2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kuzlar simdi dokt geldim sagda yine 2 yumurta var bu ay tutarmi bilmem ama insallah tutar :) bu ay olmazaa diger ay rahim filmi cekelim desi doktor

canım beim hadi hayırlısııı 2 yumurtan varmışş beek olsun inşALLAHH..

Iyiyiz canim sen nasilsin

bende ıyıyım canım cok sukur kacak gelınlerı ızleyıp kafa dagıtıyorum :)ıı yumurtan varmıs canım ıyı degerlendırın bu zamanı bu yumurtalar ınsallah bebıs olarak doner canm sana :)

Son düzenleme:
Yerleşme kanaması olabilir canim normalden az ve kıvamsiz oluyor çünkü

Bende başlayayım dedim ama yumurtlamama en fazla bir hafta var Geç mi kaldım acaba dedim baslamadim

yum donemlerını ıyı degerlendır o zaman canım bata kadar calıs belkı kure gerek kalmadan bebıs gelmıs olur :)

o zaman biraz daha bekle bakalım kuşum ama 1 haftayı geçince yine git bence doktora...inş sende de bebiş vardır

Kasiklarim ağrıyor ona canim sıkılıyor kokusuz su gibi akintim var Üşüttüm galiba

gecmıs olsun canım kendıne sıcak tut batına daha varken bır kac gun sabah aksam maydonoz suyu ıc canım ıcndekı ıltıhabı odemı alır rahatlarsın bende usuttum galıba

gecmıs olsun canım kendıne sıcak tut batına daha varken bır kac gun sabah aksam maydonoz suyu ıc canım ıcndekı ıltıhabı odemı alır rahatlarsın bende usuttum galıba
Maydanoz suyu yazdim kenara ya simdi de hiiic sırası değildi yani sicak su lobu ve battaniye ile oturuyorum artik

bende ıyıyım canım cok sukur kacak gelınlerı ızleyıp kafa dagıtıyorum :)ıı yumurtan varmıs canım ıyı degerlendırın bu zamanı bu yumurtalar ınsallah bebıs olarak doner canm sana :)
Donmez canim esimle tartistik ve yapmayida dusunmuyorum cok cok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…