2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum benim doktorum özelde ama daha geçen ay gittim o sebepten ona gitmedim bugün...bende anlamadım ne dediğini...yarını bekleyeceğim ve sonra tıpış tıpış kendi doktoruma gideceğim

cnm bende geçen kontrol için gittim kadın doğumcum kiste benzer bişe görüyorum dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi neyse gittim baktı evet kist gibi bişe var dedi idrara sıkış gel dedi tekrardan gittim yine bişeler gördüm dedi biraz daha sıkış gel dedi iyice patlayana kadar sıkıştım sonra ne dese beğenirsin aaa ben az önce burda bişe görmüştüm şimdi kaybolmuş bişe yok dedi içimden dedim o bişeler senin bi tarafına töbe töbeee beni korkuttu yaa nasıl ağladım milletin ortasında ama şimdi yine düşünüyorum acaba neydi oo

Sen adetinin 3 günü gidip hormonlarına baktır canım, bir sorun yoksa deneyin bir kaç ay daha :) sonra gidişata göre bakarsınız... öyle düşüncelerle kafanı bulandırma lütfen :)

Kocaman olmuştur minnaak:)
İnsan ne kadar özlüyor.. sen nasılsın tatlım iyi misin :)?
İyiyim ben cok şükür canım büyümüştür inş kocaman olmuştur

En son ne zaman görmüştün canım
7+5 haftalıkken gitmiştim en son.ben catlaklar için her duştan sonra vucudumun heryerine bolca bebeyağı sürüyorum şimdilik sende kullan şimdiden nemlensin bolca vucut havalar soğudu cildimiz daha cok kuruyor malum

Ahh bu devlet doktorları.ben sinirden ağladığımı biliyorum.2 kez gittim devlete gebeliğimde cok sukur asabi bir adam degıldı tolga bey.ama yeterli acıklamalar yapmıyordu.randevumu sonerden aldım yarın gidicem.bundan sonrada sonere gidicem hep kısmetse

sağol canım amin... :) sen ne yaptın belirtiler ne durum da adete ya da regle dair bişeyler var mı :) son 3 güncük kaldı BAT a :)

Valla canım dun ılk defa batma olayını yasadım sol kasıgıma ıgne batar gıbı sanılıyelık bırseyer oldu 3 4 defa sonra aynısından yıne sabah ooldu bırkac defa sımdı bırsey yok kuzum carsamba gununu beklıyorum ınsallah gelmez kırmızlar bırde goguslerım buyudu ucuna elımle bastırınca acıyor bakalım artık hayırlısını dılıyorum :)

sonere can kurban... tövbe ettim gitmem bi daha devlete

TEST TE NEGATİFİ GÖRDÜN DE KEŞKE SONERE GİDEYDİN BÖYLE OLMAZDI SENİN Bİ DE YOK YERE KURCALAMIŞ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ DOKTOR
şuan öyle sinirliyim ki bi kaşık suda boğmak istiyorum adamı...sonere geçen ay gittim o yüzden gerek yok dedim balım...zaten bu randevuyu da adetli olursam hormon testi yaptırayım diye almıştım... kafam çorba oldu şuan

yok anam yok bu devlet doktorlarından bi cacık olmaaaaaaaaaaaaaaazzzzzz

Evette sen direk kan verseydin ya ?

hmm hadi hayırlısı bakalım canım :) azcık kaldı çarşambayaa :) güzel haberini alıcaz inş..

yahu gel benim dr uma götüreyim seni uğraşma bunlarla, bende gaza gelip gittim bi kere sanırsın uzay boşluğunda yaşıyor kadın kem küm kem küm s.... tövbe tövbeeee
benim de özelde var doktorum kuzum...pöööfff bi daha gitmicem devlete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…