Canim bende yumurtlamadan bir kac gun sonra segirmeler baslamisti insaAllah seninkide bebistirrCanım ben 2 günden beri hatta bugünüde sayarsam 3 gündür sağ kasıgımda ama çok yanda degil ortaya yakın bir yerde bişey akıyo gibi bir segirme yaşıyorum.arada unutuyorum sonra geri başlıyo.kızlar bazen bahsediyodu ama ne zaman başlıyodu onlarda bilmiyorum.benim reglim 6 sında
ağlamak yok kuzum...Ali İmran Suresi 139 der ki: Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz...Lütfen inançlı ol vaktini bekle Rabbim hepimizin yüzünü güldürecektirBende dahalik bse yok aralik 1 e kayabilir.gogus agrim hafifledi.karnim daha agirmiyor.umidim kesildi yakindir kirmizilar.yarim saatir agliyorum zaten.
Coktandir bakiyorum aslinda da uye degildim ugrasacak kafa dagitacak birsey ariyordum kafam dagildi biraz kendime geldim yahu
bacım senin yerinde olsam çatlatma iğnesi isterdim doktordanKizlar bugun 13.gun koyulasmasini bekliyordum ama yine silik cikti insallah bu ay da kist peydah olmaz:/
Olmaz mi yaÇok sevindim senin ruh haline güzel dokunuşlarımız olduysa
bacım sen niye aralık batında yoksun...sen mi söylemedin ben mi eklemeyi unuttumAmin canim insallah hamisizdir batin ne zaman
benimde benle ve benden sonra evlenen arkadaşlarımın yaklaşık %80 i ya hamile ya doğurdu...Olmaz mi yaesekten düşenin halini esekten düşen anlar derler ya beni anlayani pek bulamıyordum bi de çevrem hep hamile psikolojim bozulduydu
Ya 18 yaşında arkadaşım evlendi haziranda esimde sorun var diyordu hamile kalamam kalırsam dusermis dedi kil donmesi ameliyatindan ciktiktan 1 hafta sonra esine ragmen ameliyata ragmen hamile olduğunu öğrendi dusuk ihtimali var dedi takmadi tarama testi yaptirmadi 4 ayi gecti oglu olacak ah cahil cesareti dedim takmayacan ya hep cok düşünmekten oluyo zatenbenimde benle ve benden sonra evlenen arkadaşlarımın yaklaşık %80 i ya hamile ya doğurdu...boşveeer diyorum kendime benimde vaktim gelir elbet...sende düşünmemeye çalış kuzum
Bilmiyorum ki canim bu sefer de kist vs cikarsa yum takibi yapalim dicem o zaman yapar heralde onu moralimi bozmamaya calisiyorum ksfaya takmak da hormonlsri delirtiyomus ondan da catlamsysbiliyomus gecen ay da bunu ogrendim istebacım senin yerinde olsam çatlatma iğnesi isterdim doktordan
28 martta 29 olucam.Kaç yaşındasın canım
Amin canim insallah hepimizin gulecek.sevinc gozyaslarina donusecek.ağlamak yok kuzum...Ali İmran Suresi 139 der ki: Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz...Lütfen inançlı ol vaktini bekle Rabbim hepimizin yüzünü güldürecektir
Canim benim de idrar yollarım enfeksiyon olurdu hem de çok sık olurdu. Ilac kullanıyordum geciyordu sonra yine aynısı. Doktor biraz daha tekrarlarsa idrar torbası yıkayacagiz demişti. Sonra ben dikkat ettim idrarımı çok tutardim çorapsiz gezme ya da terliksiz bol bol su iç ve en önemlisi soğan suyu enfeksiyona birebir. Ben hamile kalayim diye yaptım ama buna şifa oldu çok şükür iyim zaten soğan kürü nden çok kısa süre sonra hamile kaldım. Doktor bana da demişti iltihap veya enf. gebeliğe engel olabilir diye çünkü spermleri öldürüyor.12.14.16 günler ilişki oldu çift çizgiyi 14.gün kopkoyu gördüm. Ama umutsuzum idrarımın sonunda bi yanma acıma oluyo bikaç hafta önce idrarda enfeksiyon testi yaptırdım o da temizdi ama 2 haftadır bazen idrarımın sadece sonunda yanma oluyo inş idrar yolu enf olmamışımdır çünkü enf gebeliğe engelSiz yaşadınız mı yada duydunuz mu benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?