- 30 Ekim 2013
- 20.595
- 57.199
- 798
canım en iyisi bir doktora görünmek git bakalım ne durumda yumurtalıklar
slm kızlar gecen carsamba adetım bıttı temızlendım ama bugun acık kırmızı yogun akıntı geldı kasıklarımda agrı var adetım bıtelı 5 günüm neden olbılır adetımın 8 günü bugun bırde 2.5 gün sürdü adetımmmm tesekkurlermrb kızlar nasıl gidiyor ben çok şükür gribi atlattım artık
slm kızlar gecen carsamba adetım bıttı temızlendım ama bugun acık kırmızı yogun akıntı geldı kasıklarımda agrı var adetım bıtelı 5 günüm neden olbılır adetımın 8 günü bugun bırde 2.5 gün sürdü adetımmmm tesekkurler bu arada adetmın 2 gununden berı corek otu bbal tarcın yıyorumiyi akşamlar herkese bacılar...
canım bilemiyecem ama bence rahim hala temizleniyor kısa sürmüş ve yavaş yavaş atıyor olabilir.slm kızlar gecen carsamba adetım bıttı temızlendım ama bugun acık kırmızı yogun akıntı geldı kasıklarımda agrı var adetım bıtelı 5 günüm neden olbılır adetımın 8 günü bugun bırde 2.5 gün sürdü adetımmmm tesekkurler bu arada adetmın 2 gununden berı corek otu bbal tarcın yıyorum
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım...merhaba kızlar bu ay çok şükür hamile kaldım.Allahım bütün isteyenlere nasip etsin.tablodaki kalpli günler ilişki günlerim belki yardımı dokunur diye düşündüm.26 ekim son adet tarihi.31 ekimde de ilişki var o tabloda gözükmüyo.
çook teşekkür ederim canımm :)Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım...
ovülasyon testi kullanmışmıydın???çook teşekkür ederim canımm :)
kullandım ama bu ay çok garip çıktı.bazen silik bazen tamamen temiz çıktı.hatta yumurtlamadığımı düşündüm.iki çizgiyi de tamamen kırmızı göremedim.bu yüzden hiç ümidim yoktu..ovülasyon testi kullanmışmıydın???
tamam canım teşekkürler...kullandım ama bu ay çok garip çıktı.bazen silik bazen tamamen temiz çıktı.hatta yumurtlamadığımı düşündüm.iki çizgiyi de tamamen kırmızı göremedim.bu yüzden hiç ümidim yoktu..
Paylasti canim bikac sayfa oncesindeLovely35 Canm naptiin senin sonuclar nasil cikti
Ne bileyim ya. Ben biraz takıntılıyım. Komplekse giriyorumAy cnm duramadm otobüste telden bi bakiyim dedimkız bm 26 daha büyüğüm ne demek yaslanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?