Yok uyumadım eşim işte 1 saate ancak gelir bende ilk defa böyle oluyo sanki ince ince bişey akıyo içerden.kalörifern petegine dokundugunda içinden bişey gidiyo gibi oluyo ya ona benziyo biraz tam tarif edrmiyorumKiz uyumadin mi sen benim daha cok solumda oldu canim adetime yaklastkca kasigimda segirme kasintiya donusmustu
Ayni seyden bahsediyoruz ilk gunler benimde oyleydi :)Yok uyumadım eşim işte 1 saate ancak gelir bende ilk defa böyle oluyo sanki ince ince bişey akıyo içerden.kalörifern petegine dokundugunda içinden bişey gidiyo gibi oluyo ya ona benziyo biraz tam tarif edrmiyorum
Evet canım engel dedi bana da dr soğan kürünü aralıkta deneyim canım nasıl yapıcam ne zaman başlayım?Canim benim de idrar yollarım enfeksiyon olurdu hem de çok sık olurdu. Ilac kullanıyordum geciyordu sonra yine aynısı. Doktor biraz daha tekrarlarsa idrar torbası yıkayacagiz demişti. Sonra ben dikkat ettim idrarımı çok tutardim çorapsiz gezme ya da terliksiz bol bol su iç ve en önemlisi soğan suyu enfeksiyona birebir. Ben hamile kalayim diye yaptım ama buna şifa oldu çok şükür iyim zaten soğan kürü nden çok kısa süre sonra hamile kaldım. Doktor bana da demişti iltihap veya enf. gebeliğe engel olabilir diye çünkü spermleri öldürüyor.
Evet az kaldi ama sancilarim var hayirlisi olsunAz kalmış senin güzel haberler vericeksin inş
Canım gunaydın nasılsın ne zamandır hıc konusamadık senınle
Ben soylemedim canim batimi hesaplamadan deneyeyim dedim o yuzden soylememistim 2 aralik 8. Deneme canimbacım sen niye aralık batında yoksun...sen mi söylemedin ben mi eklemeyi unuttum
Gunaydin canim nasilsin batin ne zamanGünaydı. Tatlım batı bekliyorum ve diyorumki ben hamileyim allahn izniyle bu mide bulantıları boşuna değil bir tes yapmaya cesaretim yok batın geçmesini bekliyorum sen ne alemdesin canm
Umutlumudun bu aydan
Gunaydin canim nasilsin batin ne zaman
Gunaydin canim amin insallah aralikta bol hamislerimiz olurkızlar herkese günaydınn :) yoğunluğumdan dolayı çok giremiyorum ama takipteyim. ve bu topic çok hızlı ilerliyor hızınıza yetişemiyorum varyahepimize uğur getirsin inşallah aralık ve hamiş haberlerimizi alalım
Gunaydin canim amin insallah aralikta bol hamislerimiz olur
Gunaydin canimGünaydın iyi pazarlar :) :) :)
Günaydın cnm nasılsın sancıların devam ediyor mu inşallah bebiştendir :)Gunaydin canim
Günaydın cnm bebiş nasıl yoruyor mu :)Günaydın Kızlarrr hayırlı Pazarlar olsun inşallahh
gunaydin canim insallah dedigin gibidir batin ne zaman canim valla canim bu ay cok calistik 1214 16 18 20 22 hani bu calimaya ne olur bilmiyorum vucudumuda dinlemiyorum canim bekliyorum oylece hayirlisi olsun canimGünaydı. Tatlım batı bekliyorum ve diyorumki ben hamileyim allahn izniyle bu mide bulantıları boşuna değil bir tes yapmaya cesaretim yok batın geçmesini bekliyorum sen ne alemdesin canm
Umutlumudun bu aydan
Günaydın cnm nasılsın :)gunaydinnn kizlar musmutlu bir pazr gunu olur insallah
amiin canım amin mutlu pazarlar herkese..gunaydinnn kizlar musmutlu bir pazr gunu olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?