olsun bir gün moladan bir şey olmaz :):) elimizden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyoruz dün brokoli aldım ıspanak aldım bugün ıspanak yapıcam ama brokolide yapıcam çünkü canım çok çekiyo brokoliyi kaynatıp üzerine ev yoğurdu ve dağ sarımsağı rendeledim mi ohhh şifa markete döner :) tavsiye edilir kışın haftada 2 kere balık 2 kere brokoli :)
bayanlar neden akıntı takıbı yapmıyosunuz bak ben duzenlı adet goren bırı degıldım ama kırk yılda bır geneldede senede bır gelıyodu baska mesele koyu kıvamlı yumurta akı gıbı yapıskan uzayan akıntı gelıyo onu gorunce beraber olun hemen bu yumurtanızın catlayacagının habercısı kendınızı takıp edın farkına varacaksınız valla ben ıkısındede ole hamıle kaldım ozellıklede bunda akıntıyı gordum 1 saat sonra beraber oldum bebet geldı
bayanlar neden akıntı takıbı yapmıyosunuz bak ben duzenlı adet goren bırı degıldım ama kırk yılda bır geneldede senede bır gelıyodu baska mesele koyu kıvamlı yumurta akı gıbı yapıskan uzayan akıntı gelıyo onu gorunce beraber olun hemen bu yumurtanızın catlayacagının habercısı kendınızı takıp edın farkına varacaksınız valla ben ıkısındede ole hamıle kaldım ozellıklede bunda akıntıyı gordum 1 saat sonra beraber oldum bebet geldı
ben bırakmam sızı yazarımm fırsat gectıkce elıme bakalım zorlu bı surec beklıyor benı gorecegız yardıma cagırırsam sasmayın artıkın
yok yok canım deneme sınavı varsa kaldırma senin içine nasıl siniyorsa ben 2 günde biri zor yapıyorum üstüste hiç olmaz :) bir de kısmet biliyorsun :)
Mimmm benimde canim brokoli cekti gecen hafta bulamadim dunde gidemedim pazara esim gelince manava gondereyim esim sen hamile olmadan herseyi canin cekiyor hamile olunca yandim ben diyorolsun bir gün moladan bir şey olmaz :):) elimizden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyoruz dün brokoli aldım ıspanak aldım bugün ıspanak yapıcam ama brokolide yapıcam çünkü canım çok çekiyo brokoliyi kaynatıp üzerine ev yoğurdu ve dağ sarımsağı rendeledim mi ohhh şifa markete döner :) tavsiye edilir kışın haftada 2 kere balık 2 kere brokoli :)
Gunaydin fistiklar nasilsiniz
Bende iyiyim canim kv ye gidecegim birazdan gitmeden selam vereyim dedimgunaydın canım ıyıyım sen nasılsn
üzüm pazar sabahı ilişki oldu bizde ama dün bende uzayan akıntı oldu baktım baktım ilginç daha erken dedim bi de ben biraz sorunluyum akıntı konusunda fazla gelir benimki bugün de çalışma yapalım pazardan kalanlar ya da bugün olan işe yarar belki :)
aynen canım carsamba gece yarısnı degerlendırmeyı dusunyorum canım kısmet artık olursa canım benım esım bu ay nazlanmıyor canım beslenmesınden kaynaklanıyor ayrı bır ıstek var bu ay esımde ınsallah bu ıstek bebısı getırır canım
canım ya ben onuda denedım ama olmadı kısmet degılmıs demekkı sımdı oluruna bıraktım gun asırı ılıskı oluyor bata kadar
Bende iyiyim canim kv ye gidecegim birazdan gitmeden selam vereyim dedim
Mimmm benimde canim brokoli cekti gecen hafta bulamadim dunde gidemedim pazara esim gelince manava gondereyim esim sen hamile olmadan herseyi canin cekiyor hamile olunca yandim ben diyor
oyyy ben büyüğüyle top oynar küçüğünün altını bezlerimm seve seve çok güzel birini kolunun altına al birini kucağına bir resim çekil görelimm o mutlu halleri inşallah çok güzel ya bak hayal ettim şimdi :)
Amin canım.. Rabbim dularını kabul eylesin. :)aminn ben çıkarken kapıdan evime okudum eşime okudum aileme hep okudum :) rabbim kaza bela tüm müsibetlerden korusun sağlık mutluluk bereket versin evlerimize :)
benim eşimde bu ay maşallahkendi istiyor cumartesi çalışma oldu pazar dedim dün oldu bugün olmasın yok yine oldu dedim ahh bu gidişatı bir de yumda uygulasak :) hurmalara devam
hayırlısı tatlım sen oluruna bırak dedıgımıde gorursen tam gaz devam et
Aminn tatlimiyi yapmıssın canım Allah kolaylık versın tatlım
Anladım.. Ama kv nin dediği doğru biliyor musun..Çünkü ben ne kadar bekar(dul) hatun görsem, bir daha evlenmek mi ?yok istemem.. rahat hareket ediyorum.. kafam rahat diyorlar.. Dimek ki nelerden geçmişler.. :)biz konuştuk ddiki kv ben kocadan çok çektim kızım evlenmem kafam dinlek istediğimi yapıorum dio canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?