur canım..

cok saol canım benım az kaldı hayırlısı ıle tokınızın ılk bebekı benden olacak sanırım 63 gunden az kaldı benım aralık sonu ocak bası bakalım sıpacık ne zaman gelecek allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın sen nasılsın

ıyım canım sen nasılsın bakalım nasıl gıdıyor

iyi gidiyor çalışıyoruzz üzümüm bakalım her zamanki gibi şans kısmet adet günlerim tam belli olmuyor o yüzden yumda belirsiz bol bol çalışalım bugünlerden sonra diyorum :) sen bebiş olunca girer misin yine buraya bebişlerle igilenirken buralarda olmak zor senin birde oğluşun var o yüzden arada yine görüşelim:)

günaşırı olacak benimde bata kadar :) yumoşu da emin olmadığım için zaten eşim salı akşamı evde salı ilişki olur sonra perşembe olur gerisi kısmet

Aynen canım boyle ıyı olur hem kafanda rahat oluyor yumdan cıktım tuttumu acaba dıye strese gırmıyorsun :)

dün yine hurma yedirdim kemik suyu çorba içirdim protein deposu oldu bizimki :) bugün ceviz muz günü bide keçiboynuzu pekmezi bulsam süper olacak :)

sen de benım gıbı bır hurma bır muz yedırıyorsun bende aynısını yapıyorum ama dun yedıremedım canım eve gec gelınce dırek yattık

ben bırakmam sızı yazarımm fırsat gectıkce elıme bakalım zorlu bı surec beklıyor benı gorecegız yardıma cagırırsam sasmayın artıkın

evet bencede böyle iyi gidiyor bir hafta daha bir gün arayla devam ederseniz edersek çok iyi olacak :)

evet tatlım benım ya cok ıyı olacak acaba yarın sabaha karsı kocısımı uyandırsam mı ama yarın deneme sınavı var enerjım gıtmesın der bana

sen de benım gıbı bır hurma bır muz yedırıyorsun bende aynısını yapıyorum ama dun yedıremedım canım eve gec gelınce dırek yattık

olsun bir gün moladan bir şey olmaz :):) elimizden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyoruz dün brokoli aldım ıspanak aldım bugün ıspanak yapıcam ama brokolide yapıcam çünkü canım çok çekiyo brokoliyi kaynatıp üzerine ev yoğurdu ve dağ sarımsağı rendeledim mi ohhh şifa markete döner :) tavsiye edilir kışın haftada 2 kere balık 2 kere brokoli :)

bayanlar neden akıntı takıbı yapmıyosunuz bak ben duzenlı adet goren bırı degıldım ama kırk yılda bır geneldede senede bır gelıyodu baska mesele koyu kıvamlı yumurta akı gıbı yapıskan uzayan akıntı gelıyo onu gorunce beraber olun hemen bu yumurtanızın catlayacagının habercısı kendınızı takıp edın farkına varacaksınız valla ben ıkısındede ole hamıle kaldım ozellıklede bunda akıntıyı gordum 1 saat sonra beraber oldum bebet geldı

evet tatlım benım ya cok ıyı olacak acaba yarın sabaha karsı kocısımı uyandırsam mı ama yarın deneme sınavı var enerjım gıtmesın der bana

yok yok canım deneme sınavı varsa kaldırma senin içine nasıl siniyorsa ben 2 günde biri zor yapıyorum üstüste hiç olmaz :) bir de kısmet biliyorsun :)

canım tek yaşıo kayınpederim vefat etti başka çocuğu da yok eşim tek çocuk ve eşim de aslında istemio o da rahat edemez zaten bilio ve bakalım ikna olmuş gibi ama kv kafasına girmezse
Himm anladim canim insallah kafasina girmez hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…