2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay bilmiyorum ya nerden çıkıyo anlamıyorum.Hiiiiç yemiyorum halbukiBen suçlu olarak falik asiti bahane ettim kendime çok acıktırıyo beni herşeyi amam herşeyi canım istiyooo
Ayyy ben bebek dusunmekten yemeye vurdum kendimi.eskiden kac gunde kac kilo gitti kaloriler dusunurdum.simdi yumurta catladimi rafadan mi.bu ay ve onumuzdeki aylar sadece kilolarimi dusunucem.

inş. canım sen kaç hatalıkken kalp atışlarını duydun
Onu hiç sorma canım geç döllenme oldu bende doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi bi hafta ağladıağladım kürtaja diye gittim 6. Haftada duydum şükür ama evham hiç bitmiyor sürekli onu görmek istiyorum hayırlısı bakalım

umut olmazsa olmaz canım :) geciktide mi yaptın testi dayanamadın da erken mi yaptın ??
Hayır canım gecikmedi Ekim'in 24 adet oldum ama az normalde 5 gün adet olurdum bu defa 3 gün oldu ve çok az başım fena ağrıyordu midem bulanıyordu yerleşme kanaması ola bilir söyledi arkadaşlar test yap dediler bende yaptım.

Kızlar benım kuzenım hamıle 7 aylık Allah izin verirse ocakta dogumu var bu ay seker yuklemesı yaptılar hamılelıgın bu ayında yapılıyormus ve seker cıkmıs cunku kuzenım hamıleleıın basından berı duzenlı beslenemedeı herseyden tıksındı corba salata yıyordu nerdeyse sadece kendı kılo almadı bebek aldı ama seker cıkmıs dr dıyet vermıs yemen lazım demıs yıyemıyorum demıs yemedıgın ıcın bu seker cıktı zaten demıs tatlı anneler lutfen beslenmenıze dıkkat edın

aaaa o nasıl doktormuş ya 8. hafta kalp atışı görenler var bende göremedim kalp atışı 12 sinde tekrara çağırdı gene bakılacak inş. görürüz

Günaydın canlarım bu gün test yapdım oysa o kadar umutla yapmıştım ki testi çift çizgi olmasını beklerken tek çizgi çıkdı hamile değilmişim
Canim uzulme doktora git kan ver hormonlarina falan baktir.daha cok yenisin korunmayi biraktigin icin vucudun bebis hazirligi yapiyordur.

geçen tv de gördüm canan karatay diyor ki şeker yüklemesi yaptırmayın hamilelikte çocuğa zarar diye ısrarla söyledi anlamadım bu işi

geçen tv de gördüm canan karatay diyor ki şeker yüklemesi yaptırmayın hamilelikte çocuğa zarar diye ısrarla söyledi anlamadım bu işi

Valla canım kımı dınleyecegımızı bılmıyoruzkı canan karatayda zaten mandıra fılozfundakı gıbı ben bun akarsıyım suna karsıyım gıbi Allah'a e manet yasıyoruz bebeklerımızde Allah'a emanet

evet aynen öyle şaşırdık ne yapacağımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…