- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Masallah degerin cok iyi ..tebrik ederim cnm ..darisi bizlere olsun..agir isler yapma hic dikkat et kendineKizlar kan sonucum 985,5 cikti
Bugundu 3 aylik dongume gore onceki dongum 28 gunde oluyordu 3 aydir 31. Gunde oluyordumÇook sevindim canım gözünaydın bat ın ne zamandı
Oy balımm.... Canımsııın.. Bu mucize çok yakında sizlerle olacak gönülden inanıyorum buna ... bugün wusltun haberini aldık 8.denemesiydiii , ne kadar mutlu olduk ...ağla ama çok ağlama e mi güzel kız ...Aglattin beni demekki vakti ve saati varmis diyorum şer de de hayir vardir ne diyelim...kizinin yüreğinin de ayni senin gibi iyi ,naif ve guzel olacagina eminim allahim ikinize bagislasin cnm..ne guzel bir duygu demi .senin bedeninde allahin bir mucizesi var .insallah saglikli bir sekilde kucaginiza da alirsiniz..
Ikiz oluyormus :) asilama yaptiran sen miydin cnm???Esmam tesekkur ederim sanki degerim yuksek cikti
Oooohhh yasasin cok sukurdarisi başımıza dua et sen hamilesin kabul olur
Tesekkur ederim kizlar dualarim sizinle insallah sizdende guzel haberler alirizMasallah degerin cok iyi ..tebrik ederim cnm ..darisi bizlere olsun..agir isler yapma hic dikkat et kendine
Wuhuuuu super super wunder schönnnKizlar kan sonucum 985,5 cikti
Yok canim asilama degilIkiz oluyormus :) asilama yaptiran sen miydin cnm???
vuhuuuuuuuuuuuuu... maaşAllah barekAllah subhanAllaaahh.... bebişimiz 5 haftalık annesiiiiiiii....Kizlar kan sonucum 985,5 cikti
Hemen degerlerini arastiriyorum doktora ne zaman gideceksinTesekkur ederim kizlar dualarim sizinle insallah sizdende guzel haberler aliriz
Aminn canım benim... sizlere nasip etsin en kısa zamanda , aralık ve ocak patlama yaşayacak inşaAllahhhh...Maaşallah canım rabbim nazarlardan korusun çok tatlı bebişin
Canim benim cok tesekkurler insallah sendende hayirlisiyla guzel haberler alacagimiz gunler gelecek insallah yilbasi hediyen olur bebisinWuhuuuu super super wunder schönnndaha da artsin insallsh canim benim.ayy cok sevindim yaa sanki benimis gbi.
Yoo eskisi kadar takmiyorum senin icindeki bebisin fotosunu gorunce gulumsedim cnm mutluluktan yaniOy balımm.... Canımsııın.. Bu mucize çok yakında sizlerle olacak gönülden inanıyorum buna ... bugün wusltun haberini aldık 8.denemesiydiii , ne kadar mutlu olduk ...ağla ama çok ağlama e mi güzel kız ...
Esim yarin gidelim diyor sira bulabilirsem gidecegimHemen degerlerini arastiriyorum doktora ne zaman gideceksin
Değerinin tek alakası olduğu şey döllenme olduğu gün kuzucum...Esmam tesekkur ederim sanki degerim yuksek cikti
Al netten sira simdidenEsim yarin gidelim diyor sira bulabilirsem gidecegim
Değerin çok iyi maşallah canımBugundu 3 aylik dongume gore onceki dongum 28 gunde oluyordu 3 aydir 31. Gunde oluyordum
Canııımmm beniiimYoo eskisi kadar takmiyorum senin icindeki bebisin fotosunu gorunce gulumsedim cnm mutluluktan yani
Oyy canim benim sennin minnakta kizmis prensesin geliyor masallah tahminim dogru cikti insallah hayirli senin gibi guzel bir kizin olurvuhuuuuuuuuuuuuu... maaşAllah barekAllah subhanAllaaahh.... bebişimiz 5 haftalık annesiiiiiiii....
Oy yaaa neden hep gözüm doluyor bugün hamile olduğunu öğrendiğimden beriiiiii canım arkadaşım beniiiiiimmm
çookkkk güzel bir haberrr canım maşallah sizeeeKizlar kan sonucum 985,5 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?