Sensiz olmaaaaaaaaaaaaaaaaaazzz
Oyy acır tabii ya , al al , sür güzelce her gün...karın bölgene basenlerine kollarına da sürmeye başla en iyisiGöğüs ucunun kenari esmam bende çıktım yağ almaya gidiyorum nasılsın nasıl gidiyor
gelmedi canımsenin kırmızılar geldi mi?
Hayır canım benim Rusya'da arkadasım gitmişdi Dr 5-6 ay gitdi geldi ne kadar ilaç kullandı ama hiç bi faydası olmadı ben bu ayı bekliyorum bu ayda gebe kalamazsam gidib kan testi yaptıracam inşallah sorun olmaz sorun olursada Bakü'ye gidicem orda Türk doktorlar çok onların tedavisini görürem burda doktora gitmek istemiyorum .canım sakın umutsuzluğa kapılma çok erken ben 7 aydır uğraşıyorum, dr a gittin mi ?
ayy mogiiiş çok güldüm son lafına özür dilerimbacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demeksesonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...
Canım 1 seneye kadar olmamasını herkes normal sayar... internetten bakarsan bile bu bilgiye ulaşırsın... çünkü vücudun alışma dönemi var.. çok telaş yapıyorsun erkenden , bu telaş sana iyi gelmez.. kafana takmana sebep olur.Hayır canım benim Rusya'da arkadasım gitmişdi Dr 5-6 ay gitdi geldi ne kadar ilaç kullandı ama hiç bi faydası olmadı ben bu ayı bekliyorum bu ayda gebe kalamazsam gidib kan testi yaptıracam inşallah sorun olmaz sorun olursada Bakü'ye gidicem orda Türk doktorlar çok onların tedavisini görürem burda doktora gitmek istemiyorum .
selamun aleykum kızlarr nasılsnız.. bugün muharrem ayı 10. günü ve 10 kişiye selam vermek gerekiyormuşş :):)
bide şuan aşure yapıyorumm hem de ilk deneyimim.. umarım başarılı oluruumm eşimm çok istedi inş. yapabilirimm
bencede bir ay daha bekle sonra git dr a ama eşinide götür bazen çok ufak sebeplerden aksilik olabiliyor, en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize inşallah :)Hayır canım benim Rusya'da arkadasım gitmişdi Dr 5-6 ay gitdi geldi ne kadar ilaç kullandı ama hiç bi faydası olmadı ben bu ayı bekliyorum bu ayda gebe kalamazsam gidib kan testi yaptıracam inşallah sorun olmaz sorun olursada Bakü'ye gidicem orda Türk doktorlar çok onların tedavisini görürem burda doktora gitmek istemiyorum .
çok sevindim kuzum inşallah güzel şeyler olacakHerkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
Yarın için randevu aldım doktordan bakalım bebiş ne alemde çok merak ediyorum gör
İnşallah canım benim inşallah!bencede bir ay daha bekle sonra git dr a ama eşinide götür bazen çok ufak sebeplerden aksilik olabiliyor, en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize inşallah :)
selamun aleykum kızlarr nasılsnız.. bugün muharrem ayı 10. günü ve 10 kişiye selam vermek gerekiyormuşş :):)
bide şuan aşure yapıyorumm hem de ilk deneyimim.. umarım başarılı oluruumm eşimm çok istedi inş. yapabilirimm
:) aleykümselam :) allah kabull etsin ama hamişlerin canı çekebilir demeyeydin keşke :)
milletin böyle konuşmaları beni sinir ediyo sanane yaa doğurunca sen mi bakacan Allahallah yazdır cnm yazdır
bacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demeksesonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...
Doru söylüyorsun canım beklerin bi sene ama sadece beni korkutan bu ki ya bende sorun olurda irelide bebek sahibi olamazsam ya sorun varsa işte böyle soruları ???? aklımdan atamıyorum evlenmemişden öncede böyle düşünüyorum .Canım 1 seneye kadar olmamasını herkes normal sayar... internetten bakarsan bile bu bilgiye ulaşırsın... çünkü vücudun alışma dönemi var.. çok telaş yapıyorsun erkenden , bu telaş sana iyi gelmez.. kafana takmana sebep olur.
bacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demeksesonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...
yaaa ölür müsün öldürür müsün...gitmez olaydım...gül bebeğim ne demek hatta bende o herifin suratına karşı gülmek isterdimayy mogiiiş çok güldüm son lafına özür dilerim
Genelde öyle oluyor canım maalesef... ayrıntılı bilgi vermiyorlariçeride bolca kan varmış , folikül var dedi gebelikten olabilir dedi... bu adam hakikaten garipmiş
canım ellerinee sağlık inş bende tutturabilirim.. aynı şekilde internetten tarif buldum bakarak yapıyorum şuann :) :)ve aleykum selam
canım bende dün yaptım aşure ilk defa internetten oktay ustanın tarifini denedim süper oldu tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?