aaa haklısınn canım düşünemediimm:) aleykümselam :) allah kabull etsin ama hamişlerin canı çekebilir demeyeydin keşke :)
kuzum benim doktorum özelde ama daha geçen ay gittim o sebepten ona gitmedim bugün...bende anlamadım ne dediğini...yarını bekleyeceğim ve sonra tıpış tıpış kendi doktoruma gideceğimeeee sonuç yani?gebelikten olabilir de olmayabilir de ama gebelik görünmüyor.Bolca kan napıyor orda ?Ne demiş bu adam ya 3 bilinmeyenli denklem gibi.Bir çeşit oluyo bu dr lar.En güzeli (imkanlar dahilinde tabi) özele gitmek aslında hiç olmazsa doğru dürüst anlatıyorlar.Ama oralara verdiğimiz paralara da üzülüyorum açıkçası özellikle tahliller çoook pahalı
bacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demeksesonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...
sağol canım amin... :) sen ne yaptın belirtiler ne durum da adete ya da regle dair bişeyler var mı :) son 3 güncük kaldı BAT a :)Aleykum selam canım Allah kabul etsın basırırsın basırır kolay gelsın :)
Sen adetinin 3 günü gidip hormonlarına baktır canım, bir sorun yoksa deneyin bir kaç ay daha :) sonra gidişata göre bakarsınız... öyle düşüncelerle kafanı bulandırma lütfen :)Doru söylüyorsun canım beklerin bi sene ama sadece beni korkutan bu ki ya bende sorun olurda irelide bebek sahibi olamazsam ya sorun varsa işte böyle soruları ???? aklımdan atamıyorum evlenmemişden öncede böyle düşünüyorum .
gelmedi canım
İyiyim ben cok şükür canım büyümüştür inş kocaman olmuşturKocaman olmuştur minnaak:)
İnsan ne kadar özlüyor.. sen nasılsın tatlım iyi misin :)?
7+5 haftalıkken gitmiştim en son.ben catlaklar için her duştan sonra vucudumun heryerine bolca bebeyağı sürüyorum şimdilik sende kullan şimdiden nemlensin bolca vucut havalar soğudu cildimiz daha cok kuruyor malumEn son ne zaman görmüştün canım
Ahh bu devlet doktorları.ben sinirden ağladığımı biliyorum.2 kez gittim devlete gebeliğimde cok sukur asabi bir adam degıldı tolga bey.ama yeterli acıklamalar yapmıyordu.randevumu sonerden aldım yarın gidicem.bundan sonrada sonere gidicem hep kısmetsebacılar geldim doktordan...gitmez olaydım devlete...Allah davul etsin hepsini...Kan verdim neyse sıkıştım falan yattım baksın diye...adam geldi bakıyor (çik. kisti geçmişimdende bahsettim) içerde bolca kan var dedi ne demeksesonracığıma gebelik görünmüyor dedi...sonra burda 21 mm lik bi folikül var bu kist olduğunu sanmıyorum dedi ama zahmet edipte nerde olduğunu söylemedi...bu şey gebelik yüzünden de olabilir dedi olmayadabilir dedi... Saçmaladı durdu anlam veremedim...Doktormuş k.çımın doktoru...
sağol canım amin... :) sen ne yaptın belirtiler ne durum da adete ya da regle dair bişeyler var mı :) son 3 güncük kaldı BAT a :)
aaa haklısınn canım düşünemediimmal-klıma gelmedi hiçç
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım buyumus mınnosun el sallar sana annecım nerde kaldın dıye
seninde ellerine sağlık şimdiden afiyet şeker olsun bütün eviniz bereketli olur ne güzel :)canım ellerinee sağlık inş bende tutturabilirim.. aynı şekilde internetten tarif buldum bakarak yapıyorum şuann :) :)
sonere can kurban... tövbe ettim gitmem bi daha devleteİyiyim ben cok şükür canım büyümüştür inş kocaman olmuştur
7+5 haftalıkken gitmiştim en son.ben catlaklar için her duştan sonra vucudumun heryerine bolca bebeyağı sürüyorum şimdilik sende kullan şimdiden nemlensin bolca vucut havalar soğudu cildimiz daha cok kuruyor malum
Ahh bu devlet doktorları.ben sinirden ağladığımı biliyorum.2 kez gittim devlete gebeliğimde cok sukur asabi bir adam degıldı tolga bey.ama yeterli acıklamalar yapmıyordu.randevumu sonerden aldım yarın gidicem.bundan sonrada sonere gidicem hep kısmetse
Canım benim ya içimi rahatlatıyorsun saol !!Sen adetinin 3 günü gidip hormonlarına baktır canım, bir sorun yoksa deneyin bir kaç ay daha :) sonra gidişata göre bakarsınız... öyle düşüncelerle kafanı bulandırma lütfen :)
şuan öyle sinirliyim ki bi kaşık suda boğmak istiyorum adamı...sonere geçen ay gittim o yüzden gerek yok dedim balım...zaten bu randevuyu da adetli olursam hormon testi yaptırayım diye almıştım... kafam çorba oldu şuanTEST TE NEGATİFİ GÖRDÜN DE KEŞKE SONERE GİDEYDİN BÖYLE OLMAZDI SENİN Bİ DE YOK YERE KURCALAMIŞ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ DOKTOR
yok anam yok bu devlet doktorlarından bi cacık olmaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzcnm bende geçen kontrol için gittim kadın doğumcum kiste benzer bişe görüyorum dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi neyse gittim baktı evet kist gibi bişe var dedi idrara sıkış gel dedi tekrardan gittim yine bişeler gördüm dedi biraz daha sıkış gel dedi iyice patlayana kadar sıkıştım sonra ne dese beğenirsin aaa ben az önce burda bişe görmüştüm şimdi kaybolmuş bişe yok dedi içimden dedim o bişeler senin bi tarafına töbe töbeee beni korkuttu yaa nasıl ağladım milletin ortasında ama şimdi yine düşünüyorum acaba neydi oo
şuan öyle sinirliyim ki bi kaşık suda boğmak istiyorum adamı...sonere geçen ay gittim o yüzden gerek yok dedim balım...zaten bu randevuyu da adetli olursam hormon testi yaptırayım diye almıştım... kafam çorba oldu şuan
belki banada hareket çeker 10 gündür niye gelmiyon aneeeyy diyee
hmm hadi hayırlısı bakalım canım :) azcık kaldı çarşambayaa :) güzel haberini alıcaz inş..Valla canım dun ılk defa batma olayını yasadım sol kasıgıma ıgne batar gıbı sanılıyelık bırseyer oldu 3 4 defa sonra aynısından yıne sabah ooldu bırkac defa sımdı bırsey yok kuzum carsamba gununu beklıyorum ınsallah gelmez kırmızlar bırde goguslerım buyudu ucuna elımle bastırınca acıyor bakalım artık hayırlısını dılıyorum :)
benim de özelde var doktorum kuzum...pöööfff bi daha gitmicem devleteyahu gel benim dr uma götüreyim seni uğraşma bunlarla, bende gaza gelip gittim bi kere sanırsın uzay boşluğunda yaşıyor kadın kem küm kem küm s.... tövbe tövbeeee
inş. canım bereketli ve bebişli bir yıl geçiririz umarımm :) :)seninde ellerine sağlık şimdiden afiyet şeker olsun bütün eviniz bereketli olur ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?