2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay dediğin göz acıp kapayıncaya kadar geciyor ...allah en kısa zamanda nasip etsin....doktor yumurtlama takibi falan yapıyor mu merak ettim
Canim ben artık çok takmiyorum. Bu sene içerisinde iki defa hamilelik oldu ikiside düşükle sonuçlandı. Doktor şimdilik normal yollarla devam edin dedi hamile kalmanda sıkıntı yok devamı gelmiyor bunun için önlem almak gerekiyor dedi. Bizde şimdilik normal denemeye devam birde yaş olarakta yazımız genç olunca başka bir tedaviye geçmedi. Biraz daha deneyelim bakalım. Kendini kötü hissetmen için kendimi örnek göstermedi sadece çok geç değil daha olacaktır inşallah
Günaydın canlarım bu gün test yapdım oysa o kadar umutla yapmıştım ki testi çift çizgi olmasını beklerken tek çizgi çıkdı hamile değilmişim
Hakkında hayirlisi olsun eğer için rahat etmezse birde kan ver istersen. Hala belirtilerin varsa.

Afroditcim nasılsın... Bitti mi adetin hayırlısıyla... :) geçen gün moralin bozuk gibiydi... Toparlandin inşaAllah biraz bu kistcikerde moral da önemli çünkü :) bunu da atlatacaksin Rabbimin izniyle...
iyiyim canm çok şükür biraz daha iyiyim adetim de bitti dün bugun soğan kürüne baslıyorum ..evet biraz moralim bozuktu mutsuzdum ama şimdi aklıma geliyor da dk hapı kullanırken de böle gitgeller yasıyodum ona bağladım o durumu:) kendime yeni arayışlar içersindeydim yüksek lisans için sınava basvurmaya karar verdim çalışırken de kafam dağılır hem diyorum canm..atlatıcam inşallah:)

canım bence bir kez daha yap testi bir iki gün sonra ya da şüphelerin devam ediyorsa kan testi yaptır derim bazen minnoşlar geç belli ediyor kendini ve her şeyin hayırlısını dileyelim
ne zamandır deniyorsunuz??

Canim benim normaldede oluyordu ama bu sefer sanki cuvaldiz saplanip cikiyor gibi ozellikle vajinama

InsaAllah oyledir mogisim

Canim ozellikle wc gidip gelmede cok pluyor agrim insaAllah normaldr
dün doktora gitmedin mi canm söyledin mi bunu doktora

ve aleykum selam
canım bende dün yaptım aşure ilk defa internetten oktay ustanın tarifini denedim süper oldu tavsiye ederim

milletin böyle konuşmaları beni sinir ediyo sanane yaa doğurunca sen mi bakacan Allahallah yazdır cnm yazdır

canım bence bir kez daha yap testi bir iki gün sonra ya da şüphelerin devam ediyorsa kan testi yaptır derim bazen minnoşlar geç belli ediyor kendini ve her şeyin hayırlısını dileyelim
ne zamandır deniyorsunuz??
Yarın bi daha yapıcaam test canım benim,2 aydır 3 keçdik.!!

Günaydın kızlar benim göğsüm çatladi çok acıyor ne yapsam geçer fikri olan varmı
Oy canım ya... neresi çatladı onu merak ettim, demek ki o kadar erken başlayabiliyormuş..bende gidip zeytinyağı alayım...

Çok sevindim senin için , hayırlı olsuuun.. inşaAllah kafan süper dağılacak bu gidişle.. :)

Göğüs ucunun kenari esmam bende çıktım yağ almaya gidiyorum nasılsın nasıl gidiyor

:) aleykümselam :) allah kabull etsin ama hamişlerin canı çekebilir demeyeydin keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…