2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kiz uyumadin mi sen benim daha cok solumda oldu canim adetime yaklastkca kasigimda segirme kasintiya donusmustu
Yok uyumadım eşim işte 1 saate ancak gelir bende ilk defa böyle oluyo sanki ince ince bişey akıyo içerden.kalörifern petegine dokundugunda içinden bişey gidiyo gibi oluyo ya ona benziyo biraz tam tarif edrmiyorum

Yok uyumadım eşim işte 1 saate ancak gelir bende ilk defa böyle oluyo sanki ince ince bişey akıyo içerden.kalörifern petegine dokundugunda içinden bişey gidiyo gibi oluyo ya ona benziyo biraz tam tarif edrmiyorum
Ayni seyden bahsediyoruz ilk gunler benimde oyleydi :)

Evet canım engel dedi bana da dr soğan kürünü aralıkta deneyim canım nasıl yapıcam ne zaman başlayım?

Gunaydin canim nasilsin batin ne zaman

kızlar herkese günaydınn :) yoğunluğumdan dolayı çok giremiyorum ama takipteyim. ve bu topic çok hızlı ilerliyor hızınıza yetişemiyorum varya hepimize uğur getirsin inşallah aralık ve hamiş haberlerimizi alalım

Günaydı. Tatlım batı bekliyorum ve diyorumki ben hamileyim allahn izniyle bu mide bulantıları boşuna değil bir tes yapmaya cesaretim yok batın geçmesini bekliyorum sen ne alemdesin canm
Umutlumudun bu aydan
gunaydin canim insallah dedigin gibidir batin ne zaman canim valla canim bu ay cok calistik 1214 16 18 20 22 hani bu calimaya ne olur bilmiyorum vucudumuda dinlemiyorum canim bekliyorum oylece hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…