2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bu kafadan çıkman lazım sonuçta Allah ne zaman nasip ederse ...Kendine edersin canım bak daha yeni başladım diyorsun bi bekle bakalım Rabbim ne zaman uygun görecek
çokk haklısın kuzum iyi ki bu site var iyi ki sizler varsınız ya nasıl rahatlıyorum anlatamamm :)

Ben 10 aylık evliyim 7 aydır deniyorum. Aslında ilk günden beri istiyorum ama bilinçli olarak 7. Deneme. Bende 37 günde olurdum son ay söktürücü ile 50. Gün söküldüm. Stres çok etkiliymiş bubu anladım. Kpssye hazırlanıyorum bir yandan açıköğretime başladım farklı uğraşlarım olsun diye. Hayırlısı olsun hakkımızda Allah ömrğnü ne zaman yazdıysa bebeklerimiz de o zaman gelecektir. arada gelşişmelerden haberdar et. Çok memnun oldum arkadaşım bu arada. Dualarını eksik etme

canim sen dereyi gormeden pacayi sivadin nekadarlik evlisin vucut hazir olunca olacak insallah stres yapma tadini cikar

nihayet benim gibi dusunen cikti eyer bugun olmasa 6 gun saliksiz sperimleri vericek zaten iyi de cikmaz onlar
@Lovely35 bence sen aksam bir calisma yap
cnm bnm eşim defalarca yaptırdi bi kere bizim d öyle oldu o zmn 4 gün yazdı ebriliyog hatta cuma günü tüp bebek için eşim yine sperm verck en son dün oldu dr a kalırsa bgn bile bi kere daha olabilir dedi de yapmıcak artık

Saol cnm cok umutlanmistim cok mutluyduk muthis hayalkirikligi oldu cnmm artik kan testin de ciksa bile 2 gun sonra tekrar yaptiricam birde kimselere soylemicem hayat devam ediyo toparlandim cnm neyseki kurtaj olmadim..
onemli olan hamis oluyorsun ilk bebeklerde sorun oluyo rabbim saglicagiyla nasip etsin

bende çokkk çokk memnun oldum kuzum ne güzel bebişlerimizi beraber bekleyecez birbirimize destek olacağız deneyimlerimizi paylaşacağız vee en güzeli dualarımızıı :) rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin

22 gün mü çok şanslısın hemen gelir benimde 35 senin iki katın nerdeyse 2.deneme daha yeniymiş umarım 2 3 hemen gelir sağlığıyla bebiş
benimki azcık kısa çok azcık :) inşallaaah önümüzdeki ay hamişler listesi kabarır bizde içinde oluruz :)

Amin inş kuzum. :)

Anladim tesekkur ederim

Bugun iliski olmasin canim en az 3 gun perhiz olmasi lazim insaAllah hayirli sonuclar alirsinjz

Kizlar bizde 5 aydir deniyoruz yok doktor herseyime normal dedi progesteron 10.70 cikti oda normalmis galiba inofolic diye ilac verdi 3 ay icinde hamile kslmazsan gel dedi

Bugun iliski olmasin canim en az 3 gun perhiz olmasi lazim insaAllah hayirli sonuclar alirsinjz

Elif yorumlarını okuyunca o kadar mutlu oluyorm ki birde imza alanındaki bebeği gördükçe iştaha geliyorum :) pozitifliğin olumlu yorumların iyi geliyo bana. Ara ara yaz buralara hep :) dualarını eksik etme. İnş sağlıkla lucağına alırsın bebişi:)

Oyyy yerim ben seni siz mutlu olun ben hergun yazarimm dualarim sizinle sizi cokk seviyorum hamis adaylarim

Iyıyız canım sen nasılsın pasa nasıl :)
Iyiyiz canim pasamizda dun aksam o kdr cok durttuki beni bi ara oryantal yapar gibi titreme yapti kiz disarida yagmur yagiyor kaslarimi aldrmam lazim ama nedense her hafta sali gunu kuafor aklima geliyordu bende kaygili gibi illa saliya denk getiriyorum bugunde yagmur var nasil gidecem bilmiyorum gitmesem yakinda hakki buluta donecem

ayyy hıc gulecegım yoktuuu sen cok yasa emı masallah masallah futbolcu olacak desene olısın :) bızm burdada yagmur yagıyor buz gıbı hava dıkkat et canım kendıne bu salıda bır ıs var hep o gun nıyetlenıyorusnuz yagmur durursa hemen cık canım olmadı yarına kadar bekle sen hakkı bulut olmatertemız elıfım ol

ama iş yerinde kahkaha attırmayın yaa atamıyorum yanaklarım kıpkırmızı oluyo dudaklarımı büzmekten salı günü bakım aklına gelip koştur koştur kuaföre gitmek ve hayal kırıklığına uğramak benim işim ama kaşları aldıralım bakımlı anne olalımki kocalar iyice soğumasın bizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…