2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

selam.
benim esimde test verdi ama doktor 3 gun iliski olmasin dedi sizde bugun olsun iliski cumaretsi 3 gun olur
arkadaşım bugun işilki olursa c.tesi sabaha 2 gün sadece oluyo dr bize biz cuma günü yaptırmıztık en son pazartesi ilişki olmalı demiştiki tm 3 gün olsun demişti

22 gün mü çok şanslısın hemen gelir benimde 35 senin iki katın nerdeyse 2.deneme daha yeniymiş umarım 2 3 hemen gelir sağlığıyla bebiş

ama en son pazar olmuslar nerdeyse 6 gun speri icerde kalmis oylede salikli diyil bence bugun olmali
walla bizde en son pazar geceydi dr saatini bile sormuştu ki gece 2 gibiydi pazartesine sarkıyo demişti yada randevuyu aldığınız dr aramanız sağlıklı olur telefonla görüştügümüzde cuma sabah yaparız testi sağlıklı olur dedi

inşallah kısa zamanda gelir istemek güzel ama çok uç noktada isteme yani içinden hayırlısıyla olması için dua et :)

Bence yapmayin.esim carsamba gunu yaptirmisti.biz en son cumartesi iliski olmustu.bu aksam yaparsaniz 2 gun beklemis olur.

bnce bgn ilişki olması tam ideal cnm

bu kafadan çıkman lazım sonuçta Allah ne zaman nasip ederse ...Kendine edersin canım bak daha yeni başladım diyorsun bi bekle bakalım Rabbim ne zaman uygun görecek

ilişkiye girme canım

nihayet benim gibi dusunen cikti eyer bugun olmasa 6 gun saliksiz sperimleri vericek zaten iyi de cikmaz onlar
Lovely35 bence sen aksam bir calisma yap
ooo 6 gün mü olacak bak ben bilmiyordum bunu o zaman evet girmesi lazım ama şu da var o zaman 3. günün sabahı örnek verilecek o da erken bence randevuyu başka bi pazartesiye kaydırmalı

ooo 6 gün mü olacak bak ben bilmiyordum bunu o zaman evet girmesi lazım ama şu da var o zaman 3. günün sabahı örnek verilecek o da erken bence randevuyu başka bi pazartesiye kaydırmalı
evet mesela bugun de diyilde yarin iliski olsa pazartesi vere bilir testi ozaman 3 gun olur zaten

canim nasilsin iyimisin toparlanmissin insallah hayirlisi olsun hakkimizda rabbim bidakini kucagina almayi nadip etsin
Saol cnm cok umutlanmistim cok mutluyduk muthis hayalkirikligi oldu cnmm artik kan testin de ciksa bile 2 gun sonra tekrar yaptiricam birde kimselere soylemicem hayat devam ediyo toparlandim cnm neyseki kurtaj olmadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…