Adet bittikten 1 hafta sonraysa çatlama dır.yada tutunmadır tabi başka bir problemin yoksa cnmkızlar hıcmı bılen yok adetten bır hafta sonra kanlı akı9ntı nıye gelır
Kuzlar simdi dokt geldim sagda yine 2 yumurta var bu ay tutarmi bilmem ama insallah tutar :) bu ay olmazaa diger ay rahim filmi cekelim desi doktor
Insallah canim ilk ay 4 taneydi kasimda 2 tane olmadi insallah bu olur olmazsa rahim filmi cekelim dedi doktorcanım beim hadi hayırlısııı 2 yumurtan varmışş beek olsun inşALLAHH..
Iyiyiz canim sen nasilsiniyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Insallah canim ilk ay 4 taneydi kasimda 2 tane olmadi insallah bu olur olmazsa rahim filmi cekelim dedi doktor
Iyiyiz canim sen nasilsin
Yerleşme kanaması olabilir canim normalden az ve kıvamsiz oluyor çünküHerkese selamlar, damdan düşer gibi olacak ama soru sormak istiyorum :/
Son regl tarihim 1 kasımdı ve 27 kasımda gelecek olan reglimin ilk günüydü.
26 kasımda peçeteye çok açık pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da regl oldum ama her zamankinden daha azdı yoğunluğu...İkinci gün yani dün, çok az gelip kesildi.Bu sabah baktığımda pedim temizdi fakat peçeteyle sildiğimde sabah, kahverengi akıntı vardı...
Pazartesi-Salı günü test yapacağım ama sizden tahminler rica ediyorum, deneyimleriniz var mı?
Bende başlayayım dedim ama yumurtlamama en fazla bir hafta var Geç mi kaldım acaba dedim baslamadimilk soğan suyumu içtim burnumu tuta tuta...hadi hayırlısı
Bende başlayayım dedim ama yumurtlamama en fazla bir hafta var Geç mi kaldım acaba dedim baslamadim
canım adetin şayet olursa bitiminde 2 gün sonra başlarsın dilerim gerek kalmazBende başlayayım dedim ama yumurtlamama en fazla bir hafta var Geç mi kaldım acaba dedim baslamadim
Tam temizlenmemissin demek tatlımkızlar hıcmı bılen yok adetten bır hafta sonra kanlı akı9ntı nıye gelır
o zaman biraz daha bekle bakalım kuşum ama 1 haftayı geçince yine git bence doktora...inş sende de bebiş vardırcanım sağlık ocağndaki dr geç yumurtlamayla geç döllenme olusan nadir görülen bir durum sende de mevcut olabilir kendine dikkat et bir hafta-10 gün snra filan testi tekrarla dedi. Sabırla bir hafta daha beklicem snra dra gitcem baksınlar. Benim cok eskiden bir hamile topiğinde bir arkadasım vardı özelden de görüsüyoduk bu süreçteki stresini benimle paylasıodu hatta benim bu gecikmeler devam edince dün kan sonucum da negatif çıkınca o arkadasıma msj attım sağolsun cvp verdi onun da idrarda da kanda da hep negatif gördü o da aynı benim bu durumu yasadı taa ki adeti geçeli 20. güne kadar. 20. günde ancak kanda çıktı hatta şimdi tekrar onunla görüşüyorum bak ne dedi. kadınlar kulübü ismi
@tbafth
As canim cok sukur iyiyim.. bebiste iyi cok sukur. Erkek cinsiyeti..:) canim benim insaallah hamilesindir. Benimde o surec cok kotuydu negaifleri görünce.. benim hem idrar hemde kan sonucum negatifti.. 10 gunluk gecikmemde kan testi yaptirmistim ve negatif cikmisti.. doktora gittim hemen sonra alttan muayene etti rahmin kalinlasmis ya adet okucaksin yada hamilesin dedi bana.. herhangi bir sokturucu kullanmadim. Bir hafta daha bekle dedi sonra da olmazsan gelirsin bakariz dedi.. ben bi on gun sonra idrar testiyle ogrendim hamile oldugumu.. yani gecikmemin 20. Gununde :) insaallah seninde hayirlisiyla gec dollenme olmustur canim.. guzel haberlerini bekliyorum..
doğru kuzum tek seferde iki bebiş olursa tadından yenmez ayrıcaNormal sgk cnm ilaclar normalde 2300 filan da %40 indirim yapiyo eczane dr dan dolayi dr da insafli saüolsn dondurma da olursa 7bin civarı tutmuş olck bebişim gelsin de önemli diil
Kasiklarim ağrıyor ona canim sıkılıyor kokusuz su gibi akintim var Üşüttüm galibayum donemlerını ıyı degerlendır o zaman canım bata kadar calıs belkı kure gerek kalmadan bebıs gelmıs olur :)
Kasiklarim ağrıyor ona canim sıkılıyor kokusuz su gibi akintim var Üşüttüm galiba
Maydanoz suyu yazdim kenara ya simdi de hiiic sırası değildi yani sicak su lobu ve battaniye ile oturuyorum artikgecmıs olsun canım kendıne sıcak tut batına daha varken bır kac gun sabah aksam maydonoz suyu ıc canım ıcndekı ıltıhabı odemı alır rahatlarsın bende usuttum galıba
Donmez canim esimle tartistik ve yapmayida dusunmuyorum cok cok sinirliyimbende ıyıyım canım cok sukur kacak gelınlerı ızleyıp kafa dagıtıyorum :)ıı yumurtan varmıs canım ıyı degerlendırın bu zamanı bu yumurtalar ınsallah bebıs olarak doner canm sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?