- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ben daha önce idrar yoku enf geçirdim ama onda çok sık wc gidiyodum ve idrarımı yaparken her an yanma oluyodu 2 haftadır sadece idrarımın sonunda oluyo e test yaptırdım temiz gerçi testi yaptıralı 3 hafta oluyoEvet benim doktorumda öyle söyledi cnm.enfeksiyon spermi öldürüyomuş.hamile kalınsada düşük olur dedi.rahim agzı enfeksiyonu daha tehlikeliymiş hatta
Peki canım koyu gördükten sonra ilişki tarihin nasıl oluyoCanim insallah kist degildir stres yapma belki gec yumurtlayacaksindir her ay ayni olmayabiliyor benim ilk yaptigim ay 13. Gun goruyordum poxitifi 2. Ay 14. Gun 3. Ay15.gun gordim
Cnm belki enfeksiyon yokturda girişte mantar oluşmuştur.Ben daha önce idrar yoku enf geçirdim ama onda çok sık wc gidiyodum ve idrarımı yaparken het zaman yanma oluyodu 2 haftadır sadece idrarımın sonunda oluyo e test yaptırdım temiz gerçi testi yaptıralı 3 hafta oluyoinş değilimdir antibiyotik tedavisi vs derken 1 ay korunmak gerekiyo
Doktorum bana korun demedi 5 gün sabah akşam kullanmak için hap verdi vajen içine kırem verdi.ovulasyon günlerimide işaretledi bu günlerde birliktelik olsun dedi.Ama ben yinede 5 gün korundum.Eşimde sıkıntı etmedi.Ben daha önce idrar yoku enf geçirdim ama onda çok sık wc gidiyodum ve idrarımı yaparken her an yanma oluyodu 2 haftadır sadece idrarımın sonunda oluyo e test yaptırdım temiz gerçi testi yaptıralı 3 hafta oluyoinş değilimdir antibiyotik tedavisi vs derken 1 ay korunmak gerekiyo
Enfeksiyondan sonra antibiyotik mantar yaptı yani onuda oldum o acaip kaşındırıyo çok illet Allaha şükür çabuk geçmişti 4-5ay oldu bilmiyorumki çok çok bariz bi yanmada değil bata 12gün var bekleyip görücem inş tutmuşturCnm belki enfeksiyon yokturda girişte mantar oluşmuştur.
Ya insallah gec yum olsun raziyim valla canim elimde dort tane test kaldi bitmeden koyu olsa bari :)Canim insallah kist degildir stres yapma belki gec yumurtlayacaksindir her ay ayni olmayabiliyor benim ilk yaptigim ay 13. Gun goruyordum poxitifi 2. Ay 14. Gun 3. Ay15.gun gordim
Selam canm gec oldu cevap yogun gecti benm de simdi eve girdim yataga attim kendimi. . Bi film izledik bayildim zindan adasi izlemis miydinCanımmm misafirim var akşama çalışıyorum yoruluyorumsenden naber
Sana hak bunlar canim hamilesin sen sonuna kadar kullan varsin kalmasin giyecek çorap oh yasasin ozgurluk ☺☺sen simdi benim evi gor canim camasir birkkti bulasik dunden beri yikayamadim gorsen esimin giyecek koyu renk corabi kalmamisdun biraz gezdim diye bugun ayaga kalkamiyorum kahvalti yaptim yatiyorum oyy oyy Allahtan yemegim var kalan
Mgulum ben daha koyusunu gordugum icin ilk yaptigim zaman simdi bu bana silik geliyo.. acaba diyorum cocukla lh hormonlarimi da mi dusurdumTatlım aslında benim pozitif tam olarak böyle oluyordu :)
Ben antibiyotik kullandığım için 1ay korunmak istedim vucudunda hapın etkisi kalmasın diye. Açıkçası koskoca yılda 12 defacık şansımız varken enf vb nerdenlrrle 1 ayı bile atlamak istemiyorum tabi her şey Allahtan hayırlısıDoktorum bana korun demedi 5 gün sabah akşam kullanmak için hap verdi vajen içine kırem verdi.ovulasyon günlerimide işaretledi bu günlerde birliktelik olsun dedi.Ama ben yinede 5 gün korundum.Eşimde sıkıntı etmedi.
Gun asiri calisiyoruz canim ben sadece 3 ay yaptim ovulasyon testini yumurtlama oluyor mu diye akintidan da az cok anliyorum daha hamile kalamadim dr gun asiri yapin dediPeki canım koyu gördükten sonra ilişki tarihin nasıl oluyo
İnşallah herşey gönlüne göre olur cnm.ben bu ay küveti domestosla yıkadıktan sonra sıcak su doldurdum ve içine saf üzüm sirkesi koydum 1 çay bardagı kadar ve maydonoz kaynatıp döktüm suyun içine sonrada içine oturdum saçımada sirke sürdüm bekledim o şekilde sıcak suyun içinde.O biraz iyi geldi galibaEnfeksiyondan sonra antibiyotik mantar yaptı yani onuda oldum o acaip kaşındırıyo çok illet Allaha şükür çabuk geçmişti 4-5ay oldu bilmiyorumki çok çok bariz bi yanmada değil bata 12gün var bekleyip görücem inş tutmuştur
Olur insallah canimYa insallah gec yum olsun raziyim valla canim elimde dort tane test kaldi bitmeden koyu olsa bari :)
Anladım canım ben akıntıdan anlamıyorum bizde gün aşırı çalıştık koyu olan gün ve iki sonraki gün inş hamişizdirGun asiri calisiyoruz canim ben sadece 3 ay yaptim ovulasyon testini yumurtlama oluyor mu diye akintidan da az cok anliyorum daha hamile kalamadim dr gun asiri yapin dedi
Amin canim insallah hamisizdir batin ne zamanAnladım canım ben akıntıdan anlamıyorum bizde gün aşırı çalıştık koyu olan gün ve iki sonraki gün inş hamişizdir
Bende duydum maydonozun iltihap söktürdüğünü ben de mantar olduğumda sirkeyle kurtulmuştum illetten arada sırada ılık sirkeli suyla yıkarımİnşallah herşey gönlüne göre olur cnm.ben bu ay küveti domestosla yıkadıktan sonra sıcak su doldurdum ve içine saf üzüm sirkesi koydum 1 çay bardagı kadar ve maydonoz kaynatıp döktüm suyun içine sonrada içine oturdum saçımada sirke sürdüm bekledim o şekilde sıcak suyun içinde.O biraz iyi geldi galiba
Amin kuzum 12 aralık seninAmin canim insallah hamisizdir batin ne zaman
2 aralik canimAmin kuzum 12 aralık senin
Az kalmış senin güzel haberler vericeksin inş2 aralik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?