yani iki insan karar verdikten sonra diğerlerine laf düşmez ama daha çok yeni evlilerdi biraz tanısalardı birbirlerini diye düşünmedim de değil.Çok uzun bir nişanlılık dönemi yaşamadılar yaşları daha 20 .Biraz daha bekleselerdi sanki ama ...
Sonuçta iki insan ilişki yaşadı diye illa çocuk olmuyo bir insanın dünyaya gelmesine ancak Allah karar veriyor.Demekki onların bebeğinin zamanı gelmiş.Bizde mecbur kendi bebişlerimizin sırasını beklicez
ay bilmiyorum ya nerden çıkıyo anlamıyorum.Hiiiiç yemiyorum halbukiBen suçlu olarak falik asiti bahane ettim kendime çok acıktırıyo beni herşeyi amam herşeyi canım istiyooo
Merhaba canımm..
3 Kiloyu gözünde büyütme tatlım.. Düzgün beslenme ve sporla 2 haftalık ömrü var
evet dünn ve buggün koyuov testi yapıyor musn?
saf zeytinyağı ve badem yağı ile masaj yap kuzum :)Günaydın kızlar benim göğsüm çatladi çok acıyor ne yapsam geçer fikri olan varmı
Günaydın kızlar benim göğsüm çatladi çok acıyor ne yapsam geçer fikri olan varmı
Sağol canım evet ise yarar inşallahsaf zeytinyağı ve badem yağı ile masaj yap kuzum :)
üzülme tatlım çektir filmini .Az bir tıkanıklık varsa da açılır hem yada sorun var mı yok mu emin olursungünaydın kızlar
ben ayın 1 inde hasta oldum( artk ümitsizliğe kapılmaya başladım.doktorum hasta olursan rahim filmi çekelim demişti yaptırırp yaptırmamakta emin değilim. çok üzgünüm
eşiminde benimde testlerde hiç bir sorun çıkmadı çok şükür ama 1.5 yıldır deniyoruz yani 1indede mi denk getiremedik ne bilim karamsarım bgnlerdeüzülme tatlım çektir filmini .Az bir tıkanıklık varsa da açılır hem yada sorun var mı yok mu emin olursun
Günaydın kızlar benim göğsüm çatladi çok acıyor ne yapsam geçer fikri olan varmı
evet dünn ve buggün koyu
günaydın kızlar
ben ayın 1 inde hasta oldum( artk ümitsizliğe kapılmaya başladım.doktorum hasta olursan rahim filmi çekelim demişti yaptırırp yaptırmamakta emin değilim. çok üzgünüm
Benimki fazla erken oldu galiba sen nasılsın canım kız bu hamilelik beni fazlaca kaygılı yaptı yapacağınyaayy kötü olmuş ama ben sevindim annelik böyle bi şey :):) mgülün dediği gibi yapmak en iyisi sanırım göğüs ucu kremleri de var ama onu emzirirken sürüyorlar sanıırm çok acıyınca :))
canım yaptırmak istemiyorsan biraz daha dene belliki olacağına inanıyorsun ama rahim filminden hemen sonra hamiş olan arkadaşlarımız var istersen bu ay içine sinmiyorsa bir dahaki ay dene :)
:) testi yaptığım gün aradım canım babacık nasılsın dedim adam dumur olduannesi gelmişşş yeni bebişinn nasılsınız?? eşine nasıl söyledinn :)) bu arada lovely tamamen şok etti beni o testleri sevmiyorum işte hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?