2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

riske atma bizim dikkat etmemiz gerek biliyorsun ilk defa olmuyor kendimizi koruyup kollamamız gerek istersen bu dönemi bir atlat ya da taşınmada kendini yorma kısmet nasip ikisini birden istiyorsun biliyorum :)

benımde bazen öyle olur canım hıcbırsey yapmak ıstemez bu sıralar calısmak falan ıstemıyorum ama ıkı yıldır aralıksız calısıyor yıllık ızın falan kullanmadım 3 seneme donecegım 3 gun sonra cok sıkıldım bu sıralar ev hanımı olmak ıstıyorum :) havalarda cok etkılıyor

rahat fazla geldi sana bu kış gününde sıcacık evinde daha ne istiyorsun :):):)

ayy sımdı ısteyım ama buradada oyleyım valla menepozlu kadınlar gıbı sıgamadım bır yere:) esımde rahat batyor dıyor:) gıdıp adamın kulagıyla falan sekıl yapıyorum yazık oda hasta bana karısmıyor:)

evet bende ev hanımı olsam muge anlı falan ızlesem hep uyusam :)

evet bende ev hanımı olsam muge anlı falan ızlesem hep uyusam :)

ohhh ıstedıgın gıbı yat kalk dınlen ben o programları ızlıyemıyorum canım ya ama ben cok uzun evde kalamam sıkılırım canım soyle bırkac gun olsa kafamı bosaltsam yeter :)

riske atma bizim dikkat etmemiz gerek biliyorsun ilk defa olmuyor kendimizi koruyup kollamamız gerek istersen bu dönemi bir atlat ya da taşınmada kendini yorma kısmet nasip ikisini birden istiyorsun biliyorum :)
haklısın canım ya eşimde öle diyo...bide koskoca ev eşya çok torla topla uzan zıpla derken riske atmamak lazım hayırlısı olsun bakalım...senin durumlar nasıl bekliyrsun galiba ne ollcak diye...

eslerı bırazcık yormak lazım o zaman canım :)
canim ben pazartesiden pazartesiye kadar 6 iliski olmus bende sasirdim vay be dedim dun gece esim bu sondu deme dedi evet dedim artik biz nezaman istersek simdiden ben ppersembeye hazirlaniyorum ama artik gecti yum gunlerim

canim ben pazartesiden pazartesiye kadar 6 iliski olmus bende sasirdim vay be dedim dun gece esim bu sondu deme dedi evet dedim artik biz nezaman istersek simdiden ben ppersembeye hazirlaniyorum ama artik gecti yum gunlerim

Masallah canım masallah ben sayamadım ne kadar oldugunu bızımde olmustur bayagı adamlar alısıyor demekkı sız yınede devam edın canım bu haftayı bıtırın artık bu sayede batta yaklasmıs olur

Masallah canım masallah ben sayamadım ne kadar oldugunu bızımde olmustur bayagı adamlar alısıyor demekkı sız yınede devam edın canım bu haftayı bıtırın artık bu sayede batta yaklasmıs olur
evet canim bos bos beklenmiyor hatta kan testi yapsam diye dusunuyorum pazar gunu kararsizim biran evvel beklemekten kurtulayim diyorum

iyiyiz canım cok sukur sen nasılsın bebıs nasıl
Allaha şükür...iyi maşaAllah.Ben bugün ben bugün sohbetinize biraz göz misafiri oldum. benimde nacizane bir tavsiyem var
yumoşları yaklaşanlar için söylüyorum ben bir çok şey denedim hamile kaldığım ay ama b1.si Allah ol dedi 2. vesile olduğuna inandığım olay ''YAKI'' kızlar yumurtlama tarihine 1-2 gün kala yakı yapıştırın belinize rahim bölgesini sıcak tutuyor ve bence gerçekten işe yarıyor.denemenin zararı olmaz kızlar

ohhh ıstedıgın gıbı yat kalk dınlen ben o programları ızlıyemıyorum canım ya ama ben cok uzun evde kalamam sıkılırım canım soyle bırkac gun olsa kafamı bosaltsam yeter :)
evet ya yıllık ıınde bıle sıkılıyorum oyle sureklı gezmeyıde sevmıyorum :) neysekı ısımız var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…