2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anaaam listede tık yok....bu topik bize uğursuz geldi eski topiğe geri mi dönsek

Bat a kaldi 4 gun heycandan uykum kacti.bugun butun gun midem bulandi simdi biraz gecti.bu kandirikci belirtiler her ay kendini asiyor.simdiden bulantimi olur.cok fena duygularimla oynuyor.

İnşallah bu sefer oynamıyodur canımm... Olurmu olur yani
Bat a kaldi 4 gun heycandan uykum kacti.bugun butun gun midem bulandi simdi biraz gecti.bu kandirikci belirtiler her ay kendini asiyor.simdiden bulantimi olur.cok fena duygularimla oynuyor.

Bende tam bunu soracaktım. Benim her adet döneminde 1 hafta öönceden göğüslerim ağrır acır ve büyür. O yüzden onu hep regl belirtisi olarak gördüm. Regl döneminde bunu yaşayan kişi hamile olduğu zamanda yaşarmı yoksa tam tersimi olur?
Keske oyle olsa ama sanmiyorum.gogusler bu ay tirt cok az agrim var.en buyuk belirti bence gogus agrisi o da yok malesef.

Kızlar ben bugün arkadaşımın keseyi görmek için onunla doktora gittim. Çok şükür kese çok güzeldi. Bebeği göremedik ama kalp atışını duyduk ve gördük 6 haftalık olmasına rağmen. Bende kendisinden randevu almak istediğimi 6 aydır ovulasyon testi deneyip gebelik elde edemediğimi söyleyince adam 1-2 aydır deneseydin bir şey demezdim ama 6 ay ovulasyon testi deneyenler için uzun bir süre dedi ve muayene olmam gerektiğini söyledi. Dışarı çıkıncada sekreteri çok olumsuz konuştu ağladım çok üzüldüm. Cts'ye başka bir doktordan eşim ve kendim için randevu aldım.

Merhaba kızlar bende yeni evliyim tam ümidimi kesmişken hamile oldugumu öğrrndim eger bu ayda olmasaydı tüp bebek deniycektik olay tamamen kafada bitiyo sakın kendinizi şartlamayın akışına bırakın ben en son öyle yapmıştım ki hala hamile olduğuma inanamıyorum ne kdr kendimi şartlarsam olmadı ama ne zaman bebek olayını unuttum o güzel haberi aldım allahım inşallah isteyen herkese bu yüce duyguyu tattırsın

Canimm ne dedi o salak sekreter ona neymis ne haddineymis yorum yapmak ? Ayrica ne olursa olsun bir yil olmadan hicbi dr olumsuz konusmamali o dr kendine müşteri aramis bence sikma canini lovelycim ferah tur icini ama kontrol icin ben de yaptirmandan yanayim ne olur me olmaz onlemimiiz alalim

cok iyi yapmissin canim hayirlisi olsun hersey allahtan ne sekil olursa olsun rabbim kucagina verecek bebisini

bende tam tersi oldu canim bir hafta onceden belim ve heryerim agrirdi agrimaidi sivilce cikardi cikmadi yani herkeste farkli olabilir.

Amın canım rabbım aralıkta bebıs sevıncımızı paylasmayı nasıp etsın bızlere hım bugunden sonra koyulasabılır canım o zaman bugunlerı ıyı degerlendırmek lazım canım ben ovu testı yapmıyorum bu ay ılk defa gun asırı ılıskı yasıyoruz benımde buguun 18. gunum canım

bundada vardır bir hayır canım :) kiradan kurtulmanıza çok sevindim çok şükür bundan sonra bebiş gelsin evinize huzurla :)

Günaydın kızlar nasılsınız benım sımdıden gozlerımın ıcı yanıyor sabah 6 da uyandım aksama mısafırım var bırazcık hazırlık yapayım dedım bugun bana daha aksam olmaz

çalışkan anne günaydınnn annesi kabarıklık yaratacak kada karaciğeri büyümüş bebişin beyincikte gelişiyorr ohhh stres yapmadan çalış olur mu :)

Günaydın kızlar nasılsınız benım sımdıden gozlerımın ıcı yanıyor sabah 6 da uyandım aksama mısafırım var bırazcık hazırlık yapayım dedım bugun bana daha aksam olmaz

ooo kıyamam tüm günde acır gözler ahh misafirler ahh kıymetlerini bilsinler :)

ooo kıyamam tüm günde acır gözler ahh misafirler ahh kıymetlerini bilsinler :)

aynen canım bugun bır kahve ıcerım ancak kendıme gelırım sagolsun bılırler canım havada soguk yagmurlu sabahları sıcacık yatagımdan cıkasım gelmıyor :)

GÜNAYDIN ,

DAHA ÇALIŞMANIN İLK GÜNÜNDEN KAYTARDIK 14.GÜNÜ KAÇIRDIK BUGÜN 15 BUGÜNÜ DEĞERLENDİRİCEZ BAKALIM :) NEYSE BENDE 17.GÜNDE İSTİYORDUM 15 17 ŞEKLİNDE GİDER ARTK :)

aynen canım bugun bır kahve ıcerım ancak kendıme gelırım sagolsun bılırler canım havada soguk yagmurlu sabahları sıcacık yatagımdan cıkasım gelmıyor :)

evet çok zor ama akşam ellerine sağlık dediklerinde tüm yorgunluk gidecek yaptıklarına değecek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…