Günaydınlar olsun hatunlar.. Sefer ayının musibetcikleri evinizden, işinizden, her türlü mekanınızdan uzak olsun.. :)
biz konuştuk ddiki kv ben kocadan çok çektim kızım evlenmem kafam dinlek istediğimi yapıorum dio canım :)Aslında dinimizde de çocuğunun anne veya babasına evlenmek ister misin diye sorması abes bir durum değil. Hem dinimizde de varYanlızlık Allah a mahsus.. belki o da istiyordur kendi düzeninde hayat sürmeyi
günaşırı olacak benimde bata kadar :) yumoşu da emin olmadığım için zaten eşim salı akşamı evde salı ilişki olur sonra perşembe olur gerisi kısmetöyle dusunmek yok gulum bata kadar yuma daha yenı gırmıs gıbı calısacagız bız ılk defa bu sıklıkta calııyoruz bır gun durup bır gun bence böyle olmalı :)
giden gitmiştir bende öyle düşünüyorum ama senin vücudun normal döngüsünde olsa adetin yum günlerin bitmiş olmalıydı ama geciktiği için 17.gün sanki son yum günlerin gibi geliyor o yüzden istedim ama sen nasıl hissediyorsan akıntını kasık ağrılarını takip et bu ara istersen hayırlısı bakalım :)
üzümmmm nasılsınızz?
takviye,çerezimuz yap bari adamaşimdi çaktım mevzuyu benim yum önümüzdeki salı veya çarşamba 16.gün
doğru bak ilk 3 denemede ağladım şimdi nöötrüm ohh maşallah bize
evet canım normal dongumde olsa sımdye bıtmıstı ve son 3 aylık adet tarıhımı gırdıgımde pazar gununu ovulasyon gunu olarak gosterıyor canım yanı su konuda ıcım rahat bır gun durup bır gun yaptıgımız ıcın esımın bugun yapacagını sanmıyorum canım kısmet artık kuzum ya hıc vucudumu dınlemıyorum canım bu ay :)
Günaydın canım.. 31. hafta ve 63 gün kaldı yazıyor.. neden bilmem ama görünce o kdar mutlu oldum ki..
Rabbim nazardan korusun.. İnşaAllah rahat bir doğumun olur canım..
ıyım canım sen nasılsın bakalım nasıl gıdıyor
günaşırı olacak benimde bata kadar :) yumoşu da emin olmadığım için zaten eşim salı akşamı evde salı ilişki olur sonra perşembe olur gerisi kısmet
dün yine hurma yedirdim kemik suyu çorba içirdim protein deposu oldu bizimki :) bugün ceviz muz günübide keçiboynuzu pekmezi bulsam süper olacak :)
iyi gidiyor çalışıyoruzz üzümüm bakalım her zamanki gibi şans kısmet adet günlerim tam belli olmuyor o yüzden yumda belirsiz bol bol çalışalım bugünlerden sonra diyorum :) sen bebiş olunca girer misin yine buraya bebişlerle igilenirken buralarda olmak zor senin birde oğluşun var o yüzden arada yine görüşelim:)
evet bencede böyle iyi gidiyor bir hafta daha bir gün arayla devam ederseniz edersek çok iyi olacak :)
sorma bana da lazım o pekmezdün yine hurma yedirdim kemik suyu çorba içirdim protein deposu oldu bizimki :) bugün ceviz muz günübide keçiboynuzu pekmezi bulsam süper olacak :)
sen de benım gıbı bır hurma bır muz yedırıyorsun bende aynısını yapıyorum ama dun yedıremedım canım eve gec gelınce dırek yattık
evet tatlım benım ya cok ıyı olacak acaba yarın sabaha karsı kocısımı uyandırsam mı ama yarın deneme sınavı var enerjım gıtmesın der bana
Himm 2 guncuk kalmis insallah gobusune konmustur bebisin evet canim gun asiri calisiyoruz batima 6 gun kaldi bakalim hayirlisiAksam mesajini gormedim canim
bemde iyim cok sukur yok bat 27 kasim
sen nasilsin calisma yapiyomusun bebek icin?
Himm anladim canim insallah kafasina girmez hakkinda hayirlisi olsuncanım tek yaşıo kayınpederim vefat etti başka çocuğu da yok eşim tek çocuk ve eşim de aslında istemio o da rahat edemez zaten bilio ve bakalım ikna olmuş gibi ama kv kafasına girmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?