evet yaavv ikizler tanıyorum o burcuuuuu..bosver ya hep duz hayat olmazkı bende oyleyım ee zaten ıkızler olarak dengesızlık benım ısım :)
aynen canım ya geldi geçti ve bir hafta var adetime..lakin biz bu ay bişe yapmadık çünkü ev taşıma olayı falan vardı her an olabilirdi heralde aralığa kaldı taşıma olayı belki biraz daha uzun süre olabilir...napcağımı bilmiyom ne güzel bebiş düşüncektik. halada kararsızım istiyorum ama korkuyorumda bişe falan olursa die taşımaya denk gelirse...napcammm ben yaaaa
ufff kızlar sıkıldım ya ıkı gundur bır acayıp oldum oldugum yere sıgamıyorum uykum gelıyor uyuyamıyorum tv ızleyeyım dıyorum ızleyemıyorum bır dengesızlık var ama cozemedımneden oluyorkı
rahat fazla geldi sanabu kış gününde sıcacık evinde daha ne istiyorsun :):):)
ben bıle yoruluyorum :)evet yaavv ikizler tanıyorum o burcuuuuu..
evet bende ev hanımı olsam muge anlı falan ızlesem hep uyusam :)benımde bazen öyle olur canım hıcbırsey yapmak ıstemez bu sıralar calısmak falan ıstemıyorum ama ıkı yıldır aralıksız calısıyor yıllık ızın falan kullanmadım 3 seneme donecegım 3 gun sonra cok sıkıldım bu sıralar ev hanımı olmak ıstıyorum :) havalarda cok etkılıyor
evet bende ev hanımı olsam muge anlı falan ızlesem hep uyusam :)
haklısın canım ya eşimde öle diyo...bide koskoca ev eşya çok torla topla uzan zıpla derken riske atmamak lazım hayırlısı olsun bakalım...senin durumlar nasıl bekliyrsun galiba ne ollcak diye...riske atma bizim dikkat etmemiz gerek biliyorsun ilk defa olmuyor kendimizi koruyup kollamamız gerek istersen bu dönemi bir atlat ya da taşınmada kendini yorma kısmet nasip ikisini birden istiyorsun biliyorum :)
canim ben pazartesiden pazartesiye kadar 6 iliski olmus bende sasirdim vay be dedim dun gece esim bu sondu deme dedi evet dedim artik biz nezaman istersek simdiden ben ppersembeye hazirlaniyorum ama artik gecti yum gunlerimeslerı bırazcık yormak lazım o zaman canım :)
canim ben pazartesiden pazartesiye kadar 6 iliski olmus bende sasirdim vay be dedim dun gece esim bu sondu deme dedi evet dedim artik biz nezaman istersek simdiden ben ppersembeye hazirlaniyorum ama artik gecti yum gunlerim
evet canim bos bos beklenmiyor hatta kan testi yapsam diye dusunuyorum pazar gunu kararsizim biran evvel beklemekten kurtulayim diyorumMasallah canım masallah ben sayamadım ne kadar oldugunu bızımde olmustur bayagı adamlar alısıyor demekkısız yınede devam edın canım bu haftayı bıtırın artık bu sayede batta yaklasmıs olur
evet canim bos bos beklenmiyor hatta kan testi yapsam diye dusunuyorum pazar gunu kararsizim biran evvel beklemekten kurtulayim diyorum
sabredecegimbence bekle canım benım gunum gecerse 10 gun bekleyecegım
sabredecegim
Allaha şükür...iyi maşaAllah.Ben bugün ben bugün sohbetinize biraz göz misafiri oldum. benimde nacizane bir tavsiyem variyiyiz canım cok sukur sen nasılsın bebıs nasıl
evet ya yıllık ıınde bıle sıkılıyorum oyle sureklı gezmeyıde sevmıyorum :) neysekı ısımız var:)ohhh ıstedıgın gıbı yat kalk dınlen ben o programları ızlıyemıyorum canım ya ama ben cok uzun evde kalamam sıkılırım canım soyle bırkac gun olsa kafamı bosaltsam yeter :)
Sen bu videoyu nerden buldun ve ben izlerken niye bukadar ağladım hiç bilmiyorum ama çok teşekkür ederim :)GÜNAYDIN KIZLAR BAYADIR GÖRÜŞEMİYORUZ BENDEN SİZLERE GELSİN
evet ya yıllık ıınde bıle sıkılıyorum oyle sureklı gezmeyıde sevmıyorum :) neysekı ısımız var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?