2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Azicik dursa hemen kuafore ucicemmm

Kizlar bizde 5 aydir deniyoruz yok doktor herseyime normal dedi progesteron 10.70 cikti oda normalmis galiba inofolic diye ilac verdi 3 ay icinde hamile kslmazsan gel dedi

güzel gayet hayırlı olsun inofolic topicte bi ara konuşuldu umarım meyvelerini alırız aralıkta :)

Azicik dursa hemen kuafore ucicemmm

elıfım benım yumgecen ay 19. gunumde catlamıs sanırım bu ayda öyle olacak bugun lavaboya gıttıgımde up uzun sunen bır akıntı geldı koyu ve kalındı bugun 18 gunum bu gece calısma yapmayı dusunuyorum gec saatte sen nedersın canım:)

Bacılar hamile kalmadan dişlerinizdeki sorunları halledin....benim sorunlu bi dişim varmış bu ay öğrendim ve kanal yapıldı doktora dedim 4-5 ay sonra gebelik düşüneceğim varsa bi sorun yapın dedim o da bi iki küçük çürük var iyi olur yaptırman yoksa gebelikte sorun çıkartırdı dedi....düşünün ben farkında bile değilim çürümeden ve bi de hamiş kalsaydım offf..Tavsiyem odur ki gidin dişlerinizi halledin

göğüs ultrasonu çekileceğim h sonu acaba bir şey oluşursa o zamana zararı olmaz di mi sonuçta doktorda ultrasonla bakıyor bebişlere ?

bende gitmek istiyorum şu battan sonra ilk işim bu olacak söz veriyorum söz :)

Kizlar 2 gun once esimin amcasigile gitmistim misafir geldi oraya kadin fal bakiyormus bende baktirdim senin kafan cok karisik etraf sana bebek konusunda baski yapiyor cok bunalmissin dedi sende cok uzuluyorsun ama cok yakinda hamile kalacaksin bide adagin var dedi hamile olunca mutlaka kes dedi kadin beni hic tanimiyor herseyi bildi fala inanmam ama dogru cikti

ben üzüldüm fal baktırdığınız İçin sorgulamak bana düşmez ama günah buu..tavsiyem böle şeylere girmeyiinn ALALH IIM VERECEK HAYIRLISIYLAAA.....ŞAKASI BİLE YAPILMAZ BU FALINNNN...

Haklisin canim bende bebek calismalarina baslamadan yaptirdim dislerimi kuzenim her hamileliginde dis problemi yasadi bana dislerini yaptir benim gibi olma dedi yaptirdim sukur iyiyim

ben üzüldüm fal baktırdığınız İçin sorgulamak bana düşmez ama günah buu..tavsiyem böle şeylere girmeyiinn ALALH IIM VERECEK HAYIRLISIYLAAA.....ŞAKASI BİLE YAPILMAZ BU FALINNNN...
Gunah oldugunu biliyorum canim oylesine baktirmistim dogru cikinca kafamda karisti iste haklisin baktirmamam gerekiyordu bidaha baktirmam esimde kizdi

Haklisin canim bende bebek calismalarina baslamadan yaptirdim dislerimi kuzenim her hamileliginde dis problemi yasadi bana dislerini yaptir benim gibi olma dedi yaptirdim sukur iyiyim
çok iyi yapmışsın balım...fal konusuna gelirsek anlam yüklemeden baktırmanın bi sakıncası olacağını düşünmüyorum sonuçta hepimiz herşeyin Allahtan olduğuna inanıyoruz...falda stres atmak için iyi bir yol bence ben çok eğleniyorum...sende eğlenmene bak boşver

gidiyimde kontrollerimi yaptırıyım fibrokistler ne durumda diye benim ağrılarım var şu son hafta vücudumun her yerinde göğüslerde dahil insan korkuyor ister istemez
annemdede var fibrokist...brokoli suyunu tavsiye ediyor saraçoğlu...bi araştır kuzum

Bende eglence olsun diye baktirdim canim adagida bilince sasirdim dogru inanmamak lazim

Gunah oldugunu biliyorum canim oylesine baktirmistim dogru cikinca kafamda karisti iste haklisin baktirmamam gerekiyordu bidaha baktirmam esimde kizdi
TAMMA CANIM SEVİNDİMM BÖYLE DÜŞÜNmenee..inşALALHH TEZ VAKİTTE GELİR BEBİŞİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…