:))) ahahaha benim 75 şimdi.. büyüme de sıkıntı olmasada çatlak çok oluyor bende de
Ayyy ben bebek dusunmekten yemeye vurdum kendimi.eskiden kac gunde kac kilo gitti kaloriler dusunurdum.simdi yumurta catladimi rafadan mi.bu ay ve onumuzdeki aylar sadece kilolarimi dusunucem.ay bilmiyorum ya nerden çıkıyo anlamıyorum.Hiiiiç yemiyorum halbukiBen suçlu olarak falik asiti bahane ettim kendime çok acıktırıyo beni herşeyi amam herşeyi canım istiyooo
ahahaha normalde evet ama alarm kurup yapınca pek öyle olmuyor
olsun olsun canımızdan can oluyor çatlak neymiş olur o kadar :))
Bebise yer acicaz belkide ondan gelmiyor.
Onu hiç sorma canım geç döllenme oldu bende doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi bi hafta ağladıağladım kürtaja diye gittim 6. Haftada duydum şükür ama evham hiç bitmiyor sürekli onu görmek istiyorum hayırlısı bakalıminş. canım sen kaç hatalıkken kalp atışlarını duydun
Hayır canım gecikmedi Ekim'in 24 adet oldum ama az normalde 5 gün adet olurdum bu defa 3 gün oldu ve çok az başım fena ağrıyordu midem bulanıyordu yerleşme kanaması ola bilir söyledi arkadaşlar test yap dediler bende yaptım.umut olmazsa olmaz canım :) geciktide mi yaptın testi dayanamadın da erken mi yaptın ??
aaaa o nasıl doktormuş ya 8. hafta kalp atışı görenler var bende göremedim kalp atışı 12 sinde tekrara çağırdı gene bakılacak inş. görürüzOnu hiç sorma canım geç döllenme oldu bende doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi bi hafta ağladıağladım kürtaja diye gittim 6. Haftada duydum şükür ama evham hiç bitmiyor sürekli onu görmek istiyorum hayırlısı bakalım
Canim uzulme doktora git kan ver hormonlarina falan baktir.daha cok yenisin korunmayi biraktigin icin vucudun bebis hazirligi yapiyordur.Günaydın canlarım bu gün test yapdım oysa o kadar umutla yapmıştım ki testi çift çizgi olmasını beklerken tek çizgi çıkdı hamile değilmişim
Kızlar benım kuzenım hamıle 7 aylık Allah izin verirse ocakta dogumu var bu ay seker yuklemesı yaptılar hamılelıgın bu ayında yapılıyormus ve seker cıkmıs cunku kuzenım hamıleleıın basından berı duzenlı beslenemedeı herseyden tıksındı corba salata yıyordu nerdeyse sadece kendı kılo almadı bebek aldı ama seker cıkmıs dr dıyet vermıs yemen lazım demıs yıyemıyorum demıs yemedıgın ıcın bu seker cıktı zaten demıs tatlı anneler lutfen beslenmenıze dıkkat edın
Bu ayda bekliyecem canım bu ayda olmazsa gidib kan veribde baktıracam.Canim uzulme doktora git kan ver hormonlarina falan baktir.daha cok yenisin korunmayi biraktigin icin vucudun bebis hazirligi yapiyordur.
Görürsün canım inşallah hamilelik farklı bi süreç ya sürekli endişe içindesinaaaa o nasıl doktormuş ya 8. hafta kalp atışı görenler var bende göremedim kalp atışı 12 sinde tekrara çağırdı gene bakılacak inş. görürüz
geçen tv de gördüm canan karatay diyor ki şeker yüklemesi yaptırmayın hamilelikte çocuğa zarar diye ısrarla söyledi anlamadım bu işi
Insallah hamilelik icin kan veririrsin.olmasada adetliyken kan ver ozaman hormon sonuclari daha dogru cikiyomus.Bu ayda bekliyecem canım bu ayda olmazsa gidib kan veribde baktıracam.
İnşallah canım benim!Insallah hamilelik icin kan veririrsin.olmasada adetliyken kan ver ozaman hormon sonuclari daha dogru cikiyomus.
Valla canım kımı dınleyecegımızı bılmıyoruzkı canan karatayda zaten mandıra fılozfundakı gıbı ben bun akarsıyım suna karsıyım gıbi Allah'a e manet yasıyoruz bebeklerımızde Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?