2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anladım canım. Biz daha düşünmüyoruz tüpü ama ilerde olursa diye merak ediyorum işte. Bizde kahramanmarastayiz g.antep ve adanada da merkezler var gsliba
bize de bi dr ankara ist bursa izmiri önerdi ama hemen hergün yumurta kontrolü yapılıyo gitmk lazım aynı ilde olmama rağmen rapor aldm öğretmnim zor oluyo ildışı diye burda yaptırdık ALLAH nasip ederrse heeyerde tutar inş ama bulunduğunz ilde yoksa tabi mecburen gitmk lazım

Tabi orası kesin Allah nasip ederse heryerde tutar. Maraşta da vardır belki araştırmadim ama diğer yerlerde var duymuştum. Inşallah senden güzel haberler aliriz. Bu arada kaç yaşındasin bir sıkıntı mi vardı. Bunları soruyorum ama seni sıkıyorsam kusura bakma

yok cnm ne demek bnde paylaştıkça rahtlıyorm ama anneme gidicm çıkcm şimdi 26 yaşımızdayız eşimde bn de çok sükür bnde bi sıkıntı yok ama eşimin çocukluğundsa geçirdiği hastalık sebebiyle sperm sayısı düşük en az 1ml de 20 milyon ve üstü olmalıyken bizde 8 milyondu dün

Beztebya da var mogiş
onun kalp atışı duymasını beklicem canım...tubayı koydum hemen ama kimyasal olunca bende üzüldüm erken koyduğuma...şöyle bi duysun kalp atışını sonra hemen eklerim

cnm biz eskişehirde ikamet ettiğimzden burdaki acıbadem hstanesine yaptırdk 1430tl ilaçlar 4450tl hastaneye verdik embriyo kalırsa dondurursak 1500tl daha vericz sanırım
fiyat iyiymiş kuzum...özel sağlık sigortası değil dimi normal ssk

Anladım canım. Tamm sen annene git inşallah güzel haberlerde alırız senden. Bu arada pazartesi 25 e gircrm. Ayyy 25 mi yaşlanıyor muyuz

Iç iç hicbirsey olmaz. Alisirsin zamanla. Ben iki aydır yapıyorum
çiğ haline bayılırım ama pişmişini hiç sevmezdim lakin başa gelince işte... atayımda kurtulayım şu kisti kuzum yaa...10. gün hala leke geliyor yahu

onun kalp atışı duymasını beklicem canım...tubayı koydum hemen ama kimyasal olunca bende üzüldüm erken koyduğuma...şöyle bi duysun kalp atışını sonra hemen eklerim
anladım mogamicim. bu arada ben batımı yazmadım. 23 aralık yeni bat veeeee kocaman bir 51. deneme

nasılsın canım hıc gorusemedık ne zamandır nasıl gidiyor :)
iyi kuzum şu sıra gelenim gidenim çoktu o yüzden pek giremedim foruma...valla adet bitemedi 10. gün lekelenmem geliyor soğan suyunu da şu kist için içiyorum bi sonraki adette gidip hormon testi yaptırıcam hemde kiste baktırıcam gitmiş olur umarım...kurtulursam hapı bırakıcam 1 ay yeter d. kontrol hapı için ama kafam rahat bebek olayı yok ya valla rahatladım sen nasılsın kuzum geçti mi yum dönemi

anladım mogamicim. bu arada ben batımı yazmadım. 23 aralık yeni bat veeeee kocaman bir 51. deneme
sabrına hayranım anacım 51 diyorsun yahu...ben yerinde olsam koşa koşa tüpe giderdim sorunum olmasa da ekliyim kuşum

çiğ haline bayılırım ama pişmişini hiç sevmezdim lakin başa gelince işte... atayımda kurtulayım şu kisti kuzum yaa...10. gün hala leke geliyor yahu
olur gelir valla. bende de daha önce normal kist varmış bilmiyordum benimde 10 güne kadar leke geliyordu şimdi 7. günde bitiyor. normal kist gitti ama bu çik. kisti öyle birşey yapmadı. birde soğan suyunu 15 günden fazla yapmayacaksın biliyorsun değil mi. ben soğan suyunu bitirdikten sonra arkasına testere dişli aslan pençesi kürünü yapıyorum eğer bunlar şifa olursa çik kistine burda mutlaka paylaşacağım. şifa Allah tan tabiii.

iyi de ters yapmışsın balım bugün izledim saraçoğlunu önce testere dişliyi yapın sonra soğanı yapın diyordu...15 gün evet biliyorum...sen düzenli olarak devam et soğana inanıyorum kistine faydası olacak en azından küçültmese de büyümesine engel olur diye düşünüyorum...benim yum nazlı çıkmış çatlamamış onun için bunca uğraş

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------>
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------>
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme -------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme -------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme -------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme -------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme -------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ----------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme ---------->
Hanife55 --------------> 18 Kasım ------> 11. deneme --------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme --------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme --------->
Betiboop ---------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin ----------> 23 Kasım -------> 1. deneme ---------->

Arsinli -----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme --------->
Beztebya --------------> 24 Kasım --------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ---------> 5. deneme -------->
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ---------> 38. deneme ------>
Svai5 ------------------> 26 Kasım ---------> 9. deneme -------->

Nenuya ---------------> 26 Kasım ---------> 50. deneme ------->
Golyayla --------------> 28 Kasım ---------> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ---------> 7. deneme
Okosale ---------------> 30 Kasım ---------> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm -----------> 8 Aralık ------> 6. deneme
Okulum ---------------> 9 Aralık ------> 13. deneme
Mine_burcu ---------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos --------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ----------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 --------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 -----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 -------------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı ----------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul -------------------> 17 Aralık -------> 4. deneme
Secido -----------------> 17 Aralık -------> 16. deneme
Batu7884 -------------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop --------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ------------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık -------> 39. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Canim hsg gerek kalmadan bebisin gelir esininve seninde testlerin super otesi cikar insaAllahh

sabrına hayranım anacım 51 diyorsun yahu...ben yerinde olsam koşa koşa tüpe giderdim sorunum olmasa da ekliyim kuşum
doğru diyorsun bizim yerimizde kim olsa şimdiye çoktan gtmişti. belki bu sene gebelikler olmasaydı bizde düşünürdük ama doktor da hamile kalıyorsun normal yollarla biraz daha deneyin dedi. onun öncesinde de ben eşimin sağlık sigortasından faydalanamıyordum bağkurluydum. tabi bağkur borcunu ödememiştik v.s. ondan dolayı doğru düzgün istediğim doktora bile gidemiyordum. ama çok şükür o sorun ortadan kalktı. artık bundan sonra bakacağız imkanlar dahilinde neler yapabileceğimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…