2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kuzlar simdi dokt geldim sagda yine 2 yumurta var bu ay tutarmi bilmem ama insallah tutar :) bu ay olmazaa diger ay rahim filmi cekelim desi doktor

canım en iyisi bir doktora görünmek git bakalım ne durumda yumurtalıklar

canım sağlık ocağndaki dr geç yumurtlamayla geç döllenme olusan nadir görülen bir durum sende de mevcut olabilir kendine dikkat et bir hafta-10 gün snra filan testi tekrarla dedi. Sabırla bir hafta daha beklicem snra dra gitcem baksınlar. Benim cok eskiden bir hamile topiğinde bir arkadasım vardı özelden de görüsüyoduk bu süreçteki stresini benimle paylasıodu hatta benim bu gecikmeler devam edince dün kan sonucum da negatif çıkınca o arkadasıma msj attım sağolsun cvp verdi onun da idrarda da kanda da hep negatif gördü o da aynı benim bu durumu yasadı taa ki adeti geçeli 20. güne kadar. 20. günde ancak kanda çıktı hatta şimdi tekrar onunla görüşüyorum bak ne dedi. kadınlar kulübü ismi
@tbafth

As canim cok sukur iyiyim.. bebiste iyi cok sukur. Erkek cinsiyeti..:) canim benim insaallah hamilesindir. Benimde o surec cok kotuydu negaifleri görünce.. benim hem idrar hemde kan sonucum negatifti.. 10 gunluk gecikmemde kan testi yaptirmistim ve negatif cikmisti.. doktora gittim hemen sonra alttan muayene etti rahmin kalinlasmis ya adet okucaksin yada hamilesin dedi bana.. herhangi bir sokturucu kullanmadim. Bir hafta daha bekle dedi sonra da olmazsan gelirsin bakariz dedi.. ben bi on gun sonra idrar testiyle ogrendim hamile oldugumu.. yani gecikmemin 20. Gununde :) insaallah seninde hayirlisiyla gec dollenme olmustur canim.. guzel haberlerini bekliyorum..

slm kızlar gecen carsamba adetım bıttı temızlendım ama bugun acık kırmızı yogun akıntı geldı kasıklarımda agrı var adetım bıtelı 5 günüm neden olbılır adetımın 8 günü bugun bırde 2.5 gün sürdü adetımmmm tesekkurler

mrb kızlar nasıl gidiyor ben çok şükür gribi atlattım artık

mrb kızlar nasıl gidiyor ben çok şükür gribi atlattım artık
slm kızlar gecen carsamba adetım bıttı temızlendım ama bugun acık kırmızı yogun akıntı geldı kasıklarımda agrı var adetım bıtelı 5 günüm neden olbılır adetımın 8 günü bugun bırde 2.5 gün sürdü adetımmmm tesekkurler

iyi akşamlar herkese bacılar...
slm kızlar gecen carsamba adetım bıttı temızlendım ama bugun acık kırmızı yogun akıntı geldı kasıklarımda agrı var adetım bıtelı 5 günüm neden olbılır adetımın 8 günü bugun bırde 2.5 gün sürdü adetımmmm tesekkurler bu arada adetmın 2 gununden berı corek otu bbal tarcın yıyorum

canım bilemiyecem ama bence rahim hala temizleniyor kısa sürmüş ve yavaş yavaş atıyor olabilir.

merhaba kızlar bu ay çok şükür hamile kaldım.Allahım bütün isteyenlere nasip etsin.tablodaki kalpli günler ilişki günlerim belki yardımı dokunur diye düşündüm.26 ekim son adet tarihi.31 ekimde de ilişki var o tabloda gözükmüyo.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-29-16-49-36.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 76
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım...

ovülasyon testi kullanmışmıydın???
kullandım ama bu ay çok garip çıktı.bazen silik bazen tamamen temiz çıktı.hatta yumurtlamadığımı düşündüm.iki çizgiyi de tamamen kırmızı göremedim.bu yüzden hiç ümidim yoktu..

kullandım ama bu ay çok garip çıktı.bazen silik bazen tamamen temiz çıktı.hatta yumurtlamadığımı düşündüm.iki çizgiyi de tamamen kırmızı göremedim.bu yüzden hiç ümidim yoktu..
tamam canım teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…