2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kislar herkese hayirli aksamlar... Aralik ayi bereketli baslamis... Wuslt ve elifbade ikinizi de tebrik ediyorum saglicakla kucaginiza almak nasip olsun insallah . cok sevindim.. darisi da basimiza

Oy balımm.... Canımsııın.. Bu mucize çok yakında sizlerle olacak gönülden inanıyorum buna ... bugün wusltun haberini aldık 8.denemesiydiii , ne kadar mutlu olduk ...ağla ama çok ağlama e mi güzel kız ...

Wuhuuuu super super wunder schönnn daha da artsin insallsh canim benim.ayy cok sevindim yaa sanki benimis gbi.
Canim benim cok tesekkurler insallah sendende hayirlisiyla guzel haberler alacagimiz gunler gelecek insallah yilbasi hediyen olur bebisin

Yoo eskisi kadar takmiyorum senin icindeki bebisin fotosunu gorunce gulumsedim cnm mutluluktan yani

Esmam tesekkur ederim sanki degerim yuksek cikti
Değerinin tek alakası olduğu şey döllenme olduğu gün kuzucum...
bazısında erken bazısında geç döllenme olur...
Çoğul gebelikler bu değerlerle pek belli olmazmış , ama 5 haftalık olma ihtimali var mı , tekrar maaşAllah değerine

vuhuuuuuuuuuuuuu... maaşAllah barekAllah subhanAllaaahh.... bebişimiz 5 haftalık annesiiiiiiii....
Oy yaaa neden hep gözüm doluyor bugün hamile olduğunu öğrendiğimden beriiiiii canım arkadaşım beniiiiiimmm
Oyy canim benim sennin minnakta kizmis prensesin geliyor masallah tahminim dogru cikti insallah hayirli senin gibi guzel bir kizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…