2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demekse sonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...

Göğüs ucunun kenari esmam bende çıktım yağ almaya gidiyorum nasılsın nasıl gidiyor
Oyy acır tabii ya , al al , sür güzelce her gün...karın bölgene basenlerine kollarına da sürmeye başla en iyisi
Biz iyiyiz kuzum... dün 3.aya bismillah dedik... bulantılarım hafifledi ama onun yanına hazımsızlık , mide ekşimesi ve ağızda kötü tat olayları eklendi.. iştahım sıfır... soğandan tiksindiğim için ne yemek yapacağımızı ne yiyeceğimizi bilemez oldum ... bu 3.ay bir an evvel sağlık sıhhatle biter inşaAllah tatlım...

canım sakın umutsuzluğa kapılma çok erken ben 7 aydır uğraşıyorum, dr a gittin mi ?
Hayır canım benim Rusya'da arkadasım gitmişdi Dr 5-6 ay gitdi geldi ne kadar ilaç kullandı ama hiç bi faydası olmadı ben bu ayı bekliyorum bu ayda gebe kalamazsam gidib kan testi yaptıracam inşallah sorun olmaz sorun olursada Bakü'ye gidicem orda Türk doktorlar çok onların tedavisini görürem burda doktora gitmek istemiyorum .

ayy mogiiiş çok güldüm son lafına özür dilerim

Genelde öyle oluyor canım maalesef... ayrıntılı bilgi vermiyorlar içeride bolca kan varmış , folikül var dedi gebelikten olabilir dedi... bu adam hakikaten garipmiş

Canım 1 seneye kadar olmamasını herkes normal sayar... internetten bakarsan bile bu bilgiye ulaşırsın... çünkü vücudun alışma dönemi var.. çok telaş yapıyorsun erkenden , bu telaş sana iyi gelmez.. kafana takmana sebep olur.

kolay gelsin cnm allah kabul etsin

bencede bir ay daha bekle sonra git dr a ama eşinide götür bazen çok ufak sebeplerden aksilik olabiliyor, en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize inşallah :)

Herkese koccaman günaydın :) ben gene ve gene dr.A gidiyorum, bu sefer yalnız değilim eşimleyim :) çok şükür, tedaviye karar verilecek bugün sanırım, ara ara yazarım çok çok öperim
çok sevindim kuzum inşallah güzel şeyler olacak

Aleykum selam canım Allah kabul etsın basırırsın basırır kolay gelsın :)

eeee sonuç yani?gebelikten olabilir de olmayabilir de ama gebelik görünmüyor.Bolca kan napıyor orda ?Ne demiş bu adam ya 3 bilinmeyenli denklem gibi.Bir çeşit oluyo bu dr lar.En güzeli (imkanlar dahilinde tabi) özele gitmek aslında hiç olmazsa doğru dürüst anlatıyorlar.Ama oralara verdiğimiz paralara da üzülüyorum açıkçası özellikle tahliller çoook pahalı

Doru söylüyorsun canım beklerin bi sene ama sadece beni korkutan bu ki ya bende sorun olurda irelide bebek sahibi olamazsam ya sorun varsa işte böyle soruları ???? aklımdan atamıyorum evlenmemişden öncede böyle düşünüyorum .

yahu gel benim dr uma götüreyim seni uğraşma bunlarla, bende gaza gelip gittim bi kere sanırsın uzay boşluğunda yaşıyor kadın kem küm kem küm s.... tövbe tövbeeee

yaaa ölür müsün öldürür müsün...gitmez olaydım...gül bebeğim ne demek hatta bende o herifin suratına karşı gülmek isterdim

ve aleykum selam
canım bende dün yaptım aşure ilk defa internetten oktay ustanın tarifini denedim süper oldu tavsiye ederim
canım ellerinee sağlık inş bende tutturabilirim.. aynı şekilde internetten tarif buldum bakarak yapıyorum şuann :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…