iyi kuzum şu sıra gelenim gidenim çoktu o yüzden pek giremedim foruma...valla adet bitemedi 10. gün lekelenmem geliyor soğan suyunu da şu kist için içiyorum bi sonraki adette gidip hormon testi yaptırıcam hemde kiste baktırıcam gitmiş olur umarım...kurtulursam hapı bırakıcam 1 ay yeter d. kontrol hapı içinama kafam rahat bebek olayı yok ya valla rahatladım sen nasılsın kuzum geçti mi yum dönemi
o vakit biraz daha bekleyin bakalım ama baktın sıpa nazlandı senmisin naz yapan tek başına geniş geniş takılacağına al sana bi ikiz kardeş, 9 ay boyunca sıkışa sıkışa yaşayın de tüpe gitdoğru diyorsun bizim yerimizde kim olsa şimdiye çoktan gtmişti. belki bu sene gebelikler olmasaydı bizde düşünürdük ama doktor da hamile kalıyorsun normal yollarla biraz daha deneyin dedi. onun öncesinde de ben eşimin sağlık sigortasından faydalanamıyordum bağkurluydum. tabi bağkur borcunu ödememiştik v.s. ondan dolayı doğru düzgün istediğim doktora bile gidemiyordum. ama çok şükür o sorun ortadan kalktı. artık bundan sonra bakacağız imkanlar dahilinde neler yapabileceğimizi....
tam diyecektim 22 yi de değerlendir sonra rahata al diye...iyi yapmışsın kuzum bende ekimde 12 20 arası öyle yapmışstım tabi yum çatlamayınca bütün emek boşa gittiHım anladım canım bayagı yogunmussun bu sıralar yogunluk gununun dolu gecmesı guzel canım :) ınsallah sıfa olur kurtulursun canım testlerınde temız cıkar bencede cok uzun kullanmamadan dahı ıyı dogu kontrol hapını :) kafanın rahatlamasıda cok guzel canım hayırlı zamanda saglıklı sekılde gelecektır bebısın canım :) bende canım ıyıyım cok sukur yum donemımın gectıgını dusunuyorum canım uzatmalardayımbılıyorsun gecıkmem oldu gecen ay ve gerıye dogru saydıgımda 19. gun yum catlamıs bende o zamanlar hıc calısmamıstım ama bu ay 12 20 gune kadar gun asırı calıstık 18 gun uzayan akıntı geldı gecesı ılıskı oldu canım ve dun 20 gunumde yıne ılıskı oldu ve esım adet yaklastıgında ılıskıde bırseyın baskı yaptıgını soylerdı ama bu defa bırsey baskı yapmamıs ve cok afedersın aktı gıttı bır negele takılmadı dedı yarın 22 gunum son olarak yarınıda degerlendırsemmı dusnuyorum ama bende rahatım eskısı kadar heyecan stres yapmıyorum acaba ne oldu dollendımı dıye yum donemıne yenı gırmıs gıbı devam edıyorum
tam diyecektim 22 yi de değerlendir sonra rahata al diye...iyi yapmışsın kuzum bende ekimde 12 20 arası öyle yapmışstım tabi yum çatlamayınca bütün emek boşa gittisakın belirti falan arama kuzum olur mu...bata kadar olan dönemde kafanı raht tutmaya bak
ay alemsin valla. doğru çok nazlı olurlarsa olacağı o.o vakit biraz daha bekleyin bakalım ama baktın sıpa nazlandı senmisin naz yapan tek başına geniş geniş takılacağına al sana bi ikiz kardeş, 9 ay boyunca sıkışa sıkışa yaşayın de tüpe git
Kizzz o takvim yalan bana kiz dedi erkek geliyor amaİnanmam ben ona ama baktım erkek diyor orda :)
sanırım benim çalışmalar yalan olduuuu, hasta ziyaretine şehir dışına gidiyomuşum eşim ve ailesi ile hemde bi saat içinde ve benim şiddetli bel ağrım yumurtlama belirtisi gösterirken :) Herşey de bi hayır var bunda da vardır mutlaka hastalar iyi olsun bebişe önümüzdeki ay devam artık :) Allah'ın işine de karışılmaz belki olmuştur bile bebiş
