bize de bi dr ankara ist bursa izmiri önerdi ama hemen hergün yumurta kontrolü yapılıyo gitmk lazım aynı ilde olmama rağmen rapor aldm öğretmnim zor oluyo ildışı diye burda yaptırdık ALLAH nasip ederrse heeyerde tutar inş ama bulunduğunz ilde yoksa tabi mecburen gitmk lazımAnladım canım. Biz daha düşünmüyoruz tüpü ama ilerde olursa diye merak ediyorum işte. Bizde kahramanmarastayiz g.antep ve adanada da merkezler var gsliba
Tabi orası kesin Allah nasip ederse heryerde tutar. Maraşta da vardır belki araştırmadim ama diğer yerlerde var duymuştum. Inşallah senden güzel haberler aliriz. Bu arada kaç yaşındasin bir sıkıntı mi vardı. Bunları soruyorum ama seni sıkıyorsam kusura bakmabize de bi dr ankara ist bursa izmiri önerdi ama hemen hergün yumurta kontrolü yapılıyo gitmk lazım aynı ilde olmama rağmen rapor aldm öğretmnim zor oluyo ildışı diye burda yaptırdık ALLAH nasip ederrse heeyerde tutar inş ama bulunduğunz ilde yoksa tabi mecburen gitmk lazım
yok cnm ne demek bnde paylaştıkça rahtlıyorm ama anneme gidicm çıkcm şimdi 26 yaşımızdayız eşimde bn de çok sükür bnde bi sıkıntı yok ama eşimin çocukluğundsa geçirdiği hastalık sebebiyle sperm sayısı düşük en az 1ml de 20 milyon ve üstü olmalıyken bizde 8 milyondu dünTabi orası kesin Allah nasip ederse heryerde tutar. Maraşta da vardır belki araştırmadim ama diğer yerlerde var duymuştum. Inşallah senden güzel haberler aliriz. Bu arada kaç yaşındasin bir sıkıntı mi vardı. Bunları soruyorum ama seni sıkıyorsam kusura bakma
onun kalp atışı duymasını beklicem canım...tubayı koydum hemen ama kimyasal olunca bende üzüldüm erken koyduğuma...şöyle bi duysun kalp atışını sonra hemen eklerimBeztebya da var mogiş
fiyat iyiymiş kuzum...özel sağlık sigortası değil dimi normal sskcnm biz eskişehirde ikamet ettiğimzden burdaki acıbadem hstanesine yaptırdk 1430tl ilaçlar 4450tl hastaneye verdik embriyo kalırsa dondurursak 1500tl daha vericz sanırım
Anladım canım. Tamm sen annene git inşallah güzel haberlerde alırız senden. Bu arada pazartesi 25 e gircrm. Ayyy 25 mi yaşlanıyor muyuzyok cnm ne demek bnde paylaştıkça rahtlıyorm ama anneme gidicm çıkcm şimdi 26 yaşımızdayız eşimde bn de çok sükür bnde bi sıkıntı yok ama eşimin çocukluğundsa geçirdiği hastalık sebebiyle sperm sayısı düşük en az 1ml de 20 milyon ve üstü olmalıyken bizde 8 milyondu dün
Iç iç hicbirsey olmaz. Alisirsin zamanla. Ben iki aydır yapıyorumilk soğan suyumu içtim burnumu tuta tuta...hadi hayırlısı
ilk soğan suyumu içtim burnumu tuta tuta...hadi hayırlısı
çiğ haline bayılırım ama pişmişini hiç sevmezdim lakin başa gelince işte... atayımda kurtulayım şu kisti kuzum yaa...10. gün hala leke geliyor yahuIç iç hicbirsey olmaz. Alisirsin zamanla. Ben iki aydır yapıyorum
sağol balım inşallahŞifa olsun mogamıcıgım :):)
sağol balım inşallah
anladım mogamicim. bu arada ben batımı yazmadım. 23 aralık yeni bat veeeee kocaman bir 51. denemeonun kalp atışı duymasını beklicem canım...tubayı koydum hemen ama kimyasal olunca bende üzüldüm erken koyduğuma...şöyle bi duysun kalp atışını sonra hemen eklerim
iyi kuzum şu sıra gelenim gidenim çoktu o yüzden pek giremedim foruma...valla adet bitemedi 10. gün lekelenmem geliyor soğan suyunu da şu kist için içiyorum bi sonraki adette gidip hormon testi yaptırıcam hemde kiste baktırıcam gitmiş olur umarım...kurtulursam hapı bırakıcam 1 ay yeter d. kontrol hapı içinnasılsın canım hıc gorusemedık ne zamandır nasıl gidiyor :)
sabrına hayranım anacım 51 diyorsun yahu...ben yerinde olsam koşa koşa tüpe giderdim sorunum olmasa daanladım mogamicim. bu arada ben batımı yazmadım. 23 aralık yeni bat veeeee kocaman bir 51. deneme
olur gelir valla. bende de daha önce normal kist varmış bilmiyordum benimde 10 güne kadar leke geliyordu şimdi 7. günde bitiyor. normal kist gitti ama bu çik. kisti öyle birşey yapmadı. birde soğan suyunu 15 günden fazla yapmayacaksın biliyorsun değil mi. ben soğan suyunu bitirdikten sonra arkasına testere dişli aslan pençesi kürünü yapıyorum eğer bunlar şifa olursa çik kistine burda mutlaka paylaşacağım. şifa Allah tan tabiii.çiğ haline bayılırım ama pişmişini hiç sevmezdim lakin başa gelince işte... atayımda kurtulayım şu kisti kuzum yaa...10. gün hala leke geliyor yahu
iyi de ters yapmışsın balım bugün izledim saraçoğlunu önce testere dişliyi yapın sonra soğanı yapın diyordu...15 gün evet biliyorum...sen düzenli olarak devam et soğana inanıyorum kistine faydası olacak en azından küçültmese de büyümesine engel olur diye düşünüyorum...benim yum nazlı çıkmış çatlamamış onun için bunca uğraşolur gelir valla. bende de daha önce normal kist varmış bilmiyordum benimde 10 güne kadar leke geliyordu şimdi 7. günde bitiyor. normal kist gitti ama bu çik. kisti öyle birşey yapmadı. birde soğan suyunu 15 günden fazla yapmayacaksın biliyorsun değil mi. ben soğan suyunu bitirdikten sonra arkasına testere dişli aslan pençesi kürünü yapıyorum eğer bunlar şifa olursa çik kistine burda mutlaka paylaşacağım. şifa Allah tan tabiii.
