2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bencede bırsey olmaz canım :) evet canım cok ıyı yapmıssın brokılıyı bende cok sevıyorum ohhh yarasın kuzum benım :)

üzüm pazar sabahı ilişki oldu bizde ama dün bende uzayan akıntı oldu baktım baktım ilginç daha erken dedim bi de ben biraz sorunluyum akıntı konusunda fazla gelir benimki bugün de çalışma yapalım pazardan kalanlar ya da bugün olan işe yarar belki :)

canım ya ben onuda denedım ama olmadı kısmet degılmıs demekkı sımdı oluruna bıraktım gun asırı ılıskı oluyor bata kadar

ben bırakmam sızı yazarımm fırsat gectıkce elıme bakalım zorlu bı surec beklıyor benı gorecegız yardıma cagırırsam sasmayın artıkın

oyyy ben büyüğüyle top oynar küçüğünün altını bezlerimm seve seve çok güzel birini kolunun altına al birini kucağına bir resim çekil görelimm o mutlu halleri inşallah çok güzel ya bak hayal ettim şimdi :)

yok yok canım deneme sınavı varsa kaldırma senin içine nasıl siniyorsa ben 2 günde biri zor yapıyorum üstüste hiç olmaz :) bir de kısmet biliyorsun :)

aynen canım carsamba gece yarısnı degerlendırmeyı dusunyorum canım kısmet artık olursa canım benım esım bu ay nazlanmıyor canım beslenmesınden kaynaklanıyor ayrı bır ıstek var bu ay esımde ınsallah bu ıstek bebısı getırır canım

Mimmm benimde canim brokoli cekti gecen hafta bulamadim dunde gidemedim pazara esim gelince manava gondereyim esim sen hamile olmadan herseyi canin cekiyor hamile olunca yandim ben diyor

tatlım o akıntı yumurtanın catlamadan oncekı habercısı ımıs yanı ondan hemen sonra olman gerekıyor takıp et bundan sonra eger canlı sperm varsa dollenır ıcerde hadı bakalım o akıntı sureklı gelen bı akıntı degıl sadece bır kere gelır camasırında cok net bellı olur yada sılınınce peceteye bulasır bak takıp et kendını cok rahat anlayacaksın

benim eşimde bu ay maşallah kendi istiyor cumartesi çalışma oldu pazar dedim dün oldu bugün olmasın yok yine oldu dedim ahh bu gidişatı bir de yumda uygulasak :) hurmalara devam

Mimmm benimde canim brokoli cekti gecen hafta bulamadim dunde gidemedim pazara esim gelince manava gondereyim esim sen hamile olmadan herseyi canin cekiyor hamile olunca yandim ben diyor

gönder gönder alsın yiyin benim eşim sade sevmez yoğurtla bende kremalı çorba yaparım onu içer :) benimde öyle her şeyi canım çekiyor bu ara dedim hamiş olsam yanmıştık :) ama belki sen hamişsindir :) 6 gün kalmış

cekılırım tabıkıde tatlım koyarım sıze bakarsınız fırsatım oldukca bırakmam sızı ben

benim eşimde bu ay maşallah kendi istiyor cumartesi çalışma oldu pazar dedim dün oldu bugün olmasın yok yine oldu dedim ahh bu gidişatı bir de yumda uygulasak :) hurmalara devam

masallah canım masallah boyle devam etsın erkegın ıstemesıde cok onemlı bu tempo yumdada devam eder canım sen yumda hurma sayısını arttır olmazsa valla hurmanın boyle etkısı oldugunu bılmıyordum ben

hayırlısı tatlım sen oluruna bırak dedıgımıde gorursen tam gaz devam et

tamam canım dıkkat edecegım ama benım akıntım geldı sankı arada parca parca zaten 10 gundur duzenlu hatta bat bıttgınden berı duzenlı yogun ılıskı var kısmette varsa olur cnım duzenlı ılıskı oldugu ıcın ıcım rahat

biz konuştuk ddiki kv ben kocadan çok çektim kızım evlenmem kafam dinlek istediğimi yapıorum dio canım :)
Anladım.. Ama kv nin dediği doğru biliyor musun..Çünkü ben ne kadar bekar(dul) hatun görsem, bir daha evlenmek mi ?yok istemem.. rahat hareket ediyorum.. kafam rahat diyorlar.. Dimek ki nelerden geçmişler.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…