Anammm bide dorduz geliyormus ne guzrl olurdu kizzz hayirlisi canimkızlar 4 yumurtamız döllenmiş inş hepsi sağlıklı şekilde gelişmeye devam eder dua edin bize
İyi fikir aslında ama henüz gelmedi geldiği gibi çıkarız galiba. Saol canım belki 1-2 gün gelemem unutmayın beni :)Esın evdeyse hemenbır calısma yapın canım 15 dk yat sonra hazırlanırsınız vardır herseyde bır hayır Allah acıl sıfalar versın :)
İyi fikir aslında ama henüz gelmedi geldiği gibi çıkarız galiba. Saol canım belki 1-2 gün gelemem unutmayın beni :)
Yerim senin o yaramazin totosunuCanım 2 hafta önce ikili test için gittik yaramaz durmadı doktor % 70 kız dedi ama o gün 3 kez usg ye girdim uyurken yakalayınca erkeğe de benziyor dedi 2 hafta sonra yine gidicez ama kusmalarım için pazartesi gidersem belki öğrenirim yaramaz kendini göstermiyor
canım benim özür dilerim bu geçen dönemin 2014 2015 zamanı olcak bi ona bakayım24 Kasım 2014 Pazartesi – Safer ayı 1. günü Safer ayı başlar
25 Kasım 2014 Salı – Safer ayı 2. günü
26 Kasım 2014 Çarşamba – Safer ayı 3. günü
27 Kasım 2014 Perşembe- Safer ayı 4. günü
28 Aralık 2014 Cuma – Safer ayı 5. günü
29 Kasım 2014 -cumartesi Safer ayı 6. günü
30 Kasım 2014 pazar – Safer ayı 7. günü
1 Aralık 2014 Pazartesi – Safer ayı 8. günü
2 Aralık 2014 salı – Safer ayı 9. günü
3 Aralık 2014 çarşamba – Safer ayı 10. günü
4 Aralık 2014 perşembe- Safer ayı 11. günü
5 Aralık 2014 cuma – Safer ayı 12. günü
6 Aralık 2014 cumartesi- Safer ayı 13. günü
7 Aralık 2014 pazar – Safer ayı 14. günü
8 Aralık 2014 pazartesi – Safer ayı 15. günü
9 Aralık 2014 salı – Safer ayı 16. günü
10 Aralık 2014 çarşamba- Safer ayı 17. günü
11 Aralık 2014 perşembe- Safer ayı 18. günü
12 Aralık 2014 cuma – Safer ayı 19. günü
13 Aralık 2014 cumartesi- Safer ayı 20. günü
14 Aralık 2014 pazar- Safer ayı 21. günü
15 Aralık 2014 pazartesi Safer ayı 22. günü
16 Aralık 2014 salı -Safer ayı 23. günü
17 Aralık 2014 çarşamba Safer ayı 24. günü
18 Aralık 2014 perşembe- Safer ayı 25. günü
19 Aralık 2014vcuma – Safer ayı 26. günü
20 Aralık 2014 cumartesi- Safer ayı 27. günü
21 Aralık 2014 pazar- Safer ayı 28. günü
22 Aralık 2014 Pazartesi- Safer ayı 29. günü Safer ayı bitiyor
23 Aralık 2014 -Salı Rebiülevvel 1. günü Rebiülevvel ayı başlar
tabi canım ama ilk gününü kaçırmışız mı ne bakınıyorum halada bi site buldum orada açıklayıcı... bu arada o gönderdiğim tarihler yanlış canım k.bakma 2014 ün tamamen...http://www.muhabbetim.com/yasam/din/safer-ayi-baslangici-ibadetleri-ve-bela-felaket-rivayetleri.htmlÇok sağol sera bez yinede okuyalım tedbir amaçlı
Kizlar nasilsiniz mutlu haftasonu olur insaAllah hepimiz icin
Deli kiz yaaıyıyız tatlım cok sukur sen nasılsın hadı cıkıyoruz deselerde cıksak dıye beklıyorum canımcok sukur dedıler ve cıkıyoruz
Normal sgk cnm ilaclar normalde 2300 filan da %40 indirim yapiyo eczane dr dan dolayi dr da insafli saüolsn dondurma da olursa 7bin civarı tutmuş olck bebişim gelsin de önemli diilfiyat iyiymiş kuzum...özel sağlık sigortası değil dimi normal ssk
Ay cnm duramadm otobüste telden bi bakiyim dedimAnladım canım. Tamm sen annene git inşallah güzel haberlerde alırız senden. Bu arada pazartesi 25 e gircrm. Ayyy 25 mi yaşlanıyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?