- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ben her zamanki gibi işyişte yum çatlama günüm bugün yarın e vkociş 2 gün yok her ay aynı şey tatlım daha bi farklılık yokumarım canım bende bi böyle enteresan bi şeyden haberim yoktu oda oldu :)sen nasılsın çalışmalar başladı mı ?
Hımh tamam o zaman anlaştık :) bu arada günaydınAa askolsun sekerim sensiz olur mu ayni üniversite olunca oldu o muhabbet yoksa kk nin ankara ayaginin onemli bi uyesisin sen de
bak bu da guzelmıs canım esım duydu dur dedım ben onu o lafı söyledıgıne pısman edım dedı bende yok canım ustunden gectı bosver dedım sonucta bızım yanımızda söylemedı dedım annesı ıstıyor olmuyor dedı kızıda daha yenı evlıyım yoksa kısırmısın dedı bır garıp bunlar bıde bana dıyorkı saka yaptım saka
inşallah canımmm RABBİM hayırlısıyla nasip etmiştir tez zamanda öğrenmek nasip olur inşallaaah :)
ben her zamanki gibi işyişte yum çatlama günüm bugün yarın e vkociş 2 gün yok her ay aynı şey tatlım daha bi farklılık yok
Hımh tamam o zaman anlaştık :) bu arada günaydın
evet bir de ben mesela cumaya kadar bekliyorum diyelim olmadı 5 gün sonra test yaparım idrar bir şey görürsem kana giderim yani cuma olmadım diye yapmam sanırım artık acele etmeyeceğim
:):) sende ona diyeceksin kızzz burdan bakınca bi ayağın çukurda ikincide yanına gidiyor sankisonra şaka şaka diyeceksin neyse yaşlılık bunaması menapoz fln diyelim bakma sen onlara :)))
Anladım canım benımde gunum carsamba hadı en gec persembe dııyorum o zamanda olmazsam cuma sabahı yapayım dıyorum pozıtıf cıkarsa hemen saglık ocagına kana gıderım dıyorum evet canım acele etmemek gerek aslında
dun gittim hastaneye kizimin bogazi sismisti kanda baktiriyim dedim cesaret edemedim bati bekloyorum 5 kasimdan sonra olurumevet bir de ben mesela cumaya kadar bekliyorum diyelim olmadı 5 gün sonra test yaparım idrar bir şey görürsem kana giderim yani cuma olmadım diye yapmam sanırım artık acele etmeyeceğim
Benim bu ay daha buyuk bi problemim var 4 kilo almisim bugun detoksa ve spora basliyorum.bebek falan hepsi aklimdan silinip gitti bu ay tek derdim kilo vermek kalan ovu.testleri bile kullanmayabilirim.ben biraz daha iyiyim bugün canım 4. günüm ama kanamam hala fazla zaten 7-8 gün sürer benim.. hadi bakalım bu dönemi de atlatıp yeni döneme bi girelim bakalım nolcak :)
supermısss cnaım Yok canım ılk duydugumda canım sıkıldı sınırlendım ama sonra takmadım cunku onları kımse sevmıyor zaten bızım kurtaj olan kuzenı arıyor gecmıs olsun dıyecegını karnında tutamadınmı demıs dusun yanı canım o derece
Günaydınlar efenim, göbüşe dikkat edelim görevi büyük malum :)günaydın pamuk şekerimmmm :))
Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
senin zamanında geldiği için gecikme durumunda testini yapabilirsin ama benim belli bir batım yok gecikmede geçen ay geciktirici vs kullandığım için normal olabilir o nedenle bir süre beklerim eğer olmazsam
dun gittim hastaneye kizimin bogazi sismisti kanda baktiriyim dedim cesaret edemedim bati bekloyorum 5 kasimdan sonra olurum
Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
Benim bu ay daha buyuk bi problemim var 4 kilo almisim bugun detoksa ve spora basliyorum.bebek falan hepsi aklimdan silinip gitti bu ay tek derdim kilo vermek kalan ovu.testleri bile kullanmayabilirim.
Hakkinizda hayirlisi olsun canimHerkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?