2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Rabbim herseyin hayirlisini versin aglasakta sizlasakta olmayacaksa olmaz ilk aylarda uzuluyordum artik alistim zamani var demekki diyorum insallah sende bende tum isteyen arkadaslarimda hayirlisiyla hamile olsunlar insallah
Bizim bu hamişler nerde acaba bilir kişi olarak bir sorum var sirrieyven, elif21 daha niceleri mesajımı görüyolarsa ses versin annişlerrrrrr.

Herseye ragmen sukrediyorum..arada oluyor boyle tutamiyorum kendimi.
Bazen bende eften püften şeylere dayanamayıp ağlıyorum kadın milleti duygusal işte.artık üzüldügüm zaman hemen duaya başlıyorum.bir süre sonra unutuyorum.

Bende goremedim bugun hamisleri hayirdir ne soracaksin tatlim
Canım ben 2 günden beri hatta bugünüde sayarsam 3 gündür sağ kasıgımda ama çok yanda degil ortaya yakın bir yerde bişey akıyo gibi bir segirme yaşıyorum.arada unutuyorum sonra geri başlıyo.kızlar bazen bahsediyodu ama ne zaman başlıyodu onlarda bilmiyorum.benim reglim 6 sında

Sirrieyvanda yumurtlamadan sonra segirme baslamisti yanlis hatirlamiyorsam insallah bebisten segiriyordur canim

Ben bu ay yumurtlama takibi yapmadım ve enfeksiyon için antibiyotik kullandım 5 gün ve 5 gün arayla ilişki oldu ve takvimdeki hesaba göre yumurtlamadan 1 gün sonra olmuş.

Kizlar bugun 13.gun koyulasmasini bekliyordum ama yine silik cikti insallah bu ay da kist peydah olmaz:/

Eklentiler

• 20141129_201605.webp
    126,2 KB · Görüntüleme: 85
  • 20141129_201605.webp
    126,2 KB · Görüntüleme: 88
Sirrieyvanda yumurtlamadan sonra segirme baslamisti yanlis hatirlamiyorsam insallah bebisten segiriyordur canim
Ovulasyon takvimine göre ayın 23 de yumurtluyorum ama biz 18 inde ve son 24 de beraber olduk yani ilaca başlamadan önce ve bittikten sonra.Takip etmiyodum tamamen tesadüfi şeyler.

Ben bu ay yumurtlama takibi yapmadım ve enfeksiyon için antibiyotik kullandım 5 gün ve 5 gün arayla ilişki oldu ve takvimdeki hesaba göre yumurtlamadan 1 gün sonra olmuş.
Hayirlisi olsun canim rabbim ol dedikten sonra olur tek iliskiyle hamis olanlari duydum insallah senin bebisin gobusune konmustur

12.14.16 günler ilişki oldu çift çizgiyi 14.gün kopkoyu gördüm. Ama umutsuzum idrarımın sonunda bi yanma acıma oluyo bikaç hafta önce idrarda enfeksiyon testi yaptırdım o da temizdi ama 2 haftadır bazen idrarımın sadece sonunda yanma oluyo inş idrar yolu enf olmamışımdır çünkü enf gebeliğe engel Siz yaşadınız mı yada duydunuz mu benim gibi olan?

Bazen bende eften püften şeylere dayanamayıp ağlıyorum kadın milleti duygusal işte.artık üzüldügüm zaman hemen duaya başlıyorum.bir süre sonra unutuyorum.
Aglamak bazen iyi geliyor.rahatliyorum.icimde biriktirmekten iyidir.normalde adet yaklasinca baslarim sacma sapan seylere aglamya.e simdi saglam bi neden var tam aglamalik

Ovulasyon takvimine göre ayın 23 de yumurtluyorum ama biz 18 inde ve son 24 de beraber olduk yani ilaca başlamadan önce ve bittikten sonra.Takip etmiyodum tamamen tesadüfi şeyler.
İnsallah bu tesaduf bebisini gobusune kondurmustur hayirlisiyla

Evet benim doktorumda öyle söyledi cnm.enfeksiyon spermi öldürüyomuş.hamile kalınsada düşük olur dedi.rahim agzı enfeksiyonu daha tehlikeliymiş hatta

İnsallah bu tesaduf bebisini gobusune kondurmustur hayirlisiyla
Bu ay hiç beklemedigim bişeydi çünkü ilaçlar yumurtlama dönemine denk geliyo diye korundum ilaç boyunca.olursa mucize olur herhalde.tek ihtimal geç yumurtladıysam belki denk gelmiştir

Kizlar bugun 13.gun koyulasmasini bekliyordum ama yine silik cikti insallah bu ay da kist peydah olmaz:/
Canim insallah kist degildir stres yapma belki gec yumurtlayacaksindir her ay ayni olmayabiliyor benim ilk yaptigim ay 13. Gun goruyordum poxitifi 2. Ay 14. Gun 3. Ay15.gun gordim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…