2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evett evettt. Artık guzel dusunelimmn guzel seyler olsun inss tam gaz devammnn

Bızım ızleyecegımız yol bellı oldu sanırım eslerımıze hurmaları cevızlerı muzları yedırecegız 2 gunde bır ılıskıye devam edecegım Rabbım nasıp ettıyse gelecek bebegımız :)

canım o ne oluyor bılmıyorum ama hemsıre normal demıs demekkı hersey yolunda
cnm bişiler buldm da gelişmiş yum başına 200 oluyomuş bu bnm hemen hemen 5 yumun ii olduğunu gösteriyo sanırım dr bu duruma göre doz artırıp azaltıyomş ama 3-4-5bin çıkanlar oluyomş bu rakamlar çok yüksek deniyo inş sağlıklıdır yumlarım

Anladım canım ınsallah canım saglıklıdır sen ıcını ferah tut cnm guzel olacak hersey :)

selam arkadaşlar nasılsnız??
ben bugün doktora gittim.. az önce geldim.. yumurtalıklarıma baktı 16 mm olmuş sol yumurtan dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki önerdi :) bi kaç kan testi istedi onlarıda sabah yapptıracağım onlarda temiz çıkarsa smear de temiz çıkarsa bi sorun yok gibi görünüyor.. :)

Merhaba canım ıyıyız sen nasılsın canım hım ne guzel canım bu aybızde öyle yapıyoruz gun asırı ılıskı hadı bakalım bu ay hamıs patlaması olsn ınsallah tahlıllerde temız cıkacak canım bugun kacıncı gunun canım

Bızım ızleyecegımız yol bellı oldu sanırım eslerımıze hurmaları cevızlerı muzları yedırecegız 2 gunde bır ılıskıye devam edecegım Rabbım nasıp ettıyse gelecek bebegımız :)

inşallah evet stres yapmadan iki günde bire devam edelim :)

Kasım'da aşk başkadır. Eşler böyleyken verimli bir liste bekliyorum bu ay

ufff kızlar sıkıldım ya ıkı gundur bır acayıp oldum oldugum yere sıgamıyorum uykum gelıyor uyuyamıyorum tv ızleyeyım dıyorum ızleyemıyorum bır dengesızlık var ama cozemedımneden oluyorkı

canım bana da olur arada daha yakın zamanda idi nasıl için sıılıyoorr eşimde yanımdaydı dedim benim ruhum daralıyorr..tv den tat almıyom dışarı çıkmak istemiyom uyuyamıyom valla bana da oluyorr bazen ama şükür geçiyoorr..

evet ya nıye oyle oluyorkı gecer mutlaka havaların kasvetınden olabılır sureklı kapalı :)

iyiyim sağ ol canım sen nasılsın int yoktu diye giremedin sanırım uzun ara verdin bu arada bat gelmiş geçmiş olacaktı ne oldu merak ettim?
aynen canım ya geldi geçti ve bir hafta var adetime..lakin biz bu ay bişe yapmadık çünkü ev taşıma olayı falan vardı her an olabilirdi heralde aralığa kaldı taşıma olayı belki biraz daha uzun süre olabilir...napcağımı bilmiyom ne güzel bebiş düşüncektik. halada kararsızım istiyorum ama korkuyorumda bişe falan olursa die taşımaya denk gelirse...napcammm ben yaaaa

evet ya nıye oyle oluyorkı gecer mutlaka havaların kasvetınden olabılır sureklı kapalı :)
valla oluyorrr kızz ben bazen tam tersi olur acayip şımaarasım gelirr dengesizim yahu..eşim sen böylemiydin ya inanamıyorum der şarkılar söylerim değişik değişik oynarım sonra derim iyi şımardıımm..:)..gecer canım merak etme...

bosver ya hep duz hayat olmazkı bende oyleyım ee zaten ıkızler olarak dengesızlık benım ısım :)

rahat fazla geldi sana bu kış gününde sıcacık evinde daha ne istiyorsun :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…