aynen ama ben toparlayamıyorum kendımı ıse veremıyorum yıllık ızın almayı duusnuyorum :)
alma ya bulantıların olursa o zaman alırsın :)
canım akıntı oluyor ya yapışkan o zaman kullan işte bende 2 gün durdu yumrt 3 gün önceydiaminn amin allah sağlığınızı daim etsin ikinizinde hayır üçünüzünde :) pekide benim yum zamanım çok belirsiz17.gün yapsam mı :) bu ay denemesiz gidiyor hiç bir şey yapmıyorum ama bakalım aklımda sorular :)
zaten birde ovü testi kullanıyorsun dimi senin çizgi belirince yapıştır işte
teşekkür ederim elifim
tamam canım hayırlısı olsun ama denemenin zararı olmaz yararı olur inanıyorum ben.ben okuldaykende sürekli kullanırdım branşım gereği sürekli ağrım olurdu kaslarım da. yakıyı ısıtmak için kullanırdım. spermlerin sıcak ortamda daha rahat yumurtayla aşk yaşadığını öğrenince denedim ve o ay hamile kaldım 3 aydan sonra belki vesileydi ama ben herkese tavsiye ederim.inşaAllah isteyen herkese verir Mevlam...Kullanmıyorum bu ay her şeyi bıraktım yakı meselesinide değerlendireceğim sağol paylaştığın için umarım bu ay umutlar devretmez :)
anammm bacım gelmiş kısss napıyon dersler nasıl gidiyor bakimm çalışıyomusun derslerine hıı;???teşekkür ederim elifim
tamam canım hayırlısı olsun ama denemenin zararı olmaz yararı olur inanıyorum ben.ben okuldaykende sürekli kullanırdım branşım gereği sürekli ağrım olurdu kaslarım da. yakıyı ısıtmak için kullanırdım. spermlerin sıcak ortamda daha rahat yumurtayla aşk yaşadığını öğrenince denedim ve o ay hamile kaldım 3 aydan sonra belki vesileydi ama ben herkese tavsiye ederim.inşaAllah isteyen herkese verir Mevlam...
canım zaten kullandığın şey sağlık amaçlı o amaçla kullandığını demezsin olur biter ağrılarım var dersin kuzumm :)amin canım rabbim gönlüne göre versin bende eğer albilirsem alacağım eşim çok çabuk farkeder öyle şeyleri sırtımda görünce kızabilir :) o yüzden biraz zor bakalım :)
demı kesınlıkle haklısın canım :) hastalık falan anlamam malum işide yapmamız lazım :):)zaten hastayım bide sen hasta ediyorsun demiştir olur olur bana da aşırı sinir heyecan istek hepsinin uç noktaları geliyor arada geçeceği için üstünde durma nasıl hissediyorsan öyle yaşa :)
Ne güzel cnm çok sevindim inşallah het şey güzel gider de bebişin seninle olur devam çalışmalara o zaman :)selam arkadaşlar nasılsnız??
ben bugün doktora gittim.. az önce geldim.. yumurtalıklarıma baktı 16 mm olmuş sol yumurtan dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki önerdi :) bi kaç kan testi istedi onlarıda sabah yapptıracağım onlarda temiz çıkarsa smear de temiz çıkarsa bi sorun yok gibi görünüyor.. :)
evet benımde sıkıntım omerhabalar bende aynı durumdayım akşama kadar offff lamaktan bi hal oldumhavalardan heralde. bir de bu bekleme süreçleri sıkıyor galiba herşey bi an önce olsun istiyorum...
Evet canim grusuyrum bir kiz bir erkek aralik 15 gibi dogucak Allah nasip ederse insallah burcumunda kizi olacak oda ocak ortasinda dogurucak Allahin izniyleeesweet42 Canm mnspapatya napti dogum yaptimi ikizlerinin cinsiyeti neymis gorusuyomusun
teste gerek yk canım çünkü bişe olmadı korunduk yani:)hayırlısı olsun bakalım vardır bir hayr teşekkür ederimm canım kira derdinden kurtulduk...seninde tam gününmüş seninde düzenin gayet normal 14. günden snra tamaen sona kadar devam tatlım:) ben 12. günde hissettim o günden itibaren başladı ama olmadı işte...hayırlısı olsun az kalmış erken gebelik testi yap istersen şu ara taşınma olayları varsa ama riske atma evini güzelce yerleştir diz temizle sonraa güzelce çalışırsınız :) hayırlı olsun yeni eviniz :) allah güle güle otrumayı nasip etsin :) bende 14.günümdeyim bugünden itibaren iki günde bir devam diye düşünüyorum bakalım kısmet :)
Masallah ne kadar sansli canm ya pkolu ilk aydan hamile kaldi ve ikiz bir kiz bir.erkek masallah rabbim sagliklariyla kucagina almayi nasip.etsin insallah. Ikizler genelde erken doguya ya ondan merak ettim sonuna kadar dursunlar.insallah burcuya da masallah onu gecenlerde birinin takip listesinde gordum baktim gordum kizi olacagini kendi gibi guzel bi kizi olur insallah :) darisi da bizlere olsunEvet canim grusuyrum bir kiz bir erkek aralik 15 gibi dogucak Allah nasip ederse insallah burcumunda kizi olacak oda ocak ortasinda dogurucak Allahin izniyleee
Insallah canim ewet sinemin gonlune gore verdi Allah insallah zamaninda sorunsuz dogsunlar insallahhh :)Masallah ne kadar sansli canm ya pkolu ilk aydan hamile kaldi ve ikiz bir kiz bir.erkek masallah rabbim sagliklariyla kucagina almayi nasip.etsin insallah. Ikizler genelde erken doguya ya ondan merak ettim sonuna kadar dursunlar.insallah burcuya da masallah onu gecenlerde birinin takip listesinde gordum baktim gordum kizi olacagini kendi gibi guzel bi kizi olur insallah :) darisi da bizlere olsun
aynen ama ben toparlayamıyorum kendımı ıse veremıyorum yıllık ızın almayı duusnuyorum :)
benim bu sene yıllık iznim de kalmadı. geçen sene kürtajlardan sonra hemen toplayamadım kullanmak zorunda kaldım. marttan sonra yeni hakkım olacak işte. bu seneki yıllık iznimi hamiş olarak geçiririm inşallah.
Hım anladım ınsallah ıstedıgın gıbı olur yasadıgın acıları Rabbım bır daha yasatmasın gobusunu severek gecırırsın ınsallah yıllık ıznnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?