Bat a kaldi 4 gun heycandan uykum kacti.bugun butun gun midem bulandi simdi biraz gecti.bu kandirikci belirtiler her ay kendini asiyor.simdiden bulantimi olur.cok fena duygularimla oynuyor.
Keske oyle olsa ama sanmiyorum.gogusler bu ay tirt cok az agrim var.en buyuk belirti bence gogus agrisi o da yok malesef.İnşallah bu sefer oynamıyodur canımm... Olurmu olur yani
Keske oyle olsa ama sanmiyorum.gogusler bu ay tirt cok az agrim var.en buyuk belirti bence gogus agrisi o da yok malesef.
Canimm ne dedi o salak sekreter ona neymis ne haddineymis yorum yapmak ? Ayrica ne olursa olsun bir yil olmadan hicbi dr olumsuz konusmamali o dr kendine müşteri aramis bence sikma canini lovelycim ferah tur icini ama kontrol icin ben de yaptirmandan yanayim ne olur me olmaz onlemimiiz alalimKızlar ben bugün arkadaşımın keseyi görmek için onunla doktora gittim. Çok şükür kese çok güzeldi. Bebeği göremedik ama kalp atışını duyduk ve gördük 6 haftalık olmasına rağmen. Bende kendisinden randevu almak istediğimi 6 aydır ovulasyon testi deneyip gebelik elde edemediğimi söyleyince adam 1-2 aydır deneseydin bir şey demezdim ama 6 ay ovulasyon testi deneyenler için uzun bir süre dedi ve muayene olmam gerektiğini söyledi. Dışarı çıkıncada sekreteri çok olumsuz konuştu ağladım çok üzüldüm. Cts'ye başka bir doktordan eşim ve kendim için randevu aldım.
cok iyi yapmissin canim hayirlisi olsun hersey allahtan ne sekil olursa olsun rabbim kucagina verecek bebisiniKızlar ben bugün arkadaşımın keseyi görmek için onunla doktora gittim. Çok şükür kese çok güzeldi. Bebeği göremedik ama kalp atışını duyduk ve gördük 6 haftalık olmasına rağmen. Bende kendisinden randevu almak istediğimi 6 aydır ovulasyon testi deneyip gebelik elde edemediğimi söyleyince adam 1-2 aydır deneseydin bir şey demezdim ama 6 ay ovulasyon testi deneyenler için uzun bir süre dedi ve muayene olmam gerektiğini söyledi. Dışarı çıkıncada sekreteri çok olumsuz konuştu ağladım çok üzüldüm. Cts'ye başka bir doktordan eşim ve kendim için randevu aldım.
bende tam tersi oldu canim bir hafta onceden belim ve heryerim agrirdi agrimaidi sivilce cikardi cikmadi yani herkeste farkli olabilir.Bende tam bunu soracaktım. Benim her adet döneminde 1 hafta öönceden göğüslerim ağrır acır ve büyür. O yüzden onu hep regl belirtisi olarak gördüm. Regl döneminde bunu yaşayan kişi hamile olduğu zamanda yaşarmı yoksa tam tersimi olur?
Amin elisam hep birlikte hamile kalalım inşallah aralık ayı bereketli olsun hepimize bu akşam işten gelince ovu test yaptım epey silikti muhtemelen 1-2 gün içinde koyulaşır ya da erken yumurtladıysam koyuluk dahada azalır bilemiyorum.. 3saat içecek almadım idrarımı tutup yaptım testi.. Bugün 12. günüm.. Günaşırı çalışırız muhtemelen sen ovu test kullanmıyo musun?
teste gerek yk canım çünkü bişe olmadı korunduk yani:)hayırlısı olsun bakalım vardır bir hayr teşekkür ederimm canım kira derdinden kurtulduk...seninde tam gününmüş seninde düzenin gayet normal 14. günden snra tamaen sona kadar devam tatlım:) ben 12. günde hissettim o günden itibaren başladı ama olmadı işte...
Günaydın kızlar
Evde yat yat sıkıldım bugün işe geldim.
Bakalım inşallah sorun olmaz. Siz nasılsınız var mı hayırlı haberler?
Dualarımdasınız hadi sizden haber bekliyoruz elinizi çabuk tutun ufaklığa arkadaş lazım
Günaydın kızlar nasılsınız benım sımdıden gozlerımın ıcı yanıyor sabah 6 da uyandım aksama mısafırım var bırazcık hazırlık yapayım dedım bugun bana daha aksam olmaz
ooo kıyamam tüm günde acır gözlerahh misafirler ahh kıymetlerini bilsinler :)
aynen canım bugun bır kahve ıcerım ancak kendıme gelırımsagolsun bılırler canım havada soguk yagmurlu sabahları sıcacık yatagımdan cıkasım gelmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?