Canim hsg gerek kalmadan bebisin gelir esininve seninde testlerin super otesi cikar insaAllahhKızlar ben doktora gittim, eşimde tabi. Saat 09:00'da o girdi, girmesiyle çıkması bir oldu spermiograma yönlendirmiş doktoru. Eşim eve gitti doldurdu geldi 10 dk. içinde o geldiğinde ben hala kendi randevumu bekliyordum düşünün yani. Saat 9:30'ta da ben girdim. Sağolsun doktorum çok ilgilendi tavsiye üzerine gittim zaten. Önce şöyle bir baktı girişte hemen bir yara gördü, yara akıntıya sebebiyet veriyormuş. Zaten çıkardı ucunu gösterdi kan olmuştu. O nedenle smear alıcam dedi. Smear aldı. Bugün tüm tahlillerimizi yapalım dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdım. Yarayı doğumdan sonra ya yakarız ya dondoruruz dedi. Eşimin sperm testi saat 12:30 çıkıcak. Benim sonuçlar 16:00'da. Adetin 2 ile 5. günü arası hormon testi istedi. Geldiğinde eşinin test sonucunu ve kendi tahlil ve smear sonucunuda getirirsin onları da değerlendiririz dedi. Bu arada folio verdi içinde 120 adet folic asit+iyot+vitamin b12 var. Eşimde içecekmiş bunu her gün bir tane. Maalesef devlet karşılamıyor. Biraz pahalı.
Rahmimi ultrasonda biraz dar buldu ama bebeğin tutunmasına kesinlikle engel değil dedi. Rahim duvarım kalınlaşmış adet yakın gözüküyor dedi. Yumurtaların iyi gözüküyor dedi. Ben bu ay yumurtamın erken çatladığını çünkü 16. günden beri ovulasyon yapıp yakalayamadığımı söyledim önceki aylar çok net görüyordum dedim. Ne zaman çatlamış olduğunu göremem ama kalınlaşma çok güzel, çok normal çatlamış demekki dedi. Bende bugün yarın adeti bekliyorum zaten. Bu arada her ay çok net yumurtlamayı görebilirsin ama yumurta çatlıyor diye gebelik oluşacak diye bir şey yok gebeliğin oluşması için herşeyin tam olması gerekiyor bir değerin düşükse gebelik oluşmuyor, biz hastada eksik olanı veriyoruz hop bir sonraki ay bakıyoruz hastamız hamile dedi. Ve yumurtlama testlerinden ziyade bizim burda yumurtayı görüp ona göre plan yapmamız gebelik için en güzel yöntem dedi. Hormondan sonra test sonuçlarımızı da değerlendirip fitil vericek dediğine göre. En sonda hsg filmi çekicek tüpler için. Böyle işte kızlar. Tabi inşallah gerek kalmaz ben fitilden sonra hamiş kalırım.
doğru diyorsun bizim yerimizde kim olsa şimdiye çoktan gtmişti. belki bu sene gebelikler olmasaydı bizde düşünürdük ama doktor da hamile kalıyorsun normal yollarla biraz daha deneyin dedi. onun öncesinde de ben eşimin sağlık sigortasından faydalanamıyordum bağkurluydum. tabi bağkur borcunu ödememiştik v.s. ondan dolayı doğru düzgün istediğim doktora bile gidemiyordum. ama çok şükür o sorun ortadan kalktı. artık bundan sonra bakacağız imkanlar dahilinde neler yapabileceğimizi....sabrına hayranım anacım 51 diyorsun yahu...ben yerinde olsam koşa koşa tüpe giderdim sorunum olmasa daekliyim kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?