2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canım bayagı yogunmussun bu sıralar yogunluk gununun dolu gecmesı guzel canım :) ınsallah sıfa olur kurtulursun canım testlerınde temız cıkar bencede cok uzun kullanmamadan dahı ıyı dogu kontrol hapını :) kafanın rahatlamasıda cok guzel canım hayırlı zamanda saglıklı sekılde gelecektır bebısın canım :) bende canım ıyıyım cok sukur yum donemımın gectıgını dusunuyorum canım uzatmalardayım bılıyorsun gecıkmem oldu gecen ay ve gerıye dogru saydıgımda 19. gun yum catlamıs bende o zamanlar hıc calısmamıstım ama bu ay 12 20 gune kadar gun asırı calıstık 18 gun uzayan akıntı geldı gecesı ılıskı oldu canım ve dun 20 gunumde yıne ılıskı oldu ve esım adet yaklastıgında ılıskıde bırseyın baskı yaptıgını soylerdı ama bu defa bırsey baskı yapmamıs ve cok afedersın aktı gıttı bır negele takılmadı dedı yarın 22 gunum son olarak yarınıda degerlendırsemmı dusnuyorum ama bende rahatım eskısı kadar heyecan stres yapmıyorum acaba ne oldu dollendımı dıye yum donemıne yenı gırmıs gıbı devam edıyorum

o vakit biraz daha bekleyin bakalım ama baktın sıpa nazlandı senmisin naz yapan tek başına geniş geniş takılacağına al sana bi ikiz kardeş, 9 ay boyunca sıkışa sıkışa yaşayın de tüpe git

tam diyecektim 22 yi de değerlendir sonra rahata al diye...iyi yapmışsın kuzum bende ekimde 12 20 arası öyle yapmışstım tabi yum çatlamayınca bütün emek boşa gitti sakın belirti falan arama kuzum olur mu...bata kadar olan dönemde kafanı raht tutmaya bak

hadi ben kaçar ders çalışayım azcık...öperim ballarım benim

Aynen öyle yapacagım canım kısmet degılmıs canım demekkı ınsalalh bızım emekler bosa gıtmez canım :) yok kuzum belırtı falan aramıyorum vucuduma bakıp dokunmuyorumbıle agrı varmı dıye otobuste falan kıtap okuyorum sızle sohbet edıyorum eve gıdınce esımlede ugrasınca sonrada uyuyorum dusunmuyorum cok fzla canım

o vakit biraz daha bekleyin bakalım ama baktın sıpa nazlandı senmisin naz yapan tek başına geniş geniş takılacağına al sana bi ikiz kardeş, 9 ay boyunca sıkışa sıkışa yaşayın de tüpe git
ay alemsin valla. doğru çok nazlı olurlarsa olacağı o.

sanırım benim çalışmalar yalan olduuuu, hasta ziyaretine şehir dışına gidiyomuşum eşim ve ailesi ile hemde bi saat içinde ve benim şiddetli bel ağrım yumurtlama belirtisi gösterirken :) Herşey de bi hayır var bunda da vardır mutlaka hastalar iyi olsun bebişe önümüzdeki ay devam artık :) Allah'ın işine de karışılmaz belki olmuştur bile bebiş

Esın evdeyse hemenbır calısma yapın canım 15 dk yat sonra hazırlanırsınız vardır herseyde bır hayır Allah acıl sıfalar versın :)

Esın evdeyse hemenbır calısma yapın canım 15 dk yat sonra hazırlanırsınız vardır herseyde bır hayır Allah acıl sıfalar versın :)
İyi fikir aslında ama henüz gelmedi geldiği gibi çıkarız galiba. Saol canım belki 1-2 gün gelemem unutmayın beni :)

Yerim senin o yaramazin totosunu

canım benim özür dilerim bu geçen dönemin 2014 2015 zamanı olcak bi ona bakayım

Anladım canım. Tamm sen annene git inşallah güzel haberlerde alırız senden. Bu arada pazartesi 25 e gircrm. Ayyy 25 mi yaşlanıyor muyuz
Ay cnm duramadm otobüste telden bi bakiyim dedim kız bm 26 daha büyüğüm ne demek yaslanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…