çokk haklısın kuzumbu kafadan çıkman lazım sonuçta Allah ne zaman nasip ederse ...Kendine edersin canım bak daha yeni başladım diyorsun bi bekle bakalım Rabbim ne zaman uygun görecek
ben lise yıllarımda öğrendim pko olduğumu hiç önemsemedim hiç 2 3 ay diane 35 kullandım bıraktım.evlenmeden önce doktora gittim oda ilaç vermedi dediki çocuk düşünmeye başladığında bakarız nasıl bir yol izliyeceğimize dedi.3 aylık evliyim yarın doktora gidicem bakalım artık ne ilaç verecek ne yapıcaz.ben bazen okuyorum ilaçsız adet olamayan var.ben çok şükür ki 40 ünü geçmeden oluyorum genelde 37 38 de.ama yinede düzensiz işte yumurta taki bi ile olacak iş değil çünkü çok değişkenlik gösteriyor.senin yaş kaç? kaç aydır deniyorsun canım.
canim sen dereyi gormeden pacayi sivadin nekadarlik evlisin vucut hazir olunca olacak insallah stres yapma tadini cikarkızlar ya benim durumum o kadar fena kiben bebek istiyorum deli gibi evlenmeden önce hep derdim ilk gece başlıcam çalışmalara diye :) stres yapmamak istedikçe stres oluyorum.eşimle sanki bir görevmiş gibi birlikte olmak istemiyorum ama ister istemez akılımın bir köşesinde oluyor.eltim hamile bide 6. ayında ilk bebeği ilk denemelerinde allah nasip etti oldu.özeniyorum bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.aslında daha doğru dürüst 1 ay bile olmadı çalışalı ama o kadar çok istiyorum kiiiii
cnm bnm eşim defalarca yaptırdi bi kere bizim d öyle oldu o zmn 4 gün yazdı ebriliyog hatta cuma günü tüp bebek için eşim yine sperm verck en son dün oldu dr a kalırsa bgn bile bi kere daha olabilir dedi de yapmıcak artıknihayet benim gibi dusunen cikti eyer bugun olmasa 6 gun saliksiz sperimleri vericek zaten iyi de cikmaz onlar
@Lovely35 bence sen aksam bir calisma yap
onemli olan hamis oluyorsun ilk bebeklerde sorun oluyo rabbim saglicagiyla nasip etsinSaol cnm cok umutlanmistim cok mutluyduk muthis hayalkirikligi oldu cnmm artik kan testin de ciksa bile 2 gun sonra tekrar yaptiricam birde kimselere soylemicemhayat devam ediyo toparlandim cnm neyseki kurtaj olmadim..
bende çokkk çokk memnun oldum kuzum ne güzel bebişlerimizi beraber bekleyecez birbirimize destek olacağız deneyimlerimizi paylaşacağız vee en güzeli dualarımızıı :) rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsinBen 10 aylık evliyim 7 aydır deniyorum. Aslında ilk günden beri istiyorum ama bilinçli olarak 7. Deneme. Bende 37 günde olurdum son ay söktürücü ile 50. Gün söküldüm. Stres çok etkiliymiş bubu anladım. Kpssye hazırlanıyorum bir yandan açıköğretime başladım farklı uğraşlarım olsun diye. Hayırlısı olsun hakkımızda Allah ömrğnü ne zaman yazdıysa bebeklerimiz de o zaman gelecektir. arada gelşişmelerden haberdar et. Çok memnun oldum arkadaşım bu arada. Dualarını eksik etme
hihihihi doğru valla 4 ay olacak :) ama 6 yıldır beraberiz oyüzden belki bu istek :)canim sen dereyi gormeden pacayi sivadin nekadarlik evlisin vucut hazir olunca olacak insallah stres yapma tadini cikar
benimki azcık kısa çok azcık :) inşallaaah önümüzdeki ay hamişler listesi kabarır bizde içinde oluruz :)22 gün mü çok şanslısın hemen gelir benimde 35 senin iki katın nerdeyse2.deneme daha yeniymiş umarım 2 3 hemen gelir sağlığıyla bebiş
bende çokkk çokk memnun oldum kuzum ne güzel bebişlerimizi beraber bekleyecez birbirimize destek olacağız deneyimlerimizi paylaşacağız vee en güzeli dualarımızıı :) rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Anladim tesekkur ederimCanım listeye eklemem için topikte aktif olacağına inanmam lazım dolayısıyla belli bi süre sonra ben senden bilgilerini alırım
Kız çok büyük bi değişiklik olmamış ki
valla kuzum hiç böyle şeylerle yorma kafanı en güzeli 2 günde bir ilişki maksimum 3 gün...
eklerim balım sen iste
oooooooo gözün aydın hamiş
Merhabalar...Listeye kendi adını ekleyerek listeye eklenmiş olmuyorsun ben tuttuğum için kendi listemden gidiyorum...eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
öncelikle merhaba...listeyi ben tutuyorum ve eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
eklenmek için topikte aktif olman lazım öyle olursa ben senden bilgilerini belli bi süre sonra alırım
Bugun iliski olmasin canim en az 3 gun perhiz olmasi lazimKızlar eşim cts sabah 9:00 da sperm testi yaptıracak randevumuzu aldık fakat bugün akşam ilişki olsa cts günü sperm testi için erken mi olur. Bir önceki ilişki pazar olmuştu çünkü sperm testi için 3-5 gün arası diye yorumlar okudum.
Bugun iliski olmasin canim en az 3 gun perhiz olmasi laziminsaAllah hayirli sonuclar alirsinjz
Kizlar nasilsiniz yeni hamisimiz varmisbeztebya hayirli olsun canim Allah kucagina almayida nasip etsin insaAllahh
Oyyy yerim ben seni siz mutlu olun ben hergun yazarimm dualarim sizinle sizi cokk seviyorum hamis adaylarimElif yorumlarını okuyunca o kadar mutlu oluyorm ki birde imza alanındaki bebeği gördükçe iştaha geliyorum :) pozitifliğin olumlu yorumların iyi geliyo bana. Ara ara yaz buralara hep :) dualarını eksik etme. İnş sağlıkla lucağına alırsın bebişi:)
Iyiyiz canim pasamizda dun aksam o kdr cok durttuki beni bi ara oryantal yapar gibi titreme yaptiIyıyız canım sen nasılsın pasa nasıl :)
Iyiyiz canim pasamizda dun aksam o kdr cok durttuki beni bi ara oryantal yapar gibi titreme yaptikiz disarida yagmur yagiyor kaslarimi aldrmam lazim ama nedense her hafta sali gunu kuafor aklima geliyordu bende kaygili gibi illa saliya denk getiriyorum bugunde yagmur var nasil gidecem bilmiyorum gitmesem yakinda hakki buluta donecem
Iyiyiz canim pasamizda dun aksam o kdr cok durttuki beni bi ara oryantal yapar gibi titreme yaptikiz disarida yagmur yagiyor kaslarimi aldrmam lazim ama nedense her hafta sali gunu kuafor aklima geliyordu bende kaygili gibi illa saliya denk getiriyorum bugunde yagmur var nasil gidecem bilmiyorum gitmesem yakinda hakki buluta donecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?