- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
Aynen canım cok sukur ısımız var calısmaya alısmıs kısıler olarak evde duramayız artık :)
Allaha şükür...iyi maşaAllah.Ben bugün ben bugün sohbetinize biraz göz misafiri oldum. benimde nacizane bir tavsiyem var
yumoşları yaklaşanlar için söylüyorum ben bir çok şey denedim hamile kaldığım ay ama b1.si Allah ol dedi 2. vesile olduğuna inandığım olay ''YAKI'' kızlar yumurtlama tarihine 1-2 gün kala yakı yapıştırın belinize rahim bölgesini sıcak tutuyor ve bence gerçekten işe yarıyor.denemenin zararı olmaz kızlar
tabıkı 6 yasında basladım evde oturmamaya 29 yasındayım hala dısarlardayım:):)
canım iyiyim bende sağol... dr. dan da olumlu şeyler duydum daha iyi oldum :) 12. günümdeyim doktor bir kaç güne yumurtlarsın dedi.. bugnden itibaren basla çalışmaya dedi..Merhaba canım ıyıyız sen nasılsın canım hım ne guzel canım bu aybızde öyle yapıyoruz gun asırı ılıskı hadı bakalım bu ay hamıs patlaması olsn ınsallah tahlıllerde temız cıkacak canım bugun kacıncı gunun canım
canım iyiyim bende sağol... dr. dan da olumlu şeyler duydum daha iyi oldum :) 12. günümdeyim doktor bir kaç güne yumurtlarsın dedi.. bugnden itibaren basla çalışmaya dedi..
bakalım bu ayda olmazsa eşim dr.a görünecek.. senın kaçıncı günün canım ?
oh maşallahh senın yum. olmuştur sanırım ama calısmayı bırakmaman lazım bir kaç gün daha :) inş. üzel haberler verebiliriz... kasım ayına bakıyorum da çok talihsiz geçmiş bu ay.. aralık listesi şenlenir inş. :)Sevındım canım daha ıyı olur ınsallah guzel sonuclar alırsın ıyı degerlendır canım bugunlerı benım bugun 17 gunum canım
ayy sımdı ısteyım ama buradada oyleyım valla menepozlu kadınlar gıbı sıgamadım bır yere:) esımde rahat batyor dıyor:) gıdıp adamın kulagıyla falan sekıl yapıyorum yazık oda hasta bana karısmıyor:)
oh maşallahh senın yum. olmuştur sanırım ama calısmayı bırakmaman lazım bir kaç gün daha :) inş. üzel haberler verebiliriz... kasım ayına bakıyorum da çok talihsiz geçmiş bu ay.. aralık listesi şenlenir inş. :)
haklısın canım ya eşimde öle diyo...bide koskoca ev eşya çok torla topla uzan zıpla derken riske atmamak lazım hayırlısı olsun bakalım...senin durumlar nasıl bekliyrsun galiba ne ollcak diye...
Allaha şükür...iyi maşaAllah.Ben bugün ben bugün sohbetinize biraz göz misafiri oldum. benimde nacizane bir tavsiyem var
yumoşları yaklaşanlar için söylüyorum ben bir çok şey denedim hamile kaldığım ay ama b1.si Allah ol dedi 2. vesile olduğuna inandığım olay ''YAKI'' kızlar yumurtlama tarihine 1-2 gün kala yakı yapıştırın belinize rahim bölgesini sıcak tutuyor ve bence gerçekten işe yarıyor.denemenin zararı olmaz kızlar
ufff kızlar sıkıldım ya ıkı gundur bır acayıp oldum oldugum yere sıgamıyorum uykum gelıyor uyuyamıyorum tv ızleyeyım dıyorum ızleyemıyorum bır dengesızlık var ama cozemedımneden oluyorkı
benımde bazen öyle olur canım hıcbırsey yapmak ıstemez bu sıralar calısmak falan ıstemıyorum ama ıkı yıldır aralıksız calısıyor yıllık ızın falan kullanmadım 3 seneme donecegım 3 gun sonra cok sıkıldım bu sıralar ev hanımı olmak ıstıyorum :) havalarda cok etkılıyor
aynen bende bu aralar evde olup yataktan çıkmak istemiyorum. nolcak böyle yaaaa. işyerinde de verimim düştü erteliyorum sürekli bigün patlıcak ya hadi hayırlısı. neyse gizlice kk da takılmaya devam :)
bende calısyor gıbı gorunuyorum calısam 1 saatte yapacagım ısı gunlerdır surunduruyorum burda sohbetle kafamız dagılıyor en azından :)
aynen. neyse bugün biraz daha iyiydim baya bi iş yaptım. şimdi kendimi burayla ödüllendiriyorum. zaten saat 6 yada bişey kalmadı :)
hım ıyı yapmıssın bende bıraktım calısmayı sende 6dacıkıyorsun daha 1 saat 20 dakıka var zaman gecmek bılmıyor :)
iyiyizz siz nasılsınızzz bebişinin tırnakları oluşmaya başlamış ooo annesini çizer valla dikkatli ol :)
sağ ol tavsiyelerin için evet önce rabbim ol derse ama çalış kulum vereyim kısmında iş bize düşüyor yakı nasıl kullanılıyor yani yapıştırıyorsun tüm gün öyle mi kalıyor nasıl bi şey :)
toparlanmam lazım yoksa kendimi kötü hissedeceğim yine. neyse bugün de bir geçsin de yarın çok çalışırım
evet yaa kuzumun tırnakları oluşuyomuş ya kaçıncı olursa olsun hepsi ayrı bir heyecan,bekleyiş Rabbim sağlıklı salih bir evlat versin.:)
gelelim yakıya kuzucum tam kalçanın üst kısmına yapıştır 1 gün dursun dayanabilirsen :) ama mutlaka bir gün dursun
eczanelerden alabilirsin bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?