Herseye ragmen sukrediyorum..arada oluyor boyle tutamiyorum kendimi.Ağlama cnm benim Allaha şükret ve dua et bide tövbei istiğfar çek ardından tez zamanda soğlıklı hayırlı evlat dile
Seni anliyorum tatlim bol bol dua et insallah bebisinin vakti yakindir rabbim hayirlisiyla nasip etsinInsallh canim ya hormonlar zip zip engel olamiyorum iste.akacak kan damarda durmuyor.bekliycez mecbur.
Selam canim nasil oldun belin agriyor muBu arada selam wuslt ve diğer arkidişler
Amiin cnm amiin
Bizim bu hamişler nerde acaba bilir kişi olarak bir sorum var sirrieyven, elif21 daha niceleri mesajımı görüyolarsa ses versin annişlerrrrrr.Rabbim herseyin hayirlisini versin aglasakta sizlasakta olmayacaksa olmaz ilk aylarda uzuluyordum artik alistim zamani var demekki diyorum insallah sende bende tum isteyen arkadaslarimda hayirlisiyla hamile olsunlar insallah
Bende goremedim bugun hamisleri hayirdir ne soracaksin tatlimBizim bu hamişler nerde acaba bilir kişi olarak bir sorum var sirrieyven, elif21 daha niceleri mesajımı görüyolarsa ses versin annişlerrrrrr.
Bazen bende eften püften şeylere dayanamayıp ağlıyorum kadın milleti duygusal işte.artık üzüldügüm zaman hemen duaya başlıyorum.bir süre sonra unutuyorum.Herseye ragmen sukrediyorum..arada oluyor boyle tutamiyorum kendimi.
Canım ben 2 günden beri hatta bugünüde sayarsam 3 gündür sağ kasıgımda ama çok yanda degil ortaya yakın bir yerde bişey akıyo gibi bir segirme yaşıyorum.arada unutuyorum sonra geri başlıyo.kızlar bazen bahsediyodu ama ne zaman başlıyodu onlarda bilmiyorum.benim reglim 6 sındaBende goremedim bugun hamisleri hayirdir ne soracaksin tatlim
Sirrieyvanda yumurtlamadan sonra segirme baslamisti yanlis hatirlamiyorsam insallah bebisten segiriyordur canimCanım ben 2 günden beri hatta bugünüde sayarsam 3 gündür sağ kasıgımda ama çok yanda degil ortaya yakın bir yerde bişey akıyo gibi bir segirme yaşıyorum.arada unutuyorum sonra geri başlıyo.kızlar bazen bahsediyodu ama ne zaman başlıyodu onlarda bilmiyorum.benim reglim 6 sında
Ovulasyon takvimine göre ayın 23 de yumurtluyorum ama biz 18 inde ve son 24 de beraber olduk yani ilaca başlamadan önce ve bittikten sonra.Takip etmiyodum tamamen tesadüfi şeyler.Sirrieyvanda yumurtlamadan sonra segirme baslamisti yanlis hatirlamiyorsam insallah bebisten segiriyordur canim
Hayirlisi olsun canim rabbim ol dedikten sonra olur tek iliskiyle hamis olanlari duydum insallah senin bebisin gobusune konmusturBen bu ay yumurtlama takibi yapmadım ve enfeksiyon için antibiyotik kullandım 5 gün ve 5 gün arayla ilişki oldu ve takvimdeki hesaba göre yumurtlamadan 1 gün sonra olmuş.
Aglamak bazen iyi geliyor.rahatliyorum.icimde biriktirmekten iyidir.normalde adet yaklasinca baslarim sacma sapan seylere aglamya.e simdi saglam bi neden var tam aglamalikBazen bende eften püften şeylere dayanamayıp ağlıyorum kadın milleti duygusal işte.artık üzüldügüm zaman hemen duaya başlıyorum.bir süre sonra unutuyorum.
İnsallah bu tesaduf bebisini gobusune kondurmustur hayirlisiylaOvulasyon takvimine göre ayın 23 de yumurtluyorum ama biz 18 inde ve son 24 de beraber olduk yani ilaca başlamadan önce ve bittikten sonra.Takip etmiyodum tamamen tesadüfi şeyler.
Tatlım aslında benim pozitif tam olarak böyle oluyordu :)Kizlar bugun 13.gun koyulasmasini bekliyordum ama yine silik cikti insallah bu ay da kist peydah olmaz:/
Evet benim doktorumda öyle söyledi cnm.enfeksiyon spermi öldürüyomuş.hamile kalınsada düşük olur dedi.rahim agzı enfeksiyonu daha tehlikeliymiş hatta12.14.16 günler ilişki oldu çift çizgiyi 14.gün kopkoyu gördüm. Ama umutsuzum idrarımın sonunda bi yanma acıma oluyo bikaç hafta önce idrarda enfeksiyon testi yaptırdım o da temizdi ama 2 haftadır bazen idrarımın sadece sonunda yanma oluyo inş idrar yolu enf olmamışımdır çünkü enf gebeliğe engel
Bu ay hiç beklemedigim bişeydi çünkü ilaçlar yumurtlama dönemine denk geliyo diye korundum ilaç boyunca.olursa mucize olur herhalde.tek ihtimal geç yumurtladıysam belki denk gelmiştirİnsallah bu tesaduf bebisini gobusune kondurmustur hayirlisiyla
Canim insallah kist degildir stres yapma belki gec yumurtlayacaksindir her ay ayni olmayabiliyor benim ilk yaptigim ay 13. Gun goruyordum poxitifi 2. Ay 14. Gun 3. Ay15.gun gordimKizlar bugun 13.gun koyulasmasini bekliyordum ama yine silik cikti insallah bu ay da kist peydah olmaz:/
Kaç yaşındasın canımAglamak bazen iyi geliyor.rahatliyorum.icimde biriktirmekten iyidir.normalde adet yaklasinca baslarim sacma sapan seylere aglamya.e simdi saglam bi neden var tam aglamalